- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Srácok figyelem!
Mint kiállítók új kitűzőket fogtok kapni, amiket jelen állás szerint még van egy kis idő, illetve kapacitásom egyedivé tenni, tehát az alapfelállás így fog festeni:Itt a szabad felületre lehet kérni stilizált figurát, alkatrészt, vagy valami kis extrát ami illik hozzátok, a mai naptól jövőhét péntek (04.19) délig keressetek meg privátban hogy mit szeretnétek a kitűzőtökön látni. Ami fontos lenne, hogy egy fotót ha lehet png-t is mellékeljetek amennyiben lehetséges, illetve egy rövid leírást hogy mit szeretnétek, hogyan nézzen ki a végeredmény. Nagy grafikai munkára ne számítsatok
de mindent legteszek az esztétikus végeredmény érdekében, a kapacitásom erejéig.
-
snake1977
őstag
válasz
Rozisoft_Bp #705 üzenetére
Szia, facebook event a kiállításról: [link] A kiállítás az Országos Széchényi Könyvtárban lesz, szombaton 10-19 óráig, vasárnap 10-18 óráig, a belépés díjmentes.
-
snake1977
őstag
Legalább elfoglalom magam...Rólad egyértelműen a lekváros képet tenném fel, Freschoval azt a képet nagyon eltaláltátok.
Yutani, és aki még szeretné hogy fent legyen, privátban írjon rám és adok email címet ahova jöhet a fotó és a bemutatkozás.
Hege, megkeresem majd szerintem az nekem is meglesz, ha nem találnám akkor majd elkérem tőled. -
snake1977
őstag
Srácok megoldjuk ha mindenki benne van és szeretne felkerülni az oldalra ilyen formában. Az anyagot kell összeszedni mindenkitől hogy egyben meglegyen valami nagyjából egységes méretű fotó meg amit akartok szöveget, a nyáron bőségesen lesz időm megcsinálni.
-
snake1977
őstag
válasz
hege8888 #634 üzenetére
Nem beszél englishül perfetto, de ha valaki megcsinálja a feliratot meg van egy kis instrukció hogy mi legyen a videón akkor megoldom, szakmaibb csoportba a 4-5 perces videó rendben van, de ha nem szakmai akkor rövidebbet javaslok kicsivel, a pörgős témára törő videók jól mennének szerintem. Mondjuk a kiállítást bemutatva (úgy sejtem ilyenre gondoltál) és akkor lehetne már promózni 1-2 hónappal a kiállítás előtt, a közelben ott a Balaton, turistáknak is jó kikapcsolódás lehet így.
-
snake1977
őstag
Köszi mindenkinek, ha nincs kifogás ellene pár képet felhasználok nemsokára.
-
snake1977
őstag
Szia! Persze tökéletes lenne, ha mindenki csak néhány képet tud adni, már az is nagy segítség, nekem is van pár de nem mindenről.
quailstorm Ha a teljesen berendezett de látógatók nélküli csarnokról van, azt megköszönöm, nekem meg van 1-2 a félkész állapotokról.
Elitro Köszönöm -
snake1977
őstag
Mindenki nagyon kitett magáért, le a kalappal srácok
Hatalmas volt a tömeg, sejtettem hogy idén többen lesznek mint tavaly, de minden elképzelésem magasan felülmúlta ez a tömeg.
Aki használja a tiktokot annak javaslom kövesse a csatornánkat ha eddig még nem tettétek, illetve lenne egy kérésem is, akinek vannak fotói ossza meg velem privátban, készítenék még néhány rövid összefoglaló kollázst kiegészítve a saját fotóimat.
Köszönöm. -
snake1977
őstag
osszátok az igét
[kép]
-
snake1977
őstag
Nyelvtannáci kerestetik, valaki ellenőrizze le legyen szíves: [link] ha hibátlan akkor osztani is lehet. Köszönöm.
-
snake1977
őstag
válasz
Cingáriusz #529 üzenetére
-
snake1977
őstag
Sziasztok, készítettem pc-re egy BRSZK képernyővédőt, a mappában van egy rövid videó is amin láthatjátok hogy hogyan néz ki működés közben, elméletben win98 és attól felfelé működik minden gépen, én win10 alatt teszteltem, .scr kiterjesztésben van.
Enjoy it.LINK
-
-
snake1977
őstag
Az új poszter, ha valaki kíváncsi rá
[kép]
Még változhat, de kb. ez a végleges. -
snake1977
őstag
Itt elérhetővé tettem 2db kicsit átszínezett verziót a hátterekből: [link]
Akinek kell használja örömmel. -
snake1977
őstag
Jövőre ha Pedro valóban elhozza a robotokat azzal már bővültünk is
Ahogy elnéztem a helyszínt azért még lenne egy kis hely ha nem is sok, ki lehetne logisztikázni még 1-2 kissebb szigetet a kiállítók részére. Ami jobban aggaszt az az áramellátás ha kicsit több gép lesz, mennyire bírja majd a hálózat. -
snake1977
őstag
válasz
CocooN-z #296 üzenetére
Remek ötlet, ééés lenne egy kis kiegészítő ötletem hozzá, szombatra lehetne szervezni egy kis versenyt ami a részvételtől függően lehetne több körös, ha valaki tudna gyártani valami vastagabb pl. fotópapírra etc., okleveleket a multiplayer verseny 1-2-3 helyezettjének az is megdobná a verseny szellemet.
A grafikát intézem A4 vagy A5 méretben ha van erre vállalkozó.
-
snake1977
őstag
Srácok hatalmas királyság van
Tessék megnézni, lájkolni (már aki tiktokon fent van).
Alakul a molekulahttps://vm.tiktok.com/ZMNYhGCLX/?k=1
-
snake1977
őstag
NikM prómozza eddig, ha jól tévedek ez Hege érdemes.
jutyúblink -
snake1977
őstag
válasz
quailstorm #256 üzenetére
Ezen rajta vagyunk, de nem kiabálnám el még.
Üdv. újak régiek, mindenki. -
snake1977
őstag
-
snake1977
őstag
válasz
hege8888 #235 üzenetére
Köszönöm, de nem fogadhatom el valamiféle ellentételezés nélkül, egy működő sid már simán 8k is megvan, legalábbis a vaterán ennyibe láttam legutóbb.
Yutani: Néha benézek ebayre ha kiváncsi vagyok valaminek az árára amit itthon esetleg már nem lehet beszerezni, ilyenkor szoktam belefutni magyar eladókba is. Az árfelhajtás igaz, a másik fele hogy a magas árakat látva csillió bolond kezdi el árulni a teszteletlen cuccait/vackait olyan égbekiáltóan szemtelen árakon aminek a realitáshoz még távolról sincs köze. Fel is hagytam az újabb holmik gyűjtésével, amire nincs szükségem megy az apróra a többi fixen marad, és karban tartom amennyire lehet.
-
snake1977
őstag
Egy SID az éppenséggel nekem kellene..de látva az árakat, csóri c64-es néma marad, mint a zűrdongó a transformersben.
Sajnos amíg meglesz a piaca ezeknek az alkatrészeknek addig lesznek ilyen hentesek, már régóta a marketplacen is mennek a felvásárlós hírdetések, gyűjteménybe keresi a gépeket...na persze majd pont oda, darabokban megy az ebayre. -
snake1977
őstag
válasz
Rozisoft_Bp #190 üzenetére
Öhm igen, bár ha mellette még kiállítasz pár érdekesebb dolgot, akkor ennyivel is lehet szépen színesíteni a kiállítást, de akkor majd jövőre...addig még mindenre is lesz elég idő.
Egy darabig a dilim volt az itx, elkezdtem gyűjteni a VIA-s itx lapokat, 4 különbözőt sikerült eddig bezsákolni, de már egyre ritkábban bukkan fel ilyen, ráadásul az árak is jól elszálltak, legalábbis az ár/érték arány messze van a reálistól újabban sok kütyü esetén. -
snake1977
őstag
válasz
Rozisoft_Bp #188 üzenetére
WoW a gyűjteményedről tehetnél majd fel képeket ízelítőnek
Mindig tetszettek a kijelzős htpc, és hasonló multimédiás házak. -
snake1977
őstag
válasz
Madara-san #166 üzenetére
Bocs most láttam hogy nekem is válaszoltál
Mega cd-t ugysem láttam még működés közben, csak a saturnt, azon is sim city ment.
A CD32-ért az egyik vesém is oda adtam volna mikor megjelentNyomták a komoly kis reklámokat, pl. a Novastorm reklámja az 576kbyte műsorban a tévében valami fenomenális volt. Kézi konzolnak biztosan lenne értelme, de azért arra érdemes lenne odafigyelni külön, pl. az asztalnál lehessen csak kipróbálni, leül játszik, boldog, next please!
Bacsis: Esetleg "B" opció ha megvan még a sátor lehetne abban is árulni...és akkor a kiállítást sem "zavarnák" meg, és még távol sem lennének a motyókkal a tömegtől.
-
snake1977
őstag
válasz
Rozisoft_Bp #180 üzenetére
Szia, nem, de a brszk.hu honlapon megtalálhatod az új számlaszámot.
-
snake1977
őstag
válasz
quailstorm #164 üzenetére
Ez nagyon jó ötlet, pl xbox vs ps2-ön az nfs mw, vagy egyéb konzolokon a mortal kombat/street fighter, a populárisabb játékokkal ez érdekes lenne.
Madara-san: Felcsigáztál...CD32, Jaguár, Mega CD, 32X?
-
snake1977
őstag
válasz
CocooN-z #156 üzenetére
Miért lenne off a brszk topikban?
Itten van, ha láttok bármi hibát szóljatok! [kép]
Sőt már készül a weblap is, a főoldali beharangozó szöveg nyelvtani helyességének ellenőrzésére várok, utána nekiesek és hamar meglesz az is, frescho feltölti és lehet linkelni a facebookon meg mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audacity - hangszerkesztés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest