- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
a Wave-nek nagyon jó volt a piaci bevezető mára, olcsón adták nagyon, mert ismeretlen OS első képviselője volt. Bele is ugrottunk egy páran, azt6án meg csodálkoztunk, hogy arcon üríti a tulajokat a Samsung.
Az SE Arc-nál sokkal jobban néz ki a W3, egyszer fogtam a kezemben egy SE Arcot, és szégyen, de műanyag, lefújt hátlapja volt. Elég gáz.
Paca2 teszt fotói viszont bizonyítják, hogy akinek nincs nagyon alkalmazás igénye, az egy remek video/fotó képes készüléket vehet olcsón.
Simán jobbak a felvételei nem csak a többi telefonnál, de kompakt fényképezőknél is.
Meg aztán ennél nem csak interpolált kamu HD a video, és nem is dobálja aframe-eket mozgás közben, nem esik ketté a képHa 100k felett lett volna a W3 ára, tuti bukó lenne. Így sem tudom a T-Birodalom mennyiért szándékozik forgalomba helyezni, ha GSM boltokban 85K 2 év garival ?
Egy másfél-két éve nagyon rossz árai vannak a Tréseknek
-
simsonbetyar
csendes tag
Miért, mit tud kevesebbet mint egy másik csúcsteló? Csak 1 mag van benne? A kutyának nem kell az a sok aksizabáló processzormag. A samu a saját rendszerét a saját telefonjára optimalizálja és hidd el, hogy eléggé rendben van a rendszer működése.
Szerintem nagyon szépre sikeredett a Wave III. Nekem csak a fizikai híváskezelő és a kamera gombja hiányzik. Ha most kéne készülék azért biztos ez lenne.
Nagyon várom már a tesztet és a TV-s bemutatót meg persze leslieke beszámolóját is! -
F-ECT$
titán
Én el tudom képzelni. Már most 85k-ért lehet 2 év garival venni, a böngésző javult, van rá navi, végülis több app is van rá, mint annó a wave 1-re volt (persze ez még mindig nagyon kevés). Fényképezéssel, videó és hanglejátszással gondolom továbbra sincs gond, szóval egy elég széles rétegnek akár ajánlható is. (Aztán persze előjönnek a hiányosságok, de van akinek ez nem számít.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest