- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
válasz
krisztian112 #157 üzenetére
Te jó ég! Menü launcer is van Androidra? Vagy hívásindító widget?
Kész röhej, hogy mindenhez külön alkalmazás kell, még a fájlkezeléshez is. Na, de ezt hagyjuk, két külön tábor. Egyiknek ez a hátránya másiknak ez... lerágott csont.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
krisztian112 #165 üzenetére
Ok-ok. Nincs itt gond. Mivel van többféle rendszer mindenki ki tudja választani a neki megfelelőt/tetszőt.
-
krisztian112
senior tag
válasz
leslieke #162 üzenetére
Mondjuk nekem a magyarosított anysoftkeyboard bejön, mert ott vannak dedikáltan ékezetes karakterek. Mind1 ne nyissunk vitát, én tiszteletben tartom, hogy van aki az iylen rendszert szereti (persze olcsó is), neke az android jött be
Jah és te kérted, hogy irjam le miben jobb az xtreme alarm clock, mint a gyári. Üdv!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
krisztian112 #163 üzenetére
Még a kákán is csomót keresel! Köszi, nincs több kérdésem!
-
krisztian112
senior tag
válasz
leslieke #161 üzenetére
-szundi ideje (na jó ez alap
)
-hangerő hány %ig hangosodjon
-először halk aztán folyamatosan hangos
-akkorra SZUNDI bilentyű ami majdnem az egész képernyőtbeteríti,
így nemnagyon lehet eltéveszteni
-max hány mpig ébresszen (pl 1 óra múlva már nelegyen szundi)kb ennyi így hirtelen
Én nagyon szeretm a nagy szundi gombot, meg a folyamatosan hangosodó rezgést + csörgést
Meg még egyszer sem felejtett el ébreszteni -
leslieke
Jómunkásember
válasz
És te a Földön élsz, ember?
-billentyűzet: gyárilag telepített qwerty, 3x4 gombos, kézírás van
-alkalmazáslezáró progi: ez is gyárilag telepítve: középső gomb megnyom, alkalmazás bezár... droidon ehhez külön program kell? Ember, hol élsz te??
-ébresztőóra progi: Elég jól testreszabható a gyári ébresztő. Azon túl mi fenét kellene még állítani, amitől jobb lesz egy ébresztő???
-normális energiagazdálkodás widget: a bada nem zabálja az akksit, nincs rá szükség!!
-vagy egy olyan testreszabható felületet mint a Go launcher vagy a launcher pro.: na ez nincs, ettől legyél boldog.
-Vagy egy olyan normális játékot amik nem próbaverzió: nem nyert, van full verzió, ingyenes, fizetős, és akciós is. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
krisztian112 #160 üzenetére
Elég jól testreszabható a gyári ébresztő. Azon túl mi fenét kellene még állítani, amitől jobb lesz egy ébresztő???
-
krisztian112
senior tag
Nem azt mondom ,hogy nincs ébresztő, hanem egy testreszabhatóbb ébresztő progi, mint a extreme alarm clock. Na de mindegy, aki nem akar játszani meg semmit, meg kell a fém az vegyen badát, sztem. Bog-ék sem voltak elájulva tőle, pedig ők már benne vannak a témában. Egyébként ha 60-70 lesz az ára akkor már végülis egy alternatíva lehet azok számára, akik nagyképernyős, stabil telefont akarnak, viszont játszás, illetve komoylabb testreszabhatóság nélkül meg tudnak lenni
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Ja egy kicsit túlzó
Lehet, hogy csak 10 százalék hasznos androidra, viszont az pont tízserese a badára megjelent összes alkalmazásnakEzt leszámítba a bada 2 teljesen jó választás, ha a w3 ára 60e környékére esik, függetlenül persze
-
brutte
aktív tag
válasz
Micsoda?? nincs alapból ébresztő a badán??
-
krisztian112
senior tag
válasz
zozomester #154 üzenetére
Miylen 90% használhatatlan? FÖLDÖN ÉLSZ EMBER? mutass már nekem Badára egy normális
-billentyűzetet
-alkalmazáslezáró progit
-ébresztőóra progit
-normális energiagazdálkodás widgetet
-vagy egy olyan testreszabható felületet mint a Go launcher vagy a launcher pro.
-Vagy egy oylan normális játékot amik nem próbaverzió.Ezeket androidon Ingyen meglehet szerezni, ott meg egy rottyos % jelző 300Ft volt.
jah és egy normális böngészőt. Utálom a badában ottmarad alul egy csík.
-
brutte
aktív tag
Skype az ami még nagyon hiányszik szerintem. iGO pedig nem valószínű szerintem sem, bár tény, hogy a legjobb!
Egyébként a Viber vagy a Skype lehet az elterjedtebb? Skype szerinte jóval előbbi mint a másik.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
zozomester #154 üzenetére
Olasz blogon olvastam, hogy Viber talán lesz, de biztosat csak akkor lehet kijelenteni, ha megjelent. iGo szerintem sose lesz, alternatíva meg már több is akad.
-
zozomester
csendes tag
Üdv mindenkinek. Új Wave tulaj vagyok, viszonylag olcsón hozzájutottam egy Wave I-hez. Kettő mobiltelefont használok már régóta. Az egyik Fix IOS, Iphone 4, a másikat most cseréltem előtte Droid volt és azt kell mondanom, hogy a Bada semmivel sem marad el tőle.
Persze alkalmazások számát tekintve van még hova fejlődni, egyébként a Droid Market-ben az alkalmazások 90%-a nem való semmire. A Wave vonal minőségérzete páratlan szerintem, a Bada 2 meghozza az áttörést, a termékpalettát kell még kiszélesíteni a Samsungnak. Nekem csak a Viber és az Igo hiányzik, azokat használom IOS alatt napi szinten, amúgy minden OK. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #152 üzenetére
Hála az égnek! Van isten! Imáink végre meghallgatásra találtak! A soha viszont nem látásra!
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #146 üzenetére
leslieke: Köszi!
Ezt használom én is. Ez az egyetlen, amivel legalább olvasni lehet az naptár tartalmat.márpád87: nem tudok semmiféle Gtalk natívf alkalmazásról badára. Sem Skype-ról, de még az MSN is csak chat szintjén működik.
G-Guts: Igen tud! Mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat
A kakaót én sem szeretem, a bejgliből már elegem, s hamarosan át is nyergelek a zöld robotos táborba, így már ere a rövid időre nincs értelme ilyen bonyolult dolgokon elmélkedni
-
Spoortcyty
tag
Holnapra várható akkor W3 teszt, vagy
"csak"MA!TV adás? -
márpád87
csendes tag
Ezen a videón van a lényeg 0:40-nél! Minden Google alkalmazás elérhető, de ha jól látom csak a böngészőt nyitja meg, tehát nincsen integrálás a rendszerbe. De azért valaki lepróbálhatná (igen, olyan valaki, aki rendelkezik google fiókkal)!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
leslieke #145 üzenetére
Az eredmény: a widgettel letölthetőek a naptárbejegyzések a Google naptárából:
A menete:
1, a fentebb linkelt WebCalendar FREE letöltése és telepítése
2, A Google naptárból az alábbi leírás segítségével az privát iCAL URL megkeresése:Az oldal bal szélén lévő naptárlistában kattintson a kívánt naptár melletti nyílra, és válassza a Naptárbeállítások parancsot. (Más lehetőségként kattintson a naptárlista alján a Beállítások linkre, majd válassza a kívánt naptárt.)
Az oldal alján lévő "Privát URL-cím" csoportban kattintson az ICAL ikonra, majd a megjelenített URL-címre.3, Az URL hozzáadás a naptár beállítás menüpontjában.
4, Beállítani az igényeknek megfelelően a a megjelenítést, majd mentés!Az eredmény képen látható:
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
márpád87 #144 üzenetére
Találtam egy widgetet a Samsung Appson, ami a leírása szerint képes megjeleníteni a Google naptárt.
Az ingyenes változat: WebCalendar FREE, ez 2 naptárt tud kezelni.
A fizetős változat: WebCalendar PRO, ennél nincs limit.A FREE verzió W3-ra is telepíthető. Mindjárt kipróbálom, és beszámolok az eredményről.
-
márpád87
csendes tag
Nem gondoltam volna, hogy az én kis naiv kérdéseimmel ekkora port kavarok!
Elnézést érte így utólag is!
Leginkább a mobilarénás srácoknak szólnak a kérdéseim (persze az újdonsült tulajdonosoktól is szívesen fogadok válaszokat) , hiszen ők profin tesztelik a hozzájuk kerülő készülékeket. Gondoltam adok nekik egy kis tippet (önző módon
), hogy milyen aspektusból (is) vizsgálják meg a Wave 3-at. Szerintem nekik biztosan van teszt Google fiókuk, amivel ilyen dolgokat szoktak lepróbálni.
De igen úgy néz ki, hogy az én általam (és talán mások által is) áhított dolgokat nem tudja a készülék. Ezért nagyon szomorú vagyok, mert hihetetlenül tetszik maga a Bada OS és a hardver is!
@bokrosolajos: valamelyik YouTube videóban láttam GoogleTalk IM klienst telepítve a telefonra (MSN és Yahoo! Messenger-el egyetemben; persze nem működés közben, csak az ikonokat egy mappába rendezve). Legjobb tudomásom szerint az egy cross platform IM alkalmazás, ami támogatja a videóhívást is. Úgyhogy ez a kérdés már számomra majdnem biztosan igen válasszal végződik. De azért jó lenne egy 100%-os válasz is!
És ha már van GoogleTalk a telefonon, akkor nem igazán értem a Google fiók integrációjának hiányát. Mert oké, hogy az e-mailt könnyű beállítani. Meg még a Google címtár importálását is meg lehet más úton oldani (.cvs névjegyek exportálása gugliból, aztán valahogy ráoperálni a telefonra; talán KIES-en keresztül), csak nyilván akkor minden egyes új Google címtár beli bejegyzést manuálisan át kell rakni a telefonra is, ami egyáltalán nem praktikus és kényelmetlen is!
A naptárra viszont semmi tippem nincs, pedig az nagyon fontos volna. Ha szerkeszteni nem is, de olvasni mindenképpen kellene tudnom a Google Naptárbeli bejegyzéseimet.
Úgyhogy úgy néz ki csak álom marad ez a készülék (is)... Ő sem a tökéletes választás...
-
G-Guts
aktív tag
-
leslieke
Jómunkásember
Megnéztem, W3-on a naptáraknál Facebook és Exchange ActiveSync fiókot lehet hozzáadni. Mást nem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #139 üzenetére
Hát látod ez új, hogy az e-mail mellé jár a naptár is.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #138 üzenetére
Nem kell a vastagbetűs rész: kizárólag arról beszéltem, amit nem válaszoltatok meg. De lényegtelen, mert Árpádnak megválaszoltam azt, amit egyébként a W1 topikban is már többször átbeszéltünk, hogy a W1 nem tudja ezt a szolgáltatást. Erre most a nyakamnak estek ketten, hogy miért válaszoltam meg bármit is, amit kérdeztek ?
Ráadásul ez egy olyan kérdés, ami még engem is érdekel!
Mivel abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy rendelkezel mindkét készülékkel, semmi perc alatt képes lennél ellenőrizni, hogy működőképes-e ez a W3 alatt. Főként, hogy még új Gmail fiókot sem kell hozzá regisztrálnod. (A Google naptár ingyen jár az Email fiókhoz.
Nem gondoltam, hogy még én is tudok mondani újat)
Szóval, lenne kedved kipróbálni? Csak ne az maradjon meg válasznak ha valaki vissza olvas, hogy "nem tudom, mert ez engem nem érdekel".
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #137 üzenetére
Olvass vissza! Azokra a kérdésekre, amikre biztos választ tudtam adni válaszoltam.
Guglival kapcsolatban nem írhatom le, hogy mit tud és mit nem, mivel nem használom. Sajnálom, ha ez neked nem egyértelmű!
Még egyszer megismétlem: 1 db gmailes címem van, amit nem használok. Nincs google+, picasa, stb regisztrációm! Ezek hiányában nem tudom semmilyen formában tesztelni, hogy ezek működnek-e vagy sem!!márpád87: Bocsánat, hogy nem minden kérdésekre tudtam válaszolni, és remélem, hogy részedről több megértést és empátiát kapok!
-
bokrosolajos
őstag
G-Guts: net tegyél fel ilyen kérdéseket, mert majd téged is letaposnak, feljelentenek, kitaszítanak. Tudod ...
Paca2: Az a baj veled, hogy nem először beszélsz személyeskedőn, csúnyán.
Tényleg le kellene higgadnod, sok a hiszti.
Légy szíves és senkit ne férgezz! De ami sokkal zavaróbb, hogy a magad neveletlen stílusát az enyémhez hasonlítod! Soha az életben nem beszéltem ilyen ordenáré módon senkivel.
A múltkor még megúsztad, hogy nem lett kitörölve a fröcsögésed. Kérd már egyszer a saját hozzászólásod törlését, ha kérhetném.leslieke: szerinted az válasz, hogy te nem használod? Nem azt kérdezték, hogy használod-e, hanem hogy tudja-e a készülék. Megválaszoltam neki, mert mintha meg sem hallanátok,elsiklotok a számotokra
cikilényegtelen dolgok felett. Pedig őt ez érdekli.Megválaszoltam, de Ti most is velem foglalkoztok a helyett, hogy megköszönnétek, hogy egy potenciális vásárlót kisegítettem a válasszal! Nektek ez miért nem természetes? És ne gyertek azzal a nevetséges indokkal, hogy nem használjátok, fogalmatok sincs róla!
Soha nem hazudtam még senkinek. Viszont minden kérdést megválaszolok és nem szelektálok érdekeimnek megfelelően. Ennyit a trollkodásról.
-
G-Guts
aktív tag
Vajon van-e olyan jó a Wave 3 kamerája mint az N82-nek...nem igazán hiszem..
-
Paca2
senior tag
válasz
bokrosolajos #133 üzenetére
"Ami nem megy, arra nem fogsz választ kapni. Ami gyenge pont, azt nem feszegetik."
hihetetlen milyen vagy! nem véletlenül tartanak trollnak
írtunk negatív dolgokat is a wave3-ról, pl. a kameráról (én) vagy az sms-ről (L.)
+ ahogy L. megírta nem tudunk írni olyanról amit nem használunk
na most én megfogadtam párszor h nem ugrok a baromságaidra, de nem tudom megállni:
te agyhalott vagy vagy ennyire aljas féreg?
moderátoroknak üzenem: sajnálom
sajnálom h le kellett mennem lajos szintjéreazt sem értem, h ha bajod van a samuval wave-el, miért minket kell basztatni ezért?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #133 üzenetére
Kettő, azaz kettő Wave 3 tulajról tudunk! Ezt te is jól tudod!! Mindketten megírtuk márpád87-nak, hogy egyikőnk se használja a gugli szolgáltatásait. Ezek után hogyan is válaszoljunk???
W3-on nem béta 2.0 van.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
márpád87 #127 üzenetére
Ami nem megy, arra nem fogsz választ kapni. Ami gyenge pont, azt nem feszegetik.
Nekem egy év után sikerült egy java-s widgetet találni, amivel le tudom kérdezni a Google naptárat (csak lekérdezni lehet, új eseményt felvinni nem). Exchange sosem működött. Amik neked (is) fontosak, azt nem tudja egyik badás telefon sem.
Telefon -- PC videohívás biztosan nem fog menni, mert még a hanghívás sem működik.
Én csak Wave 1 tulajként osztom az észt, de mivel bada 2 béta (ami a W3 is van) elérhető W1 készülékre is, bátorkodtam segítségedre lenni.
Az utolsó mondatodhoz: nagyon úgy néz ki, hogy nem áll szándékában (egyelőre) a Samsungnak droidos usereket elcsábítani
-
F-ECT$
titán
válasz
márpád87 #127 üzenetére
Ne nagyon reménykedj abban, hogy ezek a szinkronizációk alapból menni fognak, még a gmail push is folyamatosan szarakodik, szóval pl a picasa szerintem esélytelen.
Az meg, hogy külső fejlesztő csinál erre valamilyen progit szintén nem túl valószínű, ismerve a bada elmúlt másfél évét.
Persze ígéret és remény van, de ha ezek fontosak Neked, akkor előtte kérj meg egy wave 3 tulajt, hogy próbáljátok meg az ő készülékén ezeket beállítani, és ha nem megy, akkor egyelőre hanyagold a badat, mert csak csalódni fogsz.
-
Paca2
senior tag
megvan a 48 óra 1 feltöltéssel
véleményem:
intenzív (net/egyéb) használat: 18-22 óra
minimális használat: 65-69 óra
átlagos/közepes használat: 40-44 óra (megfelel amit vmelyik tesztoldal közölt)mielőtt még vki kötözködne: mindenkinek mást jelent az átlagos/közepes használat
nekem 7köznap naponta kell tölteni, mert ezen netez
-
márpád87
csendes tag
Itt találtam egy egész részletes teszt leírást! Érdemes elolvasnia annak, akit érdekel!
Bár a főbb kérdéseimre még mindig nem találtam választ...
* Google naptár szinkronizáció
* Google címtár szinkronizáció
* Picasa szinkronizáció
* Videó hívás milyen kliensen keresztül megy? Mert van integrált social hub IM lehetőséggel... Talán ezen keresztül? GoogleTalk/Skype/MSN vagy valami más? Mennyire lehet clossplatform a videó hívás funkció? Kizárólag telefon-telefon között, vagy telefon-PC között is? 3G-n is megy, vagy csak WiFi-n keresztül?Állítólag a 1.0-ás Badát össze lehetett ereszteni valahogy a Google Sync-el. Talán ez működni fog a 2.0-val is? Ha igen, akkor mely Google szolgáltatásokból lehet információt leszipkázni?
Csak azért erőltetem ezeket a kérdéseket, mert úgy gondolom nem csak engem érdekel a váltás Androidról Badára, ezen belül is Wave 3-ra.
És ha már kérdezek, igyekszem hasznosat kérdezni!
Ami kicsit furcsa egyébként, hogy a linkelt teszt tanúsága szerint ugyan van "gyári" navigációs szoftver, de egy egyszeri licensz díjat kell fizetni. A térkép maga ingyenes. Ez mennyire lehet igaz?
Le lennék kötelezve, ha ezekre a kérdésekre valaki (újdonsült Wave 3 tulajdonos/Mobilaréna tesztelő) válaszokat tudna adni!
Márpád voltam...
-
Paca2
senior tag
-
brutte
aktív tag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
márpád87 #101 üzenetére
Üdv!
Nem mindenre tudok Neked válaszolni!
Google: nem használom, 1 db g-mailes címem van, azt se használom.
Előlapi kamera: a gyári alkalmazásban van Önarckép mód bekapcsolási lehetőség, illetve a videóhívásnál is bekapcsol automatikusan. Samsung Appson vannak további programok, amik tudják használni a kamerát.
Navigáció: a gyári navi magyarul beszél, a magyar térkép ingyen letölthető. Navigálást még nem teszteltem, arról nem tudok nyilatkozni.
Bada OS: akadást egyedül a felülről lehúzható funkció menünél vetem észre, de ez sem vészes.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Spoortcyty #109 üzenetére
Szerintem van értelme váltani. Egymás mellé téve a két telefont rögtön látszik, hogy mennyivel nagyobb a Wave 3. Böngészésnél, e-book olvasásnál ez a különbség jól jön.
-
Paca2
senior tag
üzemidő-próba (24 órás)
minimális használat, néhány sms, 30p zene, stb.
wifi csak néha bekapcs, amikor néztem vmit, pl levelek leszedése
csomagkapcsolat kikapcsolva, hálózati mód automatikus
fényerő 2-3 (bőven elég)100%-ról 69%-ra merült
ezt feltételezve tovább is: 10%-ra 69-70 óra a készenléti idő (majdnem 3 nap)
persze aki így használja, annak felesleges...most jön a wifis teszt, állandó wifivel, óránként levél és időjárás (többi marad)
-
Paca2
senior tag
itt lehet a kamerát összehasonlítani:
specifikációt és videózást is lehet hasonlítani
-
Ricardo
titán
Most nézem. Eddig nem tűnt fel mert azt hittem természetes, hogy ez már S Amoled + kijelzőt kap. de ahogy olvasom ez "csak" S Amoled? Megkaphatta volna a pluszt.
Félreértések elkerülése végett a S Amoleddel sincs gondom, de egy csúcsmodell megkaphatta volna az újabb technológiát.
Ettől eltekintve nagyon ott van. Várom a tesztet. -
Paca2
senior tag
márpád87:
én ezek egy részét nem használom, de hajlok arra, h ha ezek neked fontosak, akkor android (egyenlőre), bár Lesliekét ha kerdezed, lehet nem ért velem egyet (ő talán szokott szinkronizálni)igen, van témakészítő alkalmazás
dokee78:
erős android is szaggat (akármilyen launcherrel) pl, a SGW (hasonló hardver, and2.3.6)brutte:
ha jól tudom, még nem nyílt, de ígérik 2012-től, az nem lenne hátrány talán
kíváncsi vagyok én is a tesztreSpoortcyty:
egyértelműen érdemes váltani ha neked fontos a mobilon való netezés (mint nekem), ha eladod a W1-et, akkor függetlenül 50e, vagy vársz a szolgáltatókra -
F-ECT$
titán
válasz
Spoortcyty #109 üzenetére
Ha bejön a bada, és nagyobb kijelző kell, akkor megéri cserélni. W3-ra előbb és tovább lesznek bada frissítések is.
-
Spoortcyty
tag
Szerintetek érdemes Wave1-ről Wave3-ra váltáson gondolkodni?
Mert ha megjön a 2.0 akkor igazából a kijelző méretét tekintve aligha van eltérés a két készülék közt, viszont az jól jönne nekem mert ez 3,3" kezd vészesen kicsi lenni.
Valami vélemény? -
márpád87
csendes tag
Ha jól tudom lehet hozzá letölteni téma készítő/módosító alkalmazást Windowsra; ikonok és egyebek módosítására. Nekem ez maximálisan elég lenne.
Amúgy is kimerül a "buherálás" nálam a háttérkép cserében és az ikonok csoportosításában.
Persze azon múlik egyedül, hogy beruházok-e erre a készülékre, hogy a fent említett dolgokat tudja-e a készülék.
Droidot nem lehúzni szeretném! Prémium készülékeken nagyon ott van, de még ott is szokott akadozni (nem egy tesztben lehet olvasni). Ezért is érdekelne, hogy a Bada a Wave 3-on mennyire művel ilyesmit.
-
dokee78
félisten
válasz
márpád87 #104 üzenetére
"És végül akadozik-e a Bada OS úgy (Wave 3 esetében persze), mint az android? Utóbbi platformon sokszor állati idegesítő tud lenni ez a jelenség..."
Hiba azért lehúzni az Androidot,mert egy alsókategóriás készüléken neked akadozott.
Már írtam a Bada-nál elfelejtheted a testreszabást és a mindenféle értelmes és poénos kis alkalmazásokat,mert jóbal kevesebb van rá.A Bada olyanoknak való akik nem buherálnak és megfelel nekik az alap oprendszer.
Viszont rá nem kell keresned Avi lejátszót zenelejátszót,mert az alap is jól elboldogul mindennel. -
márpád87
csendes tag
Galaxy 3-om van jelenleg, egyedi 2.2-es ROM-al megspékelve 1200MHz-re húzott procival. Sok ok miatt megérett a cserére.
Nekem ami fontos:
- az első hozzászólásban felsorolt Google fiók integrálhatóság (névjegyzék, naptár, picasa, gmail)
- social networking (facebook, google+)
- navigáció
- esetleg video chat
- néha egy kevés játék de én lényegében nem játékért veszek telefontÉs azért szimpatikus ez a telefon, mert nagyon össze van rakva. Ránézésre prémium minőség, ennek ellenére az ára egész baráti. Kíváncsi vagyok, hogy a T-mobile mennyiért dobálja majd.
-
márpád87
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok Bada OS területen. Böngészgettem a netet, de nem igazán leltem választ a felmerülő kérdéseimre...
Először is nagyon tetszik a Wave 3! Állati dögös készülék a képek és videók alapján! Elképzelhető, hogy januárban beruházok egyre. Jómagam jelenleg android felhasználó vagyok és már ezelőtt is kihasználtam a Google adta lehetőségeket.
A kérdéseim tehát a következőek: mennyire integrálhatóak a Bada OS-be a Google különféle szolgáltatásai? Címtár (névjegyek), Naptár, Picasa (Gmailt nyilván könnyen be lehet állítani), Google+?
Illetve látom, hogy van előlapi kamera. Ezt milyen app segítségével lehet működésre bírni? Ez a chatON feladata? Tudok-e vele PC és a telefon között videóhívást intézni? WiFi only, vagy 3G-n is megy?
Továbbá a gyári(?) navigációs program tud-e magyarul, van-e magyar térkép rá és mennyire pontos? Vagy a Samsung alkalmazásboltjában található Sygic navigációs programja megéri a ~8000Ft-ot?
És végül akadozik-e a Bada OS úgy (Wave 3 esetében persze), mint az android? Utóbbi platformon sokszor állati idegesítő tud lenni ez a jelenség...
Remélem, hogy ezekre is kitértek majd a (ha jól tudom) szerdai részletes tesztben!
Az esetleges válaszokat pedig előre is köszönöm!
Márpád voltam...
-
Paca2
senior tag
100!
na itt mikor érjük el az 50.000+-t?
wavenél 52-53.000 hozzászólás 1,5 év alatt (egy része kimoderálva
)
-
brutte
aktív tag
Én is Waves vagyok srácok!
legalábbis az leszek, most még E51 nyomom
Csak azért mondtam, hogy aki nem néz utána, az simán azt veszi meg. Nem olyan szép, de telók között sztem az is pofás darab. Anyagban persze h ég és föld a 2!
Rendszerről sokat nem tudok. Androig volt a kezemben többször is. Az érdekes, mert a Desire S mindig akkor fagyott be.. a Samsung Minin meg tökéletes volt(csak lassú)
Wave 1 csak egyszer volt nálam. Tehát csak a tesztvideókra támaszkodom.Leslike teszel majd fel képeket, amit a teló csinál? rossz fényviszonyok mellett is kérlek. Kösz
-
lkasza
csendes tag
Hát nekem sem kéne a W. Minőség nulla, meg azért a kijelző sem egy super amoled. A fő ok pedig, hogy androidos.
-
Paca2
senior tag
na ne viccelj!
egy hónapig használtam menekültem tőle!
majd ha fogtad a kezedben mindkettőt, akkor nem fogod úgy gondolni, h a minőség másodlagos
+ a rajta lévő androidról (ami pedig friss) is meg volt a véleményem
semmi szerethető, kedvelhető nincs benne, bár tény, h az ára vonzó volt nekemDE!! nézd már meg a független árát... 82.000 (xxlgsm), akkor miről beszélünk? szolgáltatónál a Wave3 is olcsóbb lesz
szóval nekem se kívül se belül nem tetszett, de hát nem kell rám hallgatni, próbáljátok ki!
-
brutte
aktív tag
Az a baj, hogy ameddig ezt a telefont ilyen áron adják, addig a Wave 3-t csak fanatikusok fogják megvenni. Ez a telefon szinte full ugyan az (anyagát és kijelzőjét kivéve) mint a wave.
-
Barikad9
csendes tag
Volt Wave 2-m,soha többet Bada,programok terén kalap fos iOS-hez vagy Androidhoz képest,pedig anyaghasználatra meg fogásra,képernyőméretre a legjobb telefon,csak ugye fel kell osztani azt a fránya piacot...
-
gzbotii
nagyúr
Hat na..izlesek es pofonok. Nekem volt Xperia X10 mini, Wildfire, Desire, Defy. Egy se jott be. Sot meg a mostani 3GS-emet sem szeretem. Picit sem. Nekem az orok favorit a WP7. Meg nem csalodtam benne
De szeretnem kiprobalni egyszer a Badat is. Foleg a wave 1-et mert az volt az elso okostelo amit mar tudatosan nezegettem, ismerketem vele meg Cookie Fresh tulajkent
-
a.sebi
őstag
Értem én... Nah en sokat utazom..... Es nem jegyzem meg h hova.... Ezert sokszor lenne idom jatszani....sőt szívesen olvasnék híreket is otthonrol....tudom h van bongésző...de ezert okos telo az okos telo mert mindenre van egy alkalmazás... Szívesen toltenék le zenéket..filmeket...nekem a wp 7 olyan mint egy okos alsotagozatos diák.....sokat tud de kevesebbet mint egy gimnazista...én sem akarok vitatkozni de egy okos telo azert okos telo mert ha nincs laptop vagy pc akko a telod segit...a wp 7 nekem abban segit hogy legyen netem...masban nem igen....szep fotokat tudok csinalni... Zene halgatás harmat gyenge.....szabadság kevesebb meg iosnel is.....rossz dontes volt szamomra.....talan 2ev mulva jobb lesz....hir 24 hirkereso....figyelo net....mobilarena....namzeti sport.......viber....stbstb hianyoznak.....
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Spoortcyty #74 üzenetére
Nem egyezik meg. A Wave 1 akkumulátor fizikai méretében nagyobb. (Már ha erre gondoltál.) Kapacitásban egyformák.
-
Paca2
senior tag
angry birds volt a telón 1 hónapig, kb 2 percet játszottam
nem feltétlenül játékra kell okosteló (főleg nem amiket írtál)Skypeot még PCn sem használok
nem utazok összevissza az országban, vagy külföldön, ahova meg megyek azt megjegyzem térképről
szóval most nem vitatkozni akarok, csak kinek mi az igénye, számomra nincs sok előnye az androidnak
-
gzbotii
nagyúr
Jatekok? Assasin Creed, NFS, Pes 2012, Rise of glory, The Harvest..csak egy par minosegi app...Doodle jump, angry birds stb is van...csak szet kell nezni a marketplacen a 48.000 app kozott.
Viber? Ott a Tango ami ugy MS gyart es a Skeype is az ovek igy hamarosan jon, integralva.
iGo nincs de van mas: Turn by Turn Navigation..ebbol van egy "nagy" es orszagszpecifikus (pl Turn by turn Hungary)Es ugye a Nokiak navigacioja - ingyen.
Amugy Mango elott hasznaltad a keszuleket? Vagy NoDo elott?
Boldog Karacsonyt mindenkinek!
-
XeeN
senior tag
A nyáron elhalálozott Wave 1-em után mostanában sok készüléket próbálgattam, leginkább az SE Neo tetszett a speckói ill. ára miatt, de miután a kezembe vettem lemondtam róla. Sem az anyagminősége, sem a kijelzője nem ütötte meg a Wave 1 szintjét (a fém után a "gagyi" műanyag, ill amoled utána fakónak tűnő lcd). Idestova 6 hónapja androidos telefonokat használok, és még mindig nem jöttem rá miért imádják az emberek. Az lehet, hogy kismillió alkalmazás/játék van rá, de nekem sok gondom akadt vele. Akinek egy "egyszerű" mindenes telefon kell, a Wave-eknél jelenleg szerintem nem talál jobbat.
-
Spoortcyty
tag
Egyébként ha jól látom a képről az aksi teljesen megegyezik a Wave 1 akujával
-
G-Guts
aktív tag
válasz
bokrosolajos #71 üzenetére
Az való tény egyébiránt, hogy az Xperia Arc fotókon gyönyörűen néz ki, élőben viszont már nem annyira nagy szám.
Hogy jobbak a Wave III által készített képek egy kompakt fényképezőgép által készített képeknél? Ezt így elsőre nehéz elhinni...már akkor is nagyot ugrana a Wave III, ha az Iphone 4s-t megszorongatná ilyen téren. Várom az MA-s tesztet. -
bokrosolajos
őstag
a Wave-nek nagyon jó volt a piaci bevezető mára, olcsón adták nagyon, mert ismeretlen OS első képviselője volt. Bele is ugrottunk egy páran, azt6án meg csodálkoztunk, hogy arcon üríti a tulajokat a Samsung.
Az SE Arc-nál sokkal jobban néz ki a W3, egyszer fogtam a kezemben egy SE Arcot, és szégyen, de műanyag, lefújt hátlapja volt. Elég gáz.
Paca2 teszt fotói viszont bizonyítják, hogy akinek nincs nagyon alkalmazás igénye, az egy remek video/fotó képes készüléket vehet olcsón.
Simán jobbak a felvételei nem csak a többi telefonnál, de kompakt fényképezőknél is.
Meg aztán ennél nem csak interpolált kamu HD a video, és nem is dobálja aframe-eket mozgás közben, nem esik ketté a képHa 100k felett lett volna a W3 ára, tuti bukó lenne. Így sem tudom a T-Birodalom mennyiért szándékozik forgalomba helyezni, ha GSM boltokban 85K 2 év garival ?
Egy másfél-két éve nagyon rossz árai vannak a Tréseknek
-
G-Guts
aktív tag
A Samsung S8500 Wave a véleményem szerint akkoriban igazi csúcskategóriás telefon volt, mégsem volt az ára 150k, közel sem.
-
-=Ghost=-
őstag
Ahhoz képest, hogy samsung egész szép. Végre nem hajszálvékony műanyagrégettel bevont papírzsepiből van a hátlap. A galaxy s-ek téglalap alakú középső gombja ritka visszataszító, ezen az is egy fokkal elfogadhatóbban néz ki. Bár én jöbban örülök a kapacitív gomboknak. Gondolom ezzel én vagyok a kisebbség.
-
simsonbetyar
csendes tag
Miért, mit tud kevesebbet mint egy másik csúcsteló? Csak 1 mag van benne? A kutyának nem kell az a sok aksizabáló processzormag. A samu a saját rendszerét a saját telefonjára optimalizálja és hidd el, hogy eléggé rendben van a rendszer működése.
Szerintem nagyon szépre sikeredett a Wave III. Nekem csak a fizikai híváskezelő és a kamera gombja hiányzik. Ha most kéne készülék azért biztos ez lenne.
Nagyon várom már a tesztet és a TV-s bemutatót meg persze leslieke beszámolóját is! -
G-Guts
aktív tag
Egyetlen hatalmasa baja van a telefonnak, mégpedig az, hogy 2011 év végén jelent meg. Mostanra, el kell ismerni, ez a tudás már kevés a csúcskategóriához, amiben annak idején az első Wave is szerepelt.
Egy évvel ezelőtt talán még konkurencia lehetett volna, mostmár közel sem, ezért akkora sikerre mint ami Wave I-nek (akkor még joggal) volt nem számíthat. -
lkasza
csendes tag
Köszönöm a választ! Azért rakhattak volna bele 1GB-ot, hogy még egy ok legyen a wave 2-ről váltani. Bár az omnia 7-esemben is tökéletesen elég volt az 512.
-
lkasza
csendes tag
Mennyi ram van a telefonban? Sehol nem találom..
-
winss
tag
Nem mindenkinek van szüksége a játékokra. Nekem pl az engri bördcc sem hiányzik. Van egy wave II telefonom és csak egy normális navigációs szoftver hiányzik, na meg a bada 2.0 frissítés, de ezen már normális a böngésző meg javítottak egy csomó dolgot. Szóval ha olcsóbb lesz valószínűleg beruházok egy ilyenre. Nagyrészt netezésre használom a telót meg amire szokták arra pedig tökéletes lesz.
-
AS
félisten
ÉN sem értem ezt, Waven gyakorlatilag minden van ami kell. Nem kell se zene se videó lejátszó, se fajkezelő, taskmg, és még sok sok minden.
-
a.sebi
őstag
Én már a wp 7 el is vergődök.....kár hogy ilyen keves es gyenge alkalmazás van...biztos sokaknak eleg...de en az android es az ios után kicst hiány erzetben szenvedek.....
-
Solten
őstag
Csinos joszag...
-
Dsert
tag
Ma!TV-be benne lesz ?
-
Dunbar
senior tag
Nagyon bejön külsőre, de örülök, hogy végül nem Wave II-t vettem, a bada még mindig nem az igazi.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
bokrosolajos #40 üzenetére
es mire?
-
Hany designer dolgozik a S*****nal?
-Ketto. Egyik tartja az iP***t, a masik korberajzolja -
Sejtettem, hogy ilyen megfontolás lehet mögötte.
Érdekes, hogy a műanyagos androidos telók hozzák nekik a nagy bevételt, és mégis.
Bár ennek ellenére nekem a Galaxy-k is bejönnek. És ez is nagyon szép.Emlékszem, hogy a koreai kormány is támogatja a saját platformot, hogy ne függjenek a Google-tól.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Spoortcyty #35 üzenetére
Köszi!
A zenelejátszón belül (ahol a W1-en van) nem találtam. De még nem jutottam a végére, hogy mindent megnézzek.. szóval még meglehet valahol..
-
leslieke
Jómunkásember
Gyorsjelentés, amiket eddig próbáltam W3-on:
- Névjegyek: átküldve, szépen felismerve, csak a megjelenítés sorrendjét kellett megadni és olyan lett, mint a régin.
- Hívás: van gyorshívó funkció; a beszédhang érthető és tiszta.
- GPS: 10 mp alatt jel az ablakban állva is.
- Samsung Apps: első indításkor frissült; egyébként gyors megjelenés, gyors letöltés, kicsit más elrendezés
- Internet: Wifi-n néztem pár oldalt, mind szélsebesen töltött be.
- Naptár: a névjegyeknél felvett szülinapok szépen átkerültek,
- E-mail: hotmail levelek letöltéséhez e-mail cím és jelszó megadása elég volt, és már jöttek is le a levelek.
- SMS: az üzenetek megjelenítése rendben van, de nem találom, hogy hol lehet beállítani (lekorlátozni) az ékezetes betűk mellőzését. -
gybazsi
senior tag
Ez nem kicsit szebb, mint akármelyik Galaxy.
-
David3
őstag
Na, remélem ez be fogja indítani a bada rendszer terjedését.
-
callmeakos
veterán
Ideje volt már
-
Paca2
senior tag
3 napja megvan, imadom:-) sokkal jobb a netezes rajta mint a wave1en
-
B Adrian
csendes tag
Elég szép! szebb mint a wave 2 bár nekem az elsö tetszik legjobban!
-
Spoortcyty
tag
ez gyönyörű szép lett
és véleményem szerint nem hátrány a Bada,nekem legalábbis nem, de ezt felhasználója válogatja. -
PR0JECTNR56
addikt
Csinos darab lett, a Samsungok közül nekem még mindig a Wave széria formaterve a legmegnyerőbb.
-
leslieke
Jómunkásember
Megvéve! Élőben is gyönyörű a telefon!
-
NoMagix
addikt
úúú ez a hátlapmegoldás nagyon király!
kérdés, széthúzható lesz e a telefon, ha az élén kap egy ütést? -
F-ECT$
titán
Én el tudom képzelni. Már most 85k-ért lehet 2 év garival venni, a böngésző javult, van rá navi, végülis több app is van rá, mint annó a wave 1-re volt (persze ez még mindig nagyon kevés). Fényképezéssel, videó és hanglejátszással gondolom továbbra sincs gond, szóval egy elég széles rétegnek akár ajánlható is. (Aztán persze előjönnek a hiányosságok, de van akinek ez nem számít.)
-
maximilian4
addikt
Gyönyörűűűű!
-
G-Guts
aktív tag
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez már nem lesz különösen ajánlott mint a Wave I.
-
-
Wisdome
tag
Álomszép
-
AS
félisten
Nagyon tetszik a hátlap levétel
-
Nem értem, hogy a Galaxy-k miért nem ilyen minőségűek?
Van rá valami elfogadható magyarázat?
Azoknál miért erőltetik a műanyagosságot, ha ilyet is tudnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest