- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vader108
tag
Emlékszem amikor kijött a hír, hogy Geforce Expreinceben be kell majd regisztrálni a driver-ért!!! (Egy rohadt fiók regisztráció!!)
Akkora boszorkányüldözés és savazás ment az NVidiára, hogy élmény volt nézni. (Csak elfelejtik, hogy az AMD progrmajaiba is azért be-be kell lépni, ami ugye regisztrációhoz kötött...)
Egyik oldalon elfogadott volt, másikon nem. Erre tette rá a lapátot az is, hogy ABU a véleményeivel a hozzászólásban csak olajat öntött a tűzre
De ettől függetlenül köszönöm, a jól összefoglalt cikket!
-
MZperX75
addikt
Nem vagy a főnöke sem az apja,gondolom a barátja sem.
Személyeskedő kritika az más dolog.
Azt hogy nyilvános céltábla lett,persze ezt köszönheti magának,én biztos ,hogy nem rugok bele 10.-nek.Most visszasodródok a mindennapi rutinomhoz iszom egy jó kv-t és cikkezek tovább.
Szép napot! -
MZperX75
addikt
Ok,kicsit túl van ez lihegve.... szerintem.
Abu régóta ír itt a PH-n.
Az jó volna azt belátni,hogy emberek vagyunk nem gépek.
IT ide vagy oda,minden újságírónak kívánnám azt hogy tényszerű,tárgyilagos legyen,ahogy mondod.
Abut lassan 1-2 éve "csesztetik" ő így ír.Csak egy kérdésem van.
Te VIP vagy Abuval privátban erről érdemileg beszéltél már?
Mert egy kis troll etetésnek érzem,hogy sokan személyeskednek,szerintem egy igen tájékozott újságírórol. -
MZperX75
addikt
Fiery (ne vedd magadra)
Igazándiból részben neked is szól a dolog részben minden háborgó Nvidia rajongótól a kedvenc csapatáról nem megfelelő szájíz szerint írtak.Akinek nem tetszik,nincs kötelező elolvasni való PH-n,ez még az iskolában volt jellemző.
Azt olvassátok el amit akartok olvasni.
(tudod milyen íze van a narancslének ,és nem kedveled ,de még is megiszod utána meg mész reklamálni de hisz ez bakker narancs lé!)A szimpátia probléma van ,akkor a hírt átléped azt kész!
A tény ,hogy jövőre megjelenő dolog ez a,Tesla P100 ,hasonló AMD-nél már piacon van,hasonló paraméterekkel csak 28nm-en . Akkor Nvidia le van maradva és pont. Számok a számokkal.
Mivel más gyártó nincs a piacon ,csak az AMD és Nvidia így ezeket illik kérem szépen összehasonlítani,bezony.
AMD szagú dolog meg ez van ,nem tök mindegy hogy tóljuk az AMD-t 20%-os piaci részesedésű Az Nvidia 5x nagyobb GPU eladásokkal rendelkezik így annyival gazdagabb cég mely köztudottan kegyetlenül viselkedett a piaci visszaéléseivel.
Az lenne a bosszantó ,ha Nvidiának tolna szekeret ABU.Más.....Ez politikában is megvan melyik hírt hogy kezeled jobboldali bal oldali média.
Mondom cikket olvasod vagy kuss vagy nem olvasod.
A témával kapcsolatban viszont annál kevesebbet olvastam ezen a fórumon. -
Értem, viszont azt nem értem, hogy miért egy 99%-ban korrekt cikknél borul ki a bili, méghozzá ennyire.
Én is érzem, hogy az AMD-s cikkeknél jobban meg van magyarázva, hogy miért úgy van, ahogy van (mintha egy belsős mondaná), az nV cikkeknél meg szinte teljesen kívülállóként, kritikusan szemléli Abu az eseményeket.
Ezen valóban lehetne csiszolni, mégis eléggé eltúlzottnak érzem a reakciókat. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem kerül több pénzbe több csapat, mert ugyanannyi embered lesz, csak elosztva. Ami a több csapatos rendszer problémája az a moduláris felépítésből fakadó teszthiány. Ezzel küzd az egész 364-es driver sorozat az NV-nél, mert x csapat csinálta az új telepítőt és azzal y csapat kiadta a drivert. Az eredmény pedig káosz. Ugyanez miatt állt le az AMD ezzel a modellel, mert x csapat nem teszteli y munkáját, de muszáj hozzányúlniuk. Viszont így keletkezik egy olyan teszteletlen rés, amely gondot okozhat, és ha egyszer valamilyen gondba belefutsz, akkor az nagyon rossz.
Elméletben minden fasza, mert x és y tesztelte külön az eredményt, de együtt senki sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest