- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
krisztian112 #157 üzenetére
Ja egy kicsit túlzó
Lehet, hogy csak 10 százalék hasznos androidra, viszont az pont tízserese a badára megjelent összes alkalmazásnakEzt leszámítba a bada 2 teljesen jó választás, ha a w3 ára 60e környékére esik, függetlenül persze
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #146 üzenetére
leslieke: Köszi!
Ezt használom én is. Ez az egyetlen, amivel legalább olvasni lehet az naptár tartalmat.márpád87: nem tudok semmiféle Gtalk natívf alkalmazásról badára. Sem Skype-ról, de még az MSN is csak chat szintjén működik.
G-Guts: Igen tud! Mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat
A kakaót én sem szeretem, a bejgliből már elegem, s hamarosan át is nyergelek a zöld robotos táborba, így már ere a rövid időre nincs értelme ilyen bonyolult dolgokon elmélkedni
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #138 üzenetére
Nem kell a vastagbetűs rész: kizárólag arról beszéltem, amit nem válaszoltatok meg. De lényegtelen, mert Árpádnak megválaszoltam azt, amit egyébként a W1 topikban is már többször átbeszéltünk, hogy a W1 nem tudja ezt a szolgáltatást. Erre most a nyakamnak estek ketten, hogy miért válaszoltam meg bármit is, amit kérdeztek ?
Ráadásul ez egy olyan kérdés, ami még engem is érdekel!
Mivel abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy rendelkezel mindkét készülékkel, semmi perc alatt képes lennél ellenőrizni, hogy működőképes-e ez a W3 alatt. Főként, hogy még új Gmail fiókot sem kell hozzá regisztrálnod. (A Google naptár ingyen jár az Email fiókhoz.
Nem gondoltam, hogy még én is tudok mondani újat)
Szóval, lenne kedved kipróbálni? Csak ne az maradjon meg válasznak ha valaki vissza olvas, hogy "nem tudom, mert ez engem nem érdekel".
-
bokrosolajos
őstag
G-Guts: net tegyél fel ilyen kérdéseket, mert majd téged is letaposnak, feljelentenek, kitaszítanak. Tudod ...
Paca2: Az a baj veled, hogy nem először beszélsz személyeskedőn, csúnyán.
Tényleg le kellene higgadnod, sok a hiszti.
Légy szíves és senkit ne férgezz! De ami sokkal zavaróbb, hogy a magad neveletlen stílusát az enyémhez hasonlítod! Soha az életben nem beszéltem ilyen ordenáré módon senkivel.
A múltkor még megúsztad, hogy nem lett kitörölve a fröcsögésed. Kérd már egyszer a saját hozzászólásod törlését, ha kérhetném.leslieke: szerinted az válasz, hogy te nem használod? Nem azt kérdezték, hogy használod-e, hanem hogy tudja-e a készülék. Megválaszoltam neki, mert mintha meg sem hallanátok,elsiklotok a számotokra
cikilényegtelen dolgok felett. Pedig őt ez érdekli.Megválaszoltam, de Ti most is velem foglalkoztok a helyett, hogy megköszönnétek, hogy egy potenciális vásárlót kisegítettem a válasszal! Nektek ez miért nem természetes? És ne gyertek azzal a nevetséges indokkal, hogy nem használjátok, fogalmatok sincs róla!
Soha nem hazudtam még senkinek. Viszont minden kérdést megválaszolok és nem szelektálok érdekeimnek megfelelően. Ennyit a trollkodásról.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
márpád87 #127 üzenetére
Ami nem megy, arra nem fogsz választ kapni. Ami gyenge pont, azt nem feszegetik.
Nekem egy év után sikerült egy java-s widgetet találni, amivel le tudom kérdezni a Google naptárat (csak lekérdezni lehet, új eseményt felvinni nem). Exchange sosem működött. Amik neked (is) fontosak, azt nem tudja egyik badás telefon sem.
Telefon -- PC videohívás biztosan nem fog menni, mert még a hanghívás sem működik.
Én csak Wave 1 tulajként osztom az észt, de mivel bada 2 béta (ami a W3 is van) elérhető W1 készülékre is, bátorkodtam segítségedre lenni.
Az utolsó mondatodhoz: nagyon úgy néz ki, hogy nem áll szándékában (egyelőre) a Samsungnak droidos usereket elcsábítani
-
bokrosolajos
őstag
a Wave-nek nagyon jó volt a piaci bevezető mára, olcsón adták nagyon, mert ismeretlen OS első képviselője volt. Bele is ugrottunk egy páran, azt6án meg csodálkoztunk, hogy arcon üríti a tulajokat a Samsung.
Az SE Arc-nál sokkal jobban néz ki a W3, egyszer fogtam a kezemben egy SE Arcot, és szégyen, de műanyag, lefújt hátlapja volt. Elég gáz.
Paca2 teszt fotói viszont bizonyítják, hogy akinek nincs nagyon alkalmazás igénye, az egy remek video/fotó képes készüléket vehet olcsón.
Simán jobbak a felvételei nem csak a többi telefonnál, de kompakt fényképezőknél is.
Meg aztán ennél nem csak interpolált kamu HD a video, és nem is dobálja aframe-eket mozgás közben, nem esik ketté a képHa 100k felett lett volna a W3 ára, tuti bukó lenne. Így sem tudom a T-Birodalom mennyiért szándékozik forgalomba helyezni, ha GSM boltokban 85K 2 év garival ?
Egy másfél-két éve nagyon rossz árai vannak a Tréseknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest