Új hozzászólás Aktív témák

• azimut

aktív tag

Sziasztok! Megszállott P780 rajongó és amatőr barkácsoló vagyok. Azért nem P70, mert normál sim-eket használ a család, egy flotta tagjaiként, nem a mienk a sim, körbevágni azért mégse kéne, az barbárság. Ismerősöm kérdésére (tudsz valami jó telefont?) jó szívvel ajánlottam a P70-et a kis kártyához, céges, hazai beszerzése miatt. Ha jól tudom ez a P780 igazi utódja.

Ha jól látom, itt is van néhány rom, flash, vagy rekó telepítési lehetőségekkel. P780-nál bevált, hogy egy magyarított gyári romot flashelek (S228), ami TWRP recovery-t tartalmaz - itt van-e olyan, vagy a recoveryt külön kell rápakolni?

Sd-ről erre tolok fel egy AOSP romot .zipből. A rom minimalista, semmi felesleg, gravitybox kell csak hozzá, aztán átszabás. A g* hülyeségek nem jönnek, a play is alap, gyors és nova launcherrel szép is. Ennél a telónál működik-e ez a megoldás? (még megálltam az android 4.4-nél)

Hardver: szerelgetem a P780-asokat, akksi, érintő+lcd, alaplap csere is volt már, fórumtársakkal dolgozunk térerőhibás alaplapok ic-cseréjén, már audio jack aljzat csere is megvolt. Mi a helyzet a szerelős szekcióban, vannak-e típushibák, volt-e már valakinek bármilyen szerelési tapasztalata? Nem láttam a P70-hez (nem a t-hez) új alaplapot, csak érintő panelt+lcd-t, és akksit - by Ali.

Új hozzászólás Aktív témák