- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Ez mekkora kamu teszt pont a Fallout3 a kedvec játékom,köszönő viszonyba sincs az 1680X-as táblázat de a CoD4-es táblázat is elég nagy kamu,a többit már végig se néztem...azt hogy a többi VGA hogy teljesít azt nem tudom de a GTX280 adatok még csak véletlen sem stimmelnek,ha nem hiszed bármikor szívesen alátámasztom tesztekkel...
És az a a teszt amire a kolléga hivatkozott az itt van... [link] akkor??? -
TTomax
félisten
Nagyon szuper akkor a következő generációs radeon nagyon támogatva lesz,és reméljük drivert is írnak hozzá rendeset azonnal veszünk... kettőt,feltéve ha jól fog menni a cf is.
Jelenleg úgy sem készít egyik gyártó sem olyan VGA.t amivel kompromisszumok nélkül lehet használni 2évnél tovább... -
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #351 üzenetére
Te jó ég... és még csak nem is offban...persze ha nem lenne az NV akkor most a 4670-ed 120.000-ért vetted volna...és meg kell hogy nyugtassalak 2009-ben még mindig jól fognak menni az NV karik...és 2006-2007-ben is jelentek meg olyan DX9-es játékok amiket azóta sem vert meg látványvilágban semmi...csak az atisok techdemonak hivják,ennyit a szuper Dx10/dx10.1-röl..
-
TTomax
félisten
Azt felejted el,hogy mi nem programozók hanem felhasználok vagyunk.Kit érdekel a sok csodálatos ficsör amikor elindítok egy játékot és egy csomó bosszantó hiba veszi el a kedvem a az egésztől...Ezért vettem én is GTX-et...és nem érzem hogy hóó de szebb képe volt a radeonoknak mindenféle ficsörrel sem...söt....
Hatalmas hájp van itt most már radeon oldalról is,nagy szavak csodálatos feliratok... csak a játékok nem mennek úgy ahogy kellene...
"ez egy gamer vélemény...meg lehet kövezni érte....(#348) Steven
Majd a 9.13-al csataliszttel...
-
TTomax
félisten
Még annyit hozzátennék,csak már lejárt a szerkesztési idö...
Nézegetem én ezeket a táblázatokat,és nem értem miért ezekkel a játékokkal kellett tesztelni... de most komolyan.Azért nem értem mert pl egy UT3 már egy 3870/8800Gt-n is meseszépen futott... vagy egy ETQW... most akkor azon 70fps volt 1680X maximális grafikai beállítások mellett...
Aki most vesz VGA-t azt szerintem az érdekli,hogy hogyan teljesít az új játékokban...A régit kijátszotta pl HL2...jó van amit én is előveszek ismét.Én ilyenekkel teszteltem volna...
CoD5,Fallout3,Dead Speace,Crysis Warhead,NFS UnderCover,BIAHH, így hirtelen a teljesség igénye nélkül ... -
TTomax
félisten
Hát nem tudom...végigolvastam a tesztet és a topicot,is.Én annak örülök,hogy végre sikerült egy olyan kártyát alkotni ahol megy a powerplay.Ez nagyon dicséretes,hiszen azért a VGA-k kb 80-90%-ban IDLE mennek,és bizony az RV770-nél mai napig nem sikerült ezt normálisan megoldani.Olvastam itt olyan hozzászólást is,hogy az ATI kártyák több szakértelmet igényelnek,ha ez így van és akkor megette a fene...Az egy kicsit szemet szúrt,hogy a NV karikhoz nem a legújabb 180.48-as WHQL drivert használták,pedig nem kicsit gyorsabb mint elődei.Továbbá azt sem értem,hogy ki állította össze a tesztelői játéklistát,mert hát CoD-böl is van már WaW azaz 5,és van egy csomó új játék ami ide nagyon belefért volna...(csodálkozom hogy a FC2 idefért).Tudom akinek nem tetszik készítsen maga...
Zárszóként...amit érdekesnek tartok... az eddigi tesztekkel ellentétben úgy látom befért egy kis tuning.Ez nagyon szép és jó,de a kép akkor lett volna teljes ha az NV karin is húzunk,sőt a 4850-en is...lettek volna megdöbbent eredmények,itt főleg a HD4850-9800GTX+ viszonyára próbálok meg célozni.
A 4830 egyébként jó kis kari lett,teljesen pariban van a 9800GT-vel,persze ebbe a kijelentésbe belekalkuláltam a szokásos driveres gyengeségeket is...és ha egy picit a 9800Gt alá tudnák árazni akkor best-buy lehet..
Köszönjük a tesztet....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest