- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Pdaw
csendes tag
válasz
hege8888 #655 üzenetére
A 34 fokban / zivatarban egy órán át tartott tanévzárót szerintem a BTK-nak külön paragrafusban kellene szankcionálnia, alig emlékszem olyan másodpercére, amelyik ne állna szöges ellentétben a Genfi Egyezménnyel is akár. Talán a vizesrongyos vallatás pont nem szokott előfordulni a suliudvaron, de ki tudja.
Ezt a nézőpontot fontoljátok meg a pároddal, talán engedékenyebb lesz. -
-
Rozisoft_Bp
tag
válasz
hege8888 #675 üzenetére
Én is azt gondolom, hogy az SWX inkább a kiállítóknak szólna, mint a látogatóknak... Nekem is nagy kedvencem, de azért nem az a leülök és játszok vele ismeretlenül kategória...
Tavaly se, idén se jutottam el, de ha jövőre sikerül, viszem magammal joystickot biztos ami biztos! -
snake1977
őstag
válasz
hege8888 #634 üzenetére
Nem beszél englishül perfetto, de ha valaki megcsinálja a feliratot meg van egy kis instrukció hogy mi legyen a videón akkor megoldom, szakmaibb csoportba a 4-5 perces videó rendben van, de ha nem szakmai akkor rövidebbet javaslok kicsivel, a pörgős témára törő videók jól mennének szerintem. Mondjuk a kiállítást bemutatva (úgy sejtem ilyenre gondoltál) és akkor lehetne már promózni 1-2 hónappal a kiállítás előtt, a közelben ott a Balaton, turistáknak is jó kikapcsolódás lehet így.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
hege8888 #457 üzenetére
Vigyek A4Tech 4D mouse-t? Van kétféle is nekem. Az érdekes lehet.
-
válasz
hege8888 #443 üzenetére
Ezeknél az számít, hogy mennyit gurítanak, nem az, hogy le van-e igazolva óraszám
Amúgy meg sztem én is simán igazolhatnék hivatalosan is
Ettől függetlenül amúgy jó ötlet... HA másnem a kiállítás előtt beírok a fülei face-csopiba, hogy ki az aki jönne segíteni... biztos találnék 1-2 vállalkozót... sört max veszek...
Apropó sör... kéne szerezni idénre ismét sörös szponzort -
-
-
-
-
-
-
snake1977
őstag
válasz
hege8888 #235 üzenetére
Köszönöm, de nem fogadhatom el valamiféle ellentételezés nélkül, egy működő sid már simán 8k is megvan, legalábbis a vaterán ennyibe láttam legutóbb.
Yutani: Néha benézek ebayre ha kiváncsi vagyok valaminek az árára amit itthon esetleg már nem lehet beszerezni, ilyenkor szoktam belefutni magyar eladókba is. Az árfelhajtás igaz, a másik fele hogy a magas árakat látva csillió bolond kezdi el árulni a teszteletlen cuccait/vackait olyan égbekiáltóan szemtelen árakon aminek a realitáshoz még távolról sincs köze. Fel is hagytam az újabb holmik gyűjtésével, amire nincs szükségem megy az apróra a többi fixen marad, és karban tartom amennyire lehet.
-
-
flymi
addikt
válasz
hege8888 #215 üzenetére
Én már azon a héten összerámolom a motyót, csütörtökön még dolgozom, de péntek reggel mindent belegózok a kocsiba és valamikor a délelőtt folyamán el is fogok tudni indulni. Dél környékén, kora délután kipakolás, h az este szabad legyen. Két éve is ez volt a menetrend, így jött ki a lépés. Pont ebédidőre estem be bacsishoz.
-
-
-
-
-
-
-
MEg van adva milyen feltételeknek kell lennie, hogy biztosítunk helyet a menekülteknek.. amire most így emlékszem, az a zuhany. Az meg az iskolában nincs... igaz hogy 5m-el van arrébb...
Okos ügyes és nem mellesleg Magyar emberek vagyunk. na és milyen a Magyar? találékony... megoldjuk akármi is lesz -
-
Eastman
addikt
Inkább az, hogy legyen börze-cserebere...
Olyasmi, igen. Jó érzés maradhatna mindenkiben, nincs eladási kényszer. Kapolcs is elkezdődött valahol, mostanra az egész település részt vesz benne. A suli, ha lehet, az asztalaival és egy (két) termével lehetne vajon csak börze hely?
Nyilván nem a ballagás előtt. Milyen távol van egymástól a két lokáció?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest