- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
brutte
aktív tag
válasz
krisztian112 #157 üzenetére
Micsoda?? nincs alapból ébresztő a badán??
-
brutte
aktív tag
Skype az ami még nagyon hiányszik szerintem. iGO pedig nem valószínű szerintem sem, bár tény, hogy a legjobb!
Egyébként a Viber vagy a Skype lehet az elterjedtebb? Skype szerinte jóval előbbi mint a másik.
-
brutte
aktív tag
-
brutte
aktív tag
Én is Waves vagyok srácok!
legalábbis az leszek, most még E51 nyomom
Csak azért mondtam, hogy aki nem néz utána, az simán azt veszi meg. Nem olyan szép, de telók között sztem az is pofás darab. Anyagban persze h ég és föld a 2!
Rendszerről sokat nem tudok. Androig volt a kezemben többször is. Az érdekes, mert a Desire S mindig akkor fagyott be.. a Samsung Minin meg tökéletes volt(csak lassú)
Wave 1 csak egyszer volt nálam. Tehát csak a tesztvideókra támaszkodom.Leslike teszel majd fel képeket, amit a teló csinál? rossz fényviszonyok mellett is kérlek. Kösz
-
brutte
aktív tag
Az a baj, hogy ameddig ezt a telefont ilyen áron adják, addig a Wave 3-t csak fanatikusok fogják megvenni. Ez a telefon szinte full ugyan az (anyagát és kijelzőjét kivéve) mint a wave.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest