- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CocooN-z #662 üzenetére
56k? Ne nagyzoljunk. Tudok segíteni a megvalósításban, elvileg már láttam ilyet ééés mellé van jófajta 10 kilós 1200baudos modemem Hegének köszönhetően. Ha két site-on leszünk, akkor akár össze is köthetjük a kettőt...
Új cuccnak ki lehetne rakni NeXT és Solaris alapú cuccokat. Esetleg van AS400 is, de azon mit futtatnánk?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
CocooN-z #562 üzenetére
3DFX dream gép bő fél éve elpakol. Full felkonfigurálva.
most elővesz, pöcc-röcc indul, 10 perc 3Dmark loopoltatás után csontra fagy. reset, és már nincs kép. Szétszed átnyomkod, proci ki szed vissza rak, semmi... Másik procival indul. Utána vissza raktam mégegyszer a saját prociját, már azzal is indul... Ismét megy 5-10 percet, elkezd extrém mód szaggatni. újabb reset, bootolás alatt írja hogy hiba a c: meghjató írásakor...
...és ez csak a legutolsó gép, amivel foglalkoztam -
hege8888
aktív tag
válasz
CocooN-z #453 üzenetére
Ez mondjuk igaz, mert én is írtam Január-Február folyamán a szélrózsa minden irányába, (szerencsére akadt is új hal, a Konasoft) mint tavaly.. szóval ja.. valakinek ez kedvét is veheti az írogatástól..
Közben hétvégén lement a magunk kis "miniBRSZK"-ja 3 nap alatt olyan 500-an voltak, 3-an csináltuk a gépfelügyeletet, 42-43 cuccal. Hulla vagyok,
de kurva boldog, hogy végre frekventált helyen, igazi rendezvényre hasonlító rendezvény lett. Köszi nektek az inspirácóiót meg a segítő tippeket, tanácsokat, stb..
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
CocooN-z #393 üzenetére
Jogosak ezek a felvetések.... MAradjunk annyiba, hogy nem erre alapozuk az egész rendezvényt
Tudom hogy fogom még jobban ki balanszírozni az áramforrásunkat... elvileg nem lesz gond... ha esetleg meg beesik egy aggregátor, ami ráadásul még működik is... az már csak hab a tortán
-
snake1977
őstag
válasz
CocooN-z #296 üzenetére
Remek ötlet, ééés lenne egy kis kiegészítő ötletem hozzá, szombatra lehetne szervezni egy kis versenyt ami a részvételtől függően lehetne több körös, ha valaki tudna gyártani valami vastagabb pl. fotópapírra etc., okleveleket a multiplayer verseny 1-2-3 helyezettjének az is megdobná a verseny szellemet.
A grafikát intézem A4 vagy A5 méretben ha van erre vállalkozó.
-
CocooN-z
őstag
válasz
CocooN-z #273 üzenetére
Előző kiállításon voltam először jelen gépekkel, és elég sok tapasztalatot sikerült szerezni, még úgy is, hogy világ életemben Lanoztam. Én egy success-nek éreztem, mivel nagyon sokszor le se tudtam ülni a gépeimhez
Nha de min ügyködtem azóta? Hát az előző Dedikált szervert konkrétan teljesen lecseréltem, rendes szerverre, nem csak egy erősebb desktop mostmár. Legutóbb 10 gépet vittem és ennek a darabszámnak most a kétszeresét viszem (...többet, de ezt sanyinak nem mondom
), és a telepített multiplayeres játékok számát IS kb megdupláztam!
Voltak gondok is....:Nem ment az Alien vs Predator, a Podrace az UT szerver akadt...stb.....És ezeket én rosszul élem meg (talán túlságosan is
) , és addig nem nyugszom míg meg nem oldom
Jelentem mindent javítottam
Eddig is volt, de kiegészítettem a Teamspeak szervert, bár úgy gondolom hogy inkább majd leordítjuk egymás fejét -ha szükséges-
. Csináltam egy kis privát mIRC szervert, Mert miért ne?
Illetve nemrég szereztem be egy MSN Messenger szerű alkalmazást is, szintén a poént kedvéért
Persze az ördög nem alszik, de jelenleg úgy néz ki, hogy minden működik
kopp kopp
Többi részleg:
Retro Dobozos játékok darabszáma lassan de biztosan növekedett.
LaserDisc lejátszót viszem ofc, és akár ehhez, akár Madara-San valamelyik gépére rá tudjuk majd kötni a GlassTron-t
Dobozos és mezítelen VGA-k és alaplapok szintén ott lesznekA Többit csak link, hogy ne floodoljak:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Aki komolyabban akarja venni, az hozzon egeret+billentyűzetet jobbat, mert én bár igyekeztem, de ezek elég entry szintek
OttTal!
-
snake1977
őstag
válasz
CocooN-z #156 üzenetére
Miért lenne off a brszk topikban?
Itten van, ha láttok bármi hibát szóljatok! [kép]
Sőt már készül a weblap is, a főoldali beharangozó szöveg nyelvtani helyességének ellenőrzésére várok, utána nekiesek és hamar meglesz az is, frescho feltölti és lehet linkelni a facebookon meg mindenhol. -
Alpi.
addikt
A tárlatvezetést / bemutatást egymásnak én is szorgalmaznám. Eséllyel nekem van a legkevesebb infom a kiállított dolgokkal kapcsolatban, ezt vállalom, de nekem az első BRSZK-m és Frescho hosszas "előadása" a kiállított dolgairól, illetve a fejlődésükről azóta is egy nagyon jó emlék és élmény. Főleg, hogy rendületlen állta a kérdéseimet is, amik nem lehettek kifejezetten erősek, mégis mindre kaptam választ sőt sokkal többet is !
Én ezt személy szerint kifejezetten pozitívan fogadnám !
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest