- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian112
senior tag
válasz
leslieke #162 üzenetére
Mondjuk nekem a magyarosított anysoftkeyboard bejön, mert ott vannak dedikáltan ékezetes karakterek. Mind1 ne nyissunk vitát, én tiszteletben tartom, hogy van aki az iylen rendszert szereti (persze olcsó is), neke az android jött be
Jah és te kérted, hogy irjam le miben jobb az xtreme alarm clock, mint a gyári. Üdv!
-
krisztian112
senior tag
válasz
leslieke #161 üzenetére
-szundi ideje (na jó ez alap
)
-hangerő hány %ig hangosodjon
-először halk aztán folyamatosan hangos
-akkorra SZUNDI bilentyű ami majdnem az egész képernyőtbeteríti,
így nemnagyon lehet eltéveszteni
-max hány mpig ébresszen (pl 1 óra múlva már nelegyen szundi)kb ennyi így hirtelen
Én nagyon szeretm a nagy szundi gombot, meg a folyamatosan hangosodó rezgést + csörgést
Meg még egyszer sem felejtett el ébreszteni -
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #146 üzenetére
leslieke: Köszi!
Ezt használom én is. Ez az egyetlen, amivel legalább olvasni lehet az naptár tartalmat.márpád87: nem tudok semmiféle Gtalk natívf alkalmazásról badára. Sem Skype-ról, de még az MSN is csak chat szintjén működik.
G-Guts: Igen tud! Mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat
A kakaót én sem szeretem, a bejgliből már elegem, s hamarosan át is nyergelek a zöld robotos táborba, így már ere a rövid időre nincs értelme ilyen bonyolult dolgokon elmélkedni
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
leslieke #145 üzenetére
Az eredmény: a widgettel letölthetőek a naptárbejegyzések a Google naptárából:
A menete:
1, a fentebb linkelt WebCalendar FREE letöltése és telepítése
2, A Google naptárból az alábbi leírás segítségével az privát iCAL URL megkeresése:Az oldal bal szélén lévő naptárlistában kattintson a kívánt naptár melletti nyílra, és válassza a Naptárbeállítások parancsot. (Más lehetőségként kattintson a naptárlista alján a Beállítások linkre, majd válassza a kívánt naptárt.)
Az oldal alján lévő "Privát URL-cím" csoportban kattintson az ICAL ikonra, majd a megjelenített URL-címre.3, Az URL hozzáadás a naptár beállítás menüpontjában.
4, Beállítani az igényeknek megfelelően a a megjelenítést, majd mentés!Az eredmény képen látható:
-
G-Guts
aktív tag
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #138 üzenetére
Nem kell a vastagbetűs rész: kizárólag arról beszéltem, amit nem válaszoltatok meg. De lényegtelen, mert Árpádnak megválaszoltam azt, amit egyébként a W1 topikban is már többször átbeszéltünk, hogy a W1 nem tudja ezt a szolgáltatást. Erre most a nyakamnak estek ketten, hogy miért válaszoltam meg bármit is, amit kérdeztek ?
Ráadásul ez egy olyan kérdés, ami még engem is érdekel!
Mivel abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy rendelkezel mindkét készülékkel, semmi perc alatt képes lennél ellenőrizni, hogy működőképes-e ez a W3 alatt. Főként, hogy még új Gmail fiókot sem kell hozzá regisztrálnod. (A Google naptár ingyen jár az Email fiókhoz.
Nem gondoltam, hogy még én is tudok mondani újat)
Szóval, lenne kedved kipróbálni? Csak ne az maradjon meg válasznak ha valaki vissza olvas, hogy "nem tudom, mert ez engem nem érdekel".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Temu
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest