- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ebben a Techgage tesztben az nem tetszett, hogy egy NV híranyag már azelőtt felhívta a készülő HD4870 1GB vs GTX260 216 cikkre a figyelmet, mielőtt megjelent volna.
Igazából nem is értettem, hogy miért pont a Techgage, miért nem Xbitlabs, vagy neves Anandtech? Félreértés ne essék nem akarok ezzel semmit mondani csak furcsa ... írhatták volna a Bittech-ről is, hogy készül a teszt.
Na mindegy ... Legközelebb mi is ránézünk az újabb játékokra. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A játékokkal jövőre majd megújulunk mi is.
Az NFS UC-t szerintem kihagyjuk, mert az teljesen alkalmatlan a tesztelésre. Azt én próbálgattam és két mérés esetén teljesen eltérő az eredményem. Teljesen logikátlanok az eredményeim. Egykarival átlag 20 FPS, CF-fel meg megvan a 80 is. A poén az, hogy ha CF nélkül indítom el, majd kilépek bekapcsolni a CF-et, és újra elindítom, majd újra kilépek kikapcsolni és elindítom akkor már egy karival is megvan 40 FPS.
Tudom, hogy fájó, de az új NFS egy gyenge konzolport lett, ahány mérés annyi eredmény, még akkor is, ha ugyanaz a konfig és a beállítás. -
tzsolesz
nagyúr
CoD5,Fallout3,Dead Speace,Crysis Warhead,NFS UnderCover,BIAHH
Ebben igazat tudok neked adni.
Gondolom anyagi vonzata is van neki. Bár semmit nem tudok a PH! anyagi hátteréről. Ezek a játékok amiket fölsoroltál, ha egyszerre kellene megvenni, nem kis pénzösszeg lenne.
De lehet hogy hülyeséget beszélek.
Úgy gondolom, a közeljövőben ezek a játékok is fognak szerepelni a tesztekben.
-
TTomax
félisten
Még annyit hozzátennék,csak már lejárt a szerkesztési idö...
Nézegetem én ezeket a táblázatokat,és nem értem miért ezekkel a játékokkal kellett tesztelni... de most komolyan.Azért nem értem mert pl egy UT3 már egy 3870/8800Gt-n is meseszépen futott... vagy egy ETQW... most akkor azon 70fps volt 1680X maximális grafikai beállítások mellett...
Aki most vesz VGA-t azt szerintem az érdekli,hogy hogyan teljesít az új játékokban...A régit kijátszotta pl HL2...jó van amit én is előveszek ismét.Én ilyenekkel teszteltem volna...
CoD5,Fallout3,Dead Speace,Crysis Warhead,NFS UnderCover,BIAHH, így hirtelen a teljesség igénye nélkül ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest