- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
márpád87 #144 üzenetére
Találtam egy widgetet a Samsung Appson, ami a leírása szerint képes megjeleníteni a Google naptárt.
Az ingyenes változat: WebCalendar FREE, ez 2 naptárt tud kezelni.
A fizetős változat: WebCalendar PRO, ennél nincs limit.A FREE verzió W3-ra is telepíthető. Mindjárt kipróbálom, és beszámolok az eredményről.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
márpád87 #127 üzenetére
Ami nem megy, arra nem fogsz választ kapni. Ami gyenge pont, azt nem feszegetik.
Nekem egy év után sikerült egy java-s widgetet találni, amivel le tudom kérdezni a Google naptárat (csak lekérdezni lehet, új eseményt felvinni nem). Exchange sosem működött. Amik neked (is) fontosak, azt nem tudja egyik badás telefon sem.
Telefon -- PC videohívás biztosan nem fog menni, mert még a hanghívás sem működik.
Én csak Wave 1 tulajként osztom az észt, de mivel bada 2 béta (ami a W3 is van) elérhető W1 készülékre is, bátorkodtam segítségedre lenni.
Az utolsó mondatodhoz: nagyon úgy néz ki, hogy nem áll szándékában (egyelőre) a Samsungnak droidos usereket elcsábítani
-
F-ECT$
titán
válasz
márpád87 #127 üzenetére
Ne nagyon reménykedj abban, hogy ezek a szinkronizációk alapból menni fognak, még a gmail push is folyamatosan szarakodik, szóval pl a picasa szerintem esélytelen.
Az meg, hogy külső fejlesztő csinál erre valamilyen progit szintén nem túl valószínű, ismerve a bada elmúlt másfél évét.
Persze ígéret és remény van, de ha ezek fontosak Neked, akkor előtte kérj meg egy wave 3 tulajt, hogy próbáljátok meg az ő készülékén ezeket beállítani, és ha nem megy, akkor egyelőre hanyagold a badat, mert csak csalódni fogsz.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
márpád87 #101 üzenetére
Üdv!
Nem mindenre tudok Neked válaszolni!
Google: nem használom, 1 db g-mailes címem van, azt se használom.
Előlapi kamera: a gyári alkalmazásban van Önarckép mód bekapcsolási lehetőség, illetve a videóhívásnál is bekapcsol automatikusan. Samsung Appson vannak további programok, amik tudják használni a kamerát.
Navigáció: a gyári navi magyarul beszél, a magyar térkép ingyen letölthető. Navigálást még nem teszteltem, arról nem tudok nyilatkozni.
Bada OS: akadást egyedül a felülről lehúzható funkció menünél vetem észre, de ez sem vészes.
-
dokee78
félisten
válasz
márpád87 #104 üzenetére
"És végül akadozik-e a Bada OS úgy (Wave 3 esetében persze), mint az android? Utóbbi platformon sokszor állati idegesítő tud lenni ez a jelenség..."
Hiba azért lehúzni az Androidot,mert egy alsókategóriás készüléken neked akadozott.
Már írtam a Bada-nál elfelejtheted a testreszabást és a mindenféle értelmes és poénos kis alkalmazásokat,mert jóbal kevesebb van rá.A Bada olyanoknak való akik nem buherálnak és megfelel nekik az alap oprendszer.
Viszont rá nem kell keresned Avi lejátszót zenelejátszót,mert az alap is jól elboldogul mindennel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sweet.tv - internetes TV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest