- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartimre88
tag
válasz
bigdady #5196 üzenetére
Elvileg nem, de gyakorlatilag mégis. Erre én is rákérdeztem már a legelején. A válasz egyszerű: az USB port nem tud leadni olyan árramerősséget, ami az iPadnek eléglenne egy normális töltődéshez, viszont mégis tölti, bár ezt nem írja ki. Én az első teljes töltésemet 48 óra alatt végeztem el USB-ről
)
-
Ragnar95
félisten
válasz
bigdady #5184 üzenetére
Akkor iCloudnál másik ID-t kell használnod, ha nem akarod, h a jegyzetek, naptár, névjegyek azinkronban legyenek, de iCloud.comról elérhetőek legyenek.
Az appoknál nincs gond, kiszeded a pipát onnan, ahol írtam és használhatsz 1 Apple ID-t, mindkettőre csak azok az appok fognak felkerülni, amiket te rájuk raksz -
V.Stryker
nagyúr
válasz
bigdady #5166 üzenetére
Letöltesz valami filmlejátszót és akkor legegyszerűbb, hogy itunes-alkalmazások-ráméssz a progira(pl. HDPlayer)..majd ha rákattintottál,akkor alul megjelenik egy ablak és ott elvileg lesz hozzáadás gomb vagy csak belehúzgálod. És majd innen is tudod törölni...legalábbis a feliratokat, mert azt a lejátszó ablakában külön nem fogod látni és így törölni se fogod tudni. De teljesen használható így a dolog.
Blaise: Gondolom iphone-on nem akart filmet nézni, amit én maximálisan meg is értek.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bigdady #5158 üzenetére
Én a pult túloldalán állok.
Szóval három napon belül csere. Ez egy esetben csúszhat egy-két napot, ha mondjuk tudják cserélni,csak mondjuk nincs a polcon, de másnapra behozzák. Ha nem lesz többet, akkor pénz vissza, esetleg felajánlhatnak másikat értékegyeztetéssel valamelyik oldalról, amit te nem vagy köteles elfogadni.
Egyébként amit te csináltál, az is teljesen jó, csak hát ez a harminc nap....ki szokták várni. Mi is.És akkor itt elmondom, hogy olyan, hogy levásárlás, ilyen nincs! Ez hazugság, amit az emberekkel rendszeresen benyalatnak, de ilyet a magyar jogalkotás nem ismer, nincs leírva sehová. Szóval ha valakinek ilyet mondanak, akkor nyugodtan lehet kérni a vásárlók könyvét.
De hozzáteszem...van amikor ennek is örülni kell. Csak kifutok a szerkesztési időből...pescara: igen. Mikor látszik,hogy le lett ejtve vagy van valami külső jel arra, hogy valami erőhatás érte a cuccot.
-
Ragnar95
félisten
válasz
bigdady #4148 üzenetére
-Világgaris, tehát mindegy, honnan származik a készülék, itthon is van rá gari.
-Szériaszém alapján megy a gariztatás, mint ahogy iPhone-nál is.
-A kolléga által linkelt oldal tökéletes erre a célra
Nem kell vigyázni semmire sem, csak külsőre legyen jó állapotban, az iPad 3-nak nem jött elő szériahibája sem, tehát erre sem kell figyelned, illetve ha wifi-set veszel, ott a letiltás veszélye sem áll fent. Amúgy sokan vettek már itt a topikban sufnigsm-ből iPadet, így tudnak segíteni, hogy hol vehetsz megbízható helyről olcsón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest