- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gusthy #20995 üzenetére
Nekem minden frissítésnél 300 mega körülit ír.Letöltöm telepítem.Kiírja,hogy sikertelen volt a teljes rom telepítése.Mégegyszer elkezdem letölteni de akkor már 1,3 gigát ír ki és sikeresen telepíti is.Ez minden héten így van mióta global devet használok.Kétszer kell letöltenem és telepítenem.
-
Griff55
senior tag
Akkuidőről írjatok a 6.11.24-nél
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
bozarjoska #20985 üzenetére
Este rájöttem
Elvileg minden stimmel , még az ujjlenyomat olvasó is ami CM alatt nem működött... -
dacsa
senior tag
Reggelt nektek is 1.3 gb a friss?
-
bozarjoska
őstag
válasz
WhiteWalker #20983 üzenetére
Rom telepítés után kéne feltenni supersut nem előtte.
-
tonyrulez
őstag
Én leragadtam 6.3.24-en (Android 5.1.1, MIUI 7.3), látom a legfrissebb 6.11.17 már MIUI8 és 6.0. Kapok valami jelentős pluszt tőle? A mostani rendszerem is tökéletesen működik, de hátha van valami világmegváltó feature
-
WhiteWalker
nagyúr
Közbe megnéztem 2 progival , nem rootolt...hogy lehet azzá tenni?
-
WhiteWalker
nagyúr
Most felraktam ZCX twrp alól a sima 6.10.23-as MIUI8 GD romot ez a leírás alapján , de a SU-t is instaláltam a twrp alól a rom telepités előtt.
Simán felment , az update is jelez , hogy van frissités (144 MB!!)... elvileg jó...ZCX TWRP megmaradt ...kérdésem, hogy hogy tudom megnézni , hogy rootolt e a teló?
-
bebe159
aktív tag
Spemallról tudtommal azzal jön, de abban nincs B20, aliexpressen is vannak olyanok, de onnan nekem nincs tapasztalatom. Vannak itt a hardveraprón is eladók, akik beszerzik. Ha voda kell akkor neked a Special Edition-re van szükséged. B20 (800 MHz). testvértopik (Külön topikja van, mert kicsit más a rom)
A dev rom tud magyarul hivatalosan (xiaomi adja ki, nem mókolt webshops cucc), használod és kész. Pár hetente jön frissítés, ha akraod telepíted, ha nem akarod akkor nem.
Már olcsóbb, mint pár hónapja. -
cibus
senior tag
válasz
bebe159 #20979 üzenetére
szóval a lényeg az, h global devet keresni mindenképp és jó lesz a magyar is, meg a voda is??
meg nem lesz tele minden kínai szeméttel?
ez a három kritérium kell, mert nem akarok vele mókolni, csak használni.
van olyan MEGBÍZHATÓ oldal, ahonnan tuti, h akkor global dev-vel jön? -
bebe159
aktív tag
Ez akkor volt, amikor még nem volt benne hivatalosan magyar nyelv, és a webshopos romok bugosak voltak. A global developer romban van magyar nyelv, ha jó helyről rendeled, azzal kapod, ha nem jóról, fel lehet rá rakni. Én is global stable-ről váltottam global devre és nem volt bonyolult.
-
bozarjoska
őstag
válasz
AllTheBest #20976 üzenetére
Járt így pár kolléga, eddig semmi.
cibus
Minden meg van oldva, amúgy meg összefoglalóban ott vannak a boltok ahonnan érdemes rendelni. Na meg ugye ott a google is. -
AllTheBest
őstag
Sziasztok, ez ilyenkor itt hogy orvosolható? Sorry, your application has been rejected. ez az üzenet fogad akkor amikor nyitni szeretném a bootloadert....
-
cibus
senior tag
sziasztok!
régebben olvasgattam itt csomó jót a redmi not 3ról és proról..
csak akkor még voltak vele gondok, h ha magyart rendelsz, akkor nem jó az ujjlenyomat, néha a hálózat, a net, meg nem frissít.. meg lettek ezek oldva? és most milyen árban lehet rendelni kb note 3at? és pro-t?
köszönöm -
littlemole
őstag
válasz
DroiDMester #20972 üzenetére
ertem. Akkor csak ez marad egyenlore. :/
köszi -
válasz
littlemole #20970 üzenetére
-
littlemole
őstag
Használ valaki 64gb os memóriakártyát a telefonban?
Probaltam belerakni de nem ismeri fel. A neten azt talaltam hogy csak a fat 32 re formattalt kártyákat látja csak a telefon.Viszont jobb lenne ha nem fat32 lenne. Van valakinek itt tapasztalata ezzel?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
bozarjoska #20967 üzenetére
Aha... köszi!
Igazad volt , be volt kapcsolva. Nah most kikapcsoltam.
(Amúgy bírom , hogy itt ott "eldugnak" néhány beállítást)
Egyébként sokat nem "ehetett" az akkubol , mert a 6,5 SOT megvolt bőven. -
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker #20965 üzenetére
Ne aggódj, csak a visszajelzés sz@r, de ha mégsem amúgy sem fogyaszt ha be van kapcsolva.
Szerintem már több hónapja rossz a visszajelzése, ez nem újdonság. -
bozarjoska
őstag
válasz
WhiteWalker #20965 üzenetére
Beállítások - Tartózkodási hely - jobb felül 3 pötty, Beolvasás. WiFi alapú keresés nincs véletlenül bekapcsolva?
-
slezakimi
senior tag
válasz
bozarjoska #20961 üzenetére
Az király, ha visszazár és nem tudok nyitni akkor el se indul?
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
RR romra felmegy a xiaomi.eu dev rom TWRP.-ből?
Vagy előtte vissza kell flashelni a gyári romot?Köszönöm a választ
-
batai15
félisten
válasz
zolikaDB #20954 üzenetére
jó.anno g2rol váltottam mi3wre .
egyből lejött hogy nincs pariban a g2vel. itt egy hétig használtam miui , igazából sebesség nem volt jobb aosp alatt, multitask valamivel jobb ,de nem sokkal szerintem. akku idő se. lehet a miui is be lassulna itt,de majd jövő héten vissza rakom a v8at es majd meg látom. de tény hogy a v8 nem ment rosszul a telefonon.
ha a miui 9 meg még jobban fog hajazni az aospre akkor meg nem is fogok aosp rommal foglalkozni.sot az egy kezes mód kifejezetten hiányzik. -
DMG
senior tag
Üdvözletem!
lehet tudni valamit a Global Dev-ről már jó ideje nem jön a heti frissítés dolgoznak valami marhanagyon, vagy csak el lett felejtve a telefon?
-
zolikaDB
veterán
bozarjoska, boken, batai15: hmmm... Véletlen lenne az, h Mi3 után a tulajok nagy része ebben a topikban köt ki?
Észrevételek, tapasztalatok, pro-kontra az Mi3 függvényében érdekelne!
Ugyanis tartok attól, hogy a 3GB kevés a MIUI-nak.
Jelenleg 6.11.10-esen vagyok, de 2.5 év után azt érzem, h lassúka a készülék. Operában is rendszeresen vannak újratöltések, főleg ha megy a háttérben egy Instagram, Messenger, FB app.
Szóval Snapdragon 800 + 2GB RAM után milyen lehet a Snapdragon 650 + 3GB RAM élmény? -
bebe159
aktív tag
Tudtok valami widgetet vagy gyorsbeállítót a 2-3-4g hálózatok közti váltásra? Sokszor használom 2g-n, amikor tudom, hogy ~20 órát nem vagyok otthon, messengerezni ez is elég, de olykor átpattintom 3g-re, és viszonylag mélyen van ez a beállítás.
-
smithsys
aktív tag
válasz
Marcello83 #20947 üzenetére
Talán az újrahúzás megoldja. Előtte azért próbálj meg egy gyári visszaállítást, lehet hogy az is elég.
-
smithsys
aktív tag
válasz
Marcello83 #20943 üzenetére
Hát… ( ezzel ugye nem kezdünk mondatot!) benne van a pakliban sajnos.
Ha van custom reco a telón, én csinálnék egy cache törlést, hátha csak beragadt valami és sikerül kitakarítania. -
zolikaDB
veterán
Urak!
Van itt olyan tulaj, aki korábban Xiaomi Mi3-at használt? -
smithsys
aktív tag
válasz
Marcello83 #20940 üzenetére
Füles újra bedug - kihúz? Próbáltad? Hátha!?
-
Marcello83
tag
Az mitől lehet, hogy tegnap este még hallgattam zenét, majd később, mikor már nem volt benne a füles is azt jelzi, hogy be van dugva? Persze így nem hallok semmit, mert azt hiszi headsetet használok... Újraindítás nem segített.
Please help me! -
WhiteWalker
nagyúr
-
batai15
félisten
global dev rom melyik ajánlott? ill adnatok egy linket hozzá?
hogy őszinte legyek a tokom mar tele van.
radon kernellel is ,agnival is ilyen fos.
eleinte 6 órák simán meg voltak meg a 7 is,de most már otthon wifin se jön össze.
nem kóser.es sajnos a custom romolas vége mindig ez. hogy újra kell húzni a rendszert -
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #20933 üzenetére
Nekem sosem volt annyi mint a többségnek.2 sim, folyamatos net és szinkronnal max 6 óra.Minden este 20% körűl rakom töltőre.
-
zeno79
őstag
válasz
Nova96 #20900 üzenetére
Köszi, kipróbálom. Bajom a cm13-al sem volt, kicsit hiányzott belőle a netforgalom indikátor. Ebben van. Remélem üzemidőben is jó lesz. A csengőhangok legalább szimpatikusabbak. Egyelőre semmi gond vele.
Lehet még számítani javítgatásokra nála? Fórum olvasgatni?
A 11.03-as miui global dev ma úgy is fura volt, nem jött vissza hívás után a kijelző, többször is, és néhány beállítást újra el kellett végeznem, amit tuti hogy már beállítottam (billentyűzetválasztó, stb.) -
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #20930 üzenetére
Nem tudok hibáról, csak a kamera dátumozás nem megy még mindig.Ez is érdekes mert az EU romon nem volt gond.A frissítés nem jött már két hete állítólag az újlenyomat olv. szarakodik.Ezt sem értem, hogy ami jól müködik azt hogy sikerül elrontani?
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Visszaraknám a Global Devet, jelenleg RR 5.7.4 van fenn.
A nyitási mizéria miatt van opció TWRP.-ből visszarakni?
Esetleg Xiaomi.eu romot, legyen benne magyar.Köszönöm
-
tekes
tag
DOOGEE telefonon láttam, hogy <hang le> némításkor egyből megjelenik az a "ne zavarjanak" panel, ahol be lehet állítani, hogy mennyi ideig maradjon néma.
Nekem ehhez le kell húzni a redőnyt, meg egy csomó kattintás kell.
Be lehet valahogy állítani CM13-on, hogy a hardver gombos némításra feladja az időtartam választót? -
batai15
félisten
egyenlőre még nekem se vonták vissza. remélem nem is fogják.
-
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #20886 üzenetére
miui_HMNote3ProGlobalDev_6.11.3_233ef61784_6.0
[link] -
Siriusb
veterán
No, hogy én is hozzájáruljak a zűrzavarhoz: mivel nekem is xiaomi eu dev van fent, s az általános gyanakvás erre a ROM-ra irányult, megnéztem zárva vagyon-é a bootloader.
Nos, valóban zárva volt. Eléggé el nem ítélhető módon tovább hajtott a kíváncsiság, s minden további nélkül beizzítottam a Miflashunlock-ot. Bejelentkeztem, telefont rácsatlakoztattam a gépre, majd rányomtam az unlock-ra. Hát nem végigfutott?!
Mostani állapot:~/ fastboot oem device-info
...
(bootloader) Device tampered: false
(bootloader) Device unlocked: true
(bootloader) Device critical unlocked: true
(bootloader) Charger screen enabled: true
(bootloader) Display panel:
OKAY [ 0.005s]Mondjuk a Device critical unlocked-ról lövésem sincs, mit jelenthet.
-
qkaleko
tag
válasz
DroiDMester #20920 üzenetére
Sikerült közben, az volt a baj, hogy hagytam elindulni flash után és így visszaírta a gyárit boot közben.
-
-
SlausK
tag
válasz
qkaleko #20904 üzenetére
Most már én is ránéztem erre az unlock dologra. Anno simán nyitottam és azóta is a jól megszokott multi EU stable 7.5.2.0 romot nyúzom. Az unlock oldalon visszavonták a jogot. Na már most ez egy picit zavar, de mivel eszem ágában sincs jó darabig cserélni így gondot nem fog okozni.
-
Sziasztok
Esetleg Ezt a romot felrakta már valaki ? Ha igen mik a tapasztalatok ?
-
batai15
félisten
"miui alatt van smart lock ? illetve meg oldották már hogy újra indítás után nem fogadja el a jelszót ?"
-
tekes
tag
Hogy lehet növelni a bluetooth hangerőt?
-
bozarjoska
őstag
válasz
beach head #20910 üzenetére
-
beach head
senior tag
sziasztok! szemezek a note 3 pro special editionnel. Extreme digitalon írta valaki róla, hogy hibás a jack aljazta. Igaz ez?
-
zeno79
őstag
válasz
qkaleko #20907 üzenetére
Pár hsz-szel előbb KurtCobain linkelte a megoldást, úgy csináltam én is, nekem működik a twrp. A lényeg, hogy addig nyomtam a bill.kombinációt folyamatosan, míg 2-3x újraindult a MI logó, nálam csak így jön be ez a twrp. De működik, így használom a global dev romot, twrp-vel és supersu-val.
-
zeno79
őstag
válasz
qkaleko #20904 üzenetére
Nincs olyan rom, neked kell megcsinálni. Na de nem egy nagy meló: TotalCMD-vel kicsomagolod az éppen aktuális global dev fastboot, és a zcx twrp recovery.img fájllal felülírod az eredetit. Ha ez megvan, ezt flash-eled edl módban a telóra, és kész. Zárt BL, de van twrp és benne a supersu. :-)
-
qkaleko
tag
-
qkaleko
tag
Én is így jártam, hogy visszazárt, és nem engedett többet nyitni. Kijelentkeztem a telefonon a MI accountból, majd a töröltem az accountomat. Csináltam egy új fiókot és most várok a jóváhagyásra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest