- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
G-Guts: net tegyél fel ilyen kérdéseket, mert majd téged is letaposnak, feljelentenek, kitaszítanak. Tudod ...
Paca2: Az a baj veled, hogy nem először beszélsz személyeskedőn, csúnyán.
Tényleg le kellene higgadnod, sok a hiszti.
Légy szíves és senkit ne férgezz! De ami sokkal zavaróbb, hogy a magad neveletlen stílusát az enyémhez hasonlítod! Soha az életben nem beszéltem ilyen ordenáré módon senkivel.
A múltkor még megúsztad, hogy nem lett kitörölve a fröcsögésed. Kérd már egyszer a saját hozzászólásod törlését, ha kérhetném.leslieke: szerinted az válasz, hogy te nem használod? Nem azt kérdezték, hogy használod-e, hanem hogy tudja-e a készülék. Megválaszoltam neki, mert mintha meg sem hallanátok,elsiklotok a számotokra
cikilényegtelen dolgok felett. Pedig őt ez érdekli.Megválaszoltam, de Ti most is velem foglalkoztok a helyett, hogy megköszönnétek, hogy egy potenciális vásárlót kisegítettem a válasszal! Nektek ez miért nem természetes? És ne gyertek azzal a nevetséges indokkal, hogy nem használjátok, fogalmatok sincs róla!
Soha nem hazudtam még senkinek. Viszont minden kérdést megválaszolok és nem szelektálok érdekeimnek megfelelően. Ennyit a trollkodásról.
-
brutte
aktív tag
-
brutte
aktív tag
Én is Waves vagyok srácok!
legalábbis az leszek, most még E51 nyomom
Csak azért mondtam, hogy aki nem néz utána, az simán azt veszi meg. Nem olyan szép, de telók között sztem az is pofás darab. Anyagban persze h ég és föld a 2!
Rendszerről sokat nem tudok. Androig volt a kezemben többször is. Az érdekes, mert a Desire S mindig akkor fagyott be.. a Samsung Minin meg tökéletes volt(csak lassú)
Wave 1 csak egyszer volt nálam. Tehát csak a tesztvideókra támaszkodom.Leslike teszel majd fel képeket, amit a teló csinál? rossz fényviszonyok mellett is kérlek. Kösz
-
a.sebi
őstag
Értem én... Nah en sokat utazom..... Es nem jegyzem meg h hova.... Ezert sokszor lenne idom jatszani....sőt szívesen olvasnék híreket is otthonrol....tudom h van bongésző...de ezert okos telo az okos telo mert mindenre van egy alkalmazás... Szívesen toltenék le zenéket..filmeket...nekem a wp 7 olyan mint egy okos alsotagozatos diák.....sokat tud de kevesebbet mint egy gimnazista...én sem akarok vitatkozni de egy okos telo azert okos telo mert ha nincs laptop vagy pc akko a telod segit...a wp 7 nekem abban segit hogy legyen netem...masban nem igen....szep fotokat tudok csinalni... Zene halgatás harmat gyenge.....szabadság kevesebb meg iosnel is.....rossz dontes volt szamomra.....talan 2ev mulva jobb lesz....hir 24 hirkereso....figyelo net....mobilarena....namzeti sport.......viber....stbstb hianyoznak.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest