- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian112
senior tag
válasz
leslieke #162 üzenetére
Mondjuk nekem a magyarosított anysoftkeyboard bejön, mert ott vannak dedikáltan ékezetes karakterek. Mind1 ne nyissunk vitát, én tiszteletben tartom, hogy van aki az iylen rendszert szereti (persze olcsó is), neke az android jött be
Jah és te kérted, hogy irjam le miben jobb az xtreme alarm clock, mint a gyári. Üdv!
-
krisztian112
senior tag
válasz
leslieke #161 üzenetére
-szundi ideje (na jó ez alap
)
-hangerő hány %ig hangosodjon
-először halk aztán folyamatosan hangos
-akkorra SZUNDI bilentyű ami majdnem az egész képernyőtbeteríti,
így nemnagyon lehet eltéveszteni
-max hány mpig ébresszen (pl 1 óra múlva már nelegyen szundi)kb ennyi így hirtelen
Én nagyon szeretm a nagy szundi gombot, meg a folyamatosan hangosodó rezgést + csörgést
Meg még egyszer sem felejtett el ébreszteni -
krisztian112
senior tag
Nem azt mondom ,hogy nincs ébresztő, hanem egy testreszabhatóbb ébresztő progi, mint a extreme alarm clock. Na de mindegy, aki nem akar játszani meg semmit, meg kell a fém az vegyen badát, sztem. Bog-ék sem voltak elájulva tőle, pedig ők már benne vannak a témában. Egyébként ha 60-70 lesz az ára akkor már végülis egy alternatíva lehet azok számára, akik nagyképernyős, stabil telefont akarnak, viszont játszás, illetve komoylabb testreszabhatóság nélkül meg tudnak lenni
-
krisztian112
senior tag
válasz
zozomester #154 üzenetére
Miylen 90% használhatatlan? FÖLDÖN ÉLSZ EMBER? mutass már nekem Badára egy normális
-billentyűzetet
-alkalmazáslezáró progit
-ébresztőóra progit
-normális energiagazdálkodás widgetet
-vagy egy olyan testreszabható felületet mint a Go launcher vagy a launcher pro.
-Vagy egy oylan normális játékot amik nem próbaverzió.Ezeket androidon Ingyen meglehet szerezni, ott meg egy rottyos % jelző 300Ft volt.
jah és egy normális böngészőt. Utálom a badában ottmarad alul egy csík.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi Redmi 12C 3/64GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest