Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Vegyél Iphone 7-et, ha mobillal akarsz szaladgáló gyereket fény nélküli beltérben fényképezni, de még az sem lesz az igazi, mivel gyakorlatilag sportfotózási képességű holmi kellene az igény kielégítéséhez (DSLR+valami jó fényerejű fix optika).
Másrészt tényleg szarabb képet lősz, mint én. Tedd át a képminőséget kiválóra, az élességet magasra, és adhatsz neki egy kis telítettséget is, meg játszhatsz a fényértékkel is.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ha megnyitjátok a Clock alkalmazást, majd jobb felső sarok -> beállításoknál, ha rámentek az "Edit system time" -ra vagy "More settings" -re akkor utána nektek is "szellemképes" marad egy kicsi időre az app?
Ha jól látom, akkor a lenyíló menü szövegei maradnak ott egy pici időre.Global Stable V8.0.6.0(LHOMIDG)
-
rellif
senior tag
Gyári kamera app helyett egy próbát megér a FreeDcam is.Beállítások után nagyon jó képeket lehet vele lőni ill. 4K video is megy.

-
zeno79
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Nem, de a camera2.api miuin igen. Nem beszélve hogy reggel még miuim volt, engedélyeztem a camera2.api-t, és azóta meghalt a gyári kamera és nem tudtam visszacsinálni.
Úgyhogy újra repült a miui, és megint CM használok. Most már befejezem a "játszadozást" és marad a CM.
-
zeno79
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
A HDR tényleg felejtős a bemozdulás miatt beltérben.
VISZONT: camera2.api-val a SnapCamera-ban van Low Light Mode, amivel tűéles, tiszta, zajmentes képet lehet lőni beltérben, éjjel töksötétben. Nem kell kitartani, nincs hosszú záridő. Maga a fényképezés beállítástól függően 5-10mp, de az exponálás maga gyors, és csak a "fényeket veszi több ideig" és valahogy feldolgozza a képet. Nem mozdul be, direkt ráztam a telót közben. Nem tudom hogy csinálja, de kevés fénynél jobb, mint a HDR! Akinek CM-je van nyugodtan próbálja ki!
Persze minden "téma" más, ezer körülmény.... -
V.Stryker
nagyúr
Akkor más az ingerküszöbünk.
A képeket úgy csinálom, hogy appot elindít, exponál és ennyi.Pl. ilyenek, amik nekem vállalhatatlanok. Életlen az egész. És ez még a jobbikból való, mert van ami hasonló körülmények között elmosódott is.
-
Trianta
tag
A Viber mikor írja hogy valaki "elérhető" illetve mikor egy adott időpontot?
Van akinél tegnap délutáni időpontot jelez, pedig van otthon wifije. -
HyP3b0y
senior tag
Akik Global Dev-et használnak, nekik is folyamatosan kikapcsolja a teló a messenger chatheads-et? Egy idő után észreveszem, hogy írnak, de nem jelenik meg a chathead, megnézem beállításban és ki van kapcsolva. Pedig én tuti nem kapcsoltam ki magamtól.
-
V.Stryker
nagyúr
Kicsit off lesz. Tudtok olyan elérhető Xiaomi mobilról ami kifejezetten jó fotókat készít? A RN3P ugye fos fotókat csinál.
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam a sima kameraapp beszart tőle. Már kitöröltem a sort, kamera adatait is töröltem, ujra is inditottam, de ami nem sima kép, arra továbbra is FC-zik a gyári app, HDR-re meg kifagy.
De a snap camera tényleg működött camera2 apival. -
schawo
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Egyszerűsített megoldás (multin nálam ennyi elég volt):
Áruházból BuildProp Editor
Bemásolod a sort a végére
Mentés
Reboot
??
ProfitMarad a gyári app működőképes, de az nem kap semmi extrát.
Ajánlott camera2 alkalmazások: AZ Camera, Snap Camera, Cinema4K -
bozarjoska
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen azt a sort kell beletenned. A gyárival kétlem hisz nincs is benne olyan beállítás.
-
gusthy
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az nekem is, de van rá egy csomó app a Play áruházban.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
bozarjoska
üzenetére
Ha jól mazsoláztam ki akkor ezt kell megcsinálni:
"100% Working on my Redmi Note 3 Snapdragon
ROM : RN3 SD Special Edition MIUI7 Ported
Android Version : 6.0.1 Marshmallow
TWRP : Alka
Bootloader : Unofficial UnlockSteps to follow on this ROM, else you will face force closes
1. Go to /system/ & copy build.prop to internal storage for backup
2. Open the system/build.prop with text editor
3. Scroll to the last & leave a space after the last line
4. Add the below lines#Camera2 API
persist.camera.HAL3.enabled=15. Add one more blank line after above line & save the file.
6. Go to Settings > Installed Apps > Camera > Clear Data > Clear Cache > Force-Stop
7. Go to Settings > Installed Apps > Gallery > Clear Data > Clear Cache > Force-Stop
8. Boot into TWRP > Advanced Wipe > Wipe Cache & Dalvik > Reboot to System
9. Open MIUI Camera > Swipe from Left > Select Manual Mode > Enjoy
10. If you face bootloops, boot into TWRP > File Manager > Copy build.prop from internal storage to /system/ > Wipe Cache & Dalvik > Reboot to System"és elvileg asszondják a gyári kamerával is megy...?

-
schawo
titán
válasz
bozarjoska
üzenetére
Figyelem, offtopik (kati) kernel [link]
Most frissült épp új verzióval (OC) Még nem próbálnám, az 1.8 megbízható.
-
schawo
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
igen. egy perc az egész.
-
bozarjoska
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen.
camera2 api
A kamera appot meg letöltöd. -
zeno79
őstag
válasz
bebolint98
üzenetére
Ugye HDR mód alatt nem azt az egy sötétebb és egy világosabb képet érted, meg panoráma mód alatt a kb. 1000x500-as méretű képet érted, amit a cm13 csinál? Panóra mit ajánlasz? Mert HDR-re a SnapCamera jó (camera2.api-val), de panóra az sem.
-
bebolint98
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam van HDR cm13-on, panoráma mód szintén.
-
Ti kijelző időket mértek és játszatok a telefonnal vagy néha komoly dolgok is múlnak azon megy e vagy sem? Ha én nem érem el néha a csopvezemet melóba azon múlik egysmás, tehát tőlem merülhet ütöm verem, ne simogatom jaj kicsit drága még 3 perc kijelzőidőt.
Dobáljatok meg kővel. 
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én is HDR-rel fotózok, úgy értem a HDR hiányzik a CM/RR-ből, vagyis hogy nincs CM-ben.
Miuiban meg nincs RDS.
batai15: ez az alap téma -
sEtuke
tag
válasz
golyós
üzenetére
Nekem is van egy olyan érzésem hogy nem az igazi. Az a gyanúm hogy "helyre kell rázodnia" az akkunak, mert tegnap ébresztettem fel egy tengermély brick állapotból
szóval össze vissza volt töltve, plusz tegnap este 60% környékén dugtam töltőre.Mindegy,kíváncsi leszek mit hoz a holnap. Bár szó mi szó eddig nem igazán volt olyan telóm ami folytonos használat mellett kibírt egy egész napot.. -
sEtuke
tag
Én is beszállnék. Mi a véleményetek erről az üzemidőről? Akku kímélő off, animáció on. Ma reggel 6 óta nyuzom a telot. MIUI 8 6.11.24 global. Snapdragon verzió.

-
Oldman2
nagyúr
válasz
zeno79
üzenetére
Én jelenleg Multi 6.11.24 -et futtatok egy SIM-mel.
Az üzemidő pillanatnyilag 4n 22ó, a Képernyő ugyan csak 2ó 21p, de ez nálam a csúcs.
A mai napig soha ennyi ideig nem ment egyhuzamban a kezem alatt Androidos készülék.
Jelenleg 24%-on áll az aksi, az Akkumulátor kímélő üzemmód ki, a Rendszeranimációk be vannak kapcsolva.
Pár hónapos tapasztalatom alapján eddig a legjobb aksiidővel rendelkező készülékem ez a Redmi Note 3 Pro (Kate).
-
zeno79
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem csak a HDR és a panoráma hiányzik CM/RR-ből, Miuiból meg az RDS nagyon.
-
WhiteWalker
nagyúr
Szépen mindenki vissza áll MIUIra?

-
F.B.I.
veterán
Akkor üzemidő 11.24 global developer esetén, több napos hajtás után, 1 sim, WiFi, mobilnet, auto fényerővel, szinkronizálással, 8 óra 18 perc, 4% maradt az aksiban, 2 nap 3 óra 15 perc. Bocs, képet nem lőttem de ez bőven megfelelt kategória és az ujjlenyomat feloldás még gyorsabb lett.
-
batai15
félisten
Amúgy valóban kellően smooth a miui mostani verziója , nem is rossz.
-
Tsubee
csendes tag
Estleg nem lehet valahogy vissza tenni egy előző global dev. Frissítést adat vesztés nélkül?
-
Tsubee
csendes tag
Playről letöltött proci alkalmazásokban. Pl. Cpu monitor. Most 15százalék fölött működnek. De ez a frissítésben lenne? Valaki megnézni nekem hogy ha lacsony akku szint van akkor korlátozza e a telefon a procit. Mert azt vettem észre hogy akadt a telefon. Vagy lehet hogy valami akku kímélő progi lesz a ludas, de nem találtam semmit.
-
Tsubee
csendes tag
Van aki frissített a 6.11.24-re? Nem tudom hogy az alacsony töltöttség miatt e de a 2db nagy teljesítményű proci a 6-ból offline módban van. Ez normális?
-
batai15
félisten
válasz
bozarjoska
üzenetére
És ebből melyiket kell ? Mert ugye az ota lényege hogy csak azt szedi le ami kell,nem a teljes romot,de az én esetemben pl hogy lenne ?lehet ezért akarja a teljes romot.
-
RVR400
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A 11.24-es verzió, csak a számozás alapja az, hogy melyik verzióról akarod frissíteni.
-
bozarjoska
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen most nézem elég érdekesen van sorba rendezve, de gondolom az utolsót dátum szerint.
shrek1988
nincs mit
-
shrek1988
csendes tag
válasz
bozarjoska
üzenetére
Király ! Köszi szépen !
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
bozarjoska
üzenetére
"Incremental ROM pack" közül melyiket kell leszedni? Mert elég össze vissza van számozva- datumozva a novemberi kiadás...
-
bozarjoska
őstag
-
batai15
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
TWRP mentéssel, egy otával, miui flashel, mivel tudomásom szerint nincs külön leszedhető kernel.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ha feltennem a Radon Kernelt a MIUI-ra , utána hogy tudom vissza rakni a gyári MIUI kernelt ha mégsem kell a Radon?
-
shrek1988
csendes tag
válasz
beyruth82
üzenetére
nálam facebook app fent sincs, chrome ból használom.
Akkor mindenképp marad a chrome nálam is, mert amúgy szeretem, ki akartam próbálni a beépített böngészőt, ami amúgy teljesen jónak tűnik pár extra funkcióval ráadásul, de a szokás nagy úr és hamar visszatértem, pedig lehet érdemes lenne kipróbálni mennyit fogyaszt.
@Giinos: Nálam még nincs root, de amúgy én is fagyasztgatnék
+ egy adaway nagyon hiányzik, régi telefonomon volt. -
golyós
addikt
-
shrek1988
csendes tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
11.24 már majdnem egy hete van.
Egyébként nálam global dev alatt egy zavaróbb bug van, de mivel más nem említette gondolom egyedi dolog, egy factory reset lehet megoldaná csak lusta vagyok, szval a hívás felvétele után a mikrofon néha lenémít. Először azt hittem a fülemmel megnyomom véletlenül, de túl sokszor fordult már elő.
Kérdés azoknak akik 9-10 órás sot időt érnek el, milyen böngészőt használtok ? mert nálam az egyik fő akkuzabáló a Chrome, 7 órás sot időnél pl most a képernyő 35% a Chrome 18% kb 2 órás használat mellett. Mondjuk lehet más se fogyasztana kevesebbet.
Global dev alatt megy a wallpaper carousel valakinek normálisan? nálam csak az alap 10 kép van és offline mód. Olvastam , hogy a mi pc suite al fel lehet frissíteni és akkor elméletileg működik, csak kínaiul lesznek a kategória nevek.
-
batai15
félisten
passzolom, amúgy is 1.3 gb-t írt rá .
CSak az ota fileokat nem lehet manuálisan leszedni és telepíteni?
Megvan, mi volt a gond.
Fejlesztői beállításokba ki volt kapcsolva a miui optimalizáció . -
beyruth82
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem is jelzi de nem töltöm le mert tökéletesen elégedett vagyok a 6.11.3-al.
-
batai15
félisten
az mitől van hogy tegnap jelezte a miui8 hogy van update?mára meg azt írja nincs(11.24et írt )
-
Tsubee
csendes tag
Sziasztok. A global developer romon ha az előző frissítés jobb volt akkor updaterrel gondolom nem lehet vissza rakni csak MiFlash progival? Lehet hogy ez hülye kérdés volt. Illetve vissza tudnám e rakni az előzőt úgy hogy megmaradjanak az alkalmazások és az adatok?
Előre is köszi.
-
WhiteWalker
nagyúr
Egy dolog hiányzik nekem a CMbol ami MIUIn nincs , az utolsó két app között gyors váltás. Pár nap után ezt hianyolom csak.
-
zeno79
őstag
válasz
han_lev
üzenetére
Elméletileg talán az i.mi.com oldalra bejelentkezve a FindDevice résznél az accounthoz kapcsolt telefonokat le lehet választani. Nálam elég fura, mert 2x szerepel ugyanaz az eszköz, azonos mobilszámmal. Biztos azért, mert szarakodott a multi rom nem engedett be, mondta hogy máshoz tartozik (hozzám) a telefon. De aztán valahogy mégis sikerült rá belépnem. Tegnapig még csak 1 redmi note 3 eszközöm volt a listában, ma már 2, de jó. Úgyhogy én már nem esküdnék meg hogy rendesen, jól működik -valami is- a miui háza táján.
Ilyet dob ha nem enged bejelentkezni: #21223 Aztán talán sikerült leválasztanom az eszközt az oldalon.
-
han_lev
senior tag
Egy aprócska kérdésem lenne:
ha mondjuk eladom a telót, hogy csináljam, hogy a MIUI fiókom törölve legyen (nyilván majd másikon szeretném haszmálni) illetve hogy minden törölve legyen belőle (talán egy FR ezt megoldja, ha jól lékszem van TWRPm)
DE - és ezva lényeg - hogy ez új gazdája használni tudja,
tehát ne érzékelje "lopott" a készüléket?
Talán a készülékkeresés ki vam kaoccsolva...
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Napelem
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Erős lejtmenetbe vannak mostanság almáék, asszony androidost akar, csak a kamerája iphone szintű legyen. Nexus 5x -et írtak az előbb, az nem is rossz.

kinti képek egész jók a bentiek viszont elég homályosak. Haza megyek meglesem a gyerek telóját az mit tud. Neki Note2 van.

Egy Nokia 3310 is elég lenne játszani, de már meguntuk a monokróm kijelzőt és a snake-et!
Most már 5 óra 30 percnél járok.