- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Héj héj, nekem van 9550-esem. Hogyan is kell bekapcsolni a plussz 2 pipát?
Vagy a plussz 6-ot? Ne idegeljetek.
Lehet nem adom el?
Rocket: A 2900XT szintjét sok esetben hozza 4670-esem is. Valami gáz lehet már ott driveres szinten. Valószínű az ATI mostoha gyermekként néz rá, és már nem forszírozza a driveres fejlesztést arra a kártyára.
-
negro
őstag
"A ket kartya vegleges aranya 100/97-ben alakult az Ati javara.
Nezzunk meg az azonos gyartotol szarmazo kartyakat:
MSI 9800GT OC -43k
MSI HD4830 OC -40k"Pont ezert hoztam fel ezeket peldanak mert itt ebbe mar nem lehet belekotni. Az Ati 4830 picivel jobb es picivel olcsobb. Par honap elteltevel a kulombseg meg nagyobb lesz ar teren ugy erzem.
-
negro
őstag
Szorszalhasogatast csinalsz! Irtam, hogy ott az MSI es, hogy milyen aron vannak a konkurensek kartyai. Ott a merleg. Az egyik oladalan az NV ami dragabb es picit lasabb a masik oldalan az Ati ami olcsobb es pcit jobb. Megint meg kerdezem mirol beszelunk?
XFX....jo ok. 32k. Vki meg linkelt itt olyan arat ahol a 4830 csak 28k. Szoval akkor errol megint csak ennyit. De nem tepem a szam mar feleslegesen. En tudok nem elfogultan itelni mert S3, 3Dfx, nV, Matrox kartya is volt a gepemben, jelenleg meg Ati kartya van.
Es hozzateszem nV kartyabol volt a legtobb nekem (!) de megis azt mondom ha msot vennek meg jo, hogy Ati lenne. -
negro
őstag
Olcsobb? Dragabb! Jo ~ 5 ezer forintal. Milyen es hol talaltal te 32-ert 9800GT-et? De ha azonos arrat is nezunk akkor is jobb picivel es az Ati es fejletebb technika szinten van.
Sapphire 4830 38k
Asus 9800GT 46k
Gigabyte 9800GT 44k
MSI 9800GT 42KEgy Leadtek-et meg ne hozzunk mar fel mert az minosegileg meg se kozeliti ezeket a kartyakat. Az elhiszem, hogy lehet kapni 32-ert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest