- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Mondom cikket olvasod vagy kuss vagy nem olvasod.
Ez nem így működik.Ha valaki elfogult cikkeket ír,főleg nyilvánosan, számolnia kell avval hogy valamelyik olvasója ezt számon kéri.Elolvasod és kussolsz vagy nem olvasod el nem tetszik,eléggé gyerekes hozzáállás.
Aki szokta olvasni a kommentjeimet,tudja hogy szimpatizálok Abuval,megvallom részben az AMD-vel való részrehajlása miatt(Nekem ez szimpatikus egy bizonyos határig).Ugyanakkor teljesen megértem ha valakik pártatlanságot várnának el,és szóvá teszik a dolgot.Az általad is említett politikában viszont elvárnám a függetlenséget,ez sajnos nem teljesül, ilyenkor az a megoldás szerintem hogy követed a bal illetve jobb oldali sajtót is egyszerre.
-
Fiery
veterán
Ember es ujsagiro, egy szemelyben. Emberkent irjon velemeny cikkeket, ujsagirokent pedig hagyomanyos ertelemben vett professzionalis hireket es cikkeket. Legalabbis ha en lennék a fonoke, en ezt varnam el tole. Mint mindenki mastol is, mellesleg.
"Te VIP vagy Abuval privátban erről érdemileg beszéltél már?"
Nincs szukseg arra, hogy en Abuval barmit is privatban megbeszeljek. Nem vagyok sem a fonoke, sem az apja
Ha o igy ir, es azt a fonokei toleraljak, akkor nyilvan minden rendben van. Megint mas kerdes, hogy ez nem csak nekem, de sok mas olvasonak is szurja a szemét, mar evek ota, folyamatosan. Ettol me'g nem veszit olvasot a PH-csoport, legalabbis en legalabb olyan husegesen olvasom Abu hireit, mint mas hireket a PH/MA/ITCafe oldalain.
"Mert egy kis troll etetésnek érzem,hogy sokan személyeskednek,szerintem egy igen tájékozott újságírórol."
Abu szakmai felkeszultseget senki sem vitatja, en sem. En -- es masok is -- csupan azt szeretném, hogy valjon ketté a szakmai ujsagiras es a szemelyes preferenciak hirbe/cikkbe öntése a mostaninal sokkal élesebben. Ilyen egyszeru. Abutol ugyanugy orommel olvasom az elemzeseket es a velemeny plecsnis cikkeket is, csak jobb lenne, ha a 2 vonal szigoruan kulonvalna, ahogy elvileg kellene.
-
Fiery
veterán
"Fiery (ne vedd magadra)
Igazándiból részben neked is szól a dolog részben minden háborgó Nvidia rajongótól a kedvenc csapatáról nem megfelelő szájíz szerint írtak."En nem veszem magamra, ugyanis **rvara lesz*rom az nVIDIA-t
Naluk sokkal jobban erdekel az objektiv, professzionalis ujsagiras kerdese.
"tudod milyen íze van a narancslének ,és nem kedveled ,de még is megiszod utána meg mész reklamálni de hisz ez bakker narancs lé!"
Nem, a hasonlatod nagyon santit. Ha mar etel fogyasztashoz hasonlitjuk a hirek/cikkek fogyasztasat, akkor az ilyen hirek/cikkek olyanok, mint amikor szereted az almat, beleharapsz egybe, de a 3. falat utan raharapsz egy rohadt reszre. Az egesz alma kivulrol nagyon szep es kivanatos, az elso par falat mennyei, aztan jon a szivas egy falat erejeig. Ezzel a konkret hirrel se lenne semmi problemaja a legtobbunknek, ha nem lett volna benne az a felesleges, abszolut oda nem illo csipos megjegyzes.
"A tény ,hogy jövőre megjelenő dolog ez a,Tesla P100 ,hasonló AMD-nél már piacon van,hasonló paraméterekkel csak 28nm-en"
Ez egesz egyszeruen nem igaz. Az AMD-nek _nincs_ egyetlen olyan GPU-ja sem, ami kifejezetten a HPC piac szamara keszult volna. Csak olyan HPC GPU-i vannak, amik altalanos celra (jatek, compute, HPC, workstation felhasznalas) keszultek, nem specifikusan a HPC piacra.
"Mivel más gyártó nincs a piacon ,csak az AMD és Nvidia így ezeket illik kérem szépen összehasonlítani,bezony."
Ezzel semmi baj nem lenne, ha a hir celja az osszehasonlitas lett volna. De az egyetlen oda nem illo megjegyzesen kivul semmi osszehasonlitas nincs benne. Nem tudtuk meg a hirbol, hogy az AMD milyen konkurens termekkel rendelkezik (megsugom: semmi ilyen termeke nincs, tehat nem veletlen, hogy nincs mivel osszevetni), ill. hogy ha lenne olyan termek, akkor ahhoz kepest mennyivel lenne erosebb vagy gyengebb, jobb vagy rosszabb, olcsobb vagy dragabb a GP100.
"Az lenne a bosszantó ,ha Nvidiának tolna szekeret ABU."
Szerintem meg az a bosszanto, hogy mindenaron szekeret kell tolni... Mi lenne, ha maradnank a tenyeknel, es a szemelyes meglatasokat meghagynank a velemeny rovatnak?
"Mondom cikket olvasod vagy kuss vagy nem olvasod"
WTF?
En elolvastam a hirt, van velemenyem rola, most akkor kussoljak? Ha ez a szabaly, akkor nem kell a cikkeket kommentelhetove tenni. Mint amikor jon egy szenzitiv temaban hir egy hirtportalon, es direkt letiltjak a kommentelest, mert ugyis csak frocsoges menne. A PH-n teljesen normalis, ha megy a flame meg a frocsoges, nincs is baj vele, csak idealis esetben nem a hir iroja kellene a temat szolgaltassa, hanem a hir temaja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest