- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Mondom cikket olvasod vagy kuss vagy nem olvasod.
Ez nem így működik.Ha valaki elfogult cikkeket ír,főleg nyilvánosan, számolnia kell avval hogy valamelyik olvasója ezt számon kéri.Elolvasod és kussolsz vagy nem olvasod el nem tetszik,eléggé gyerekes hozzáállás.
Aki szokta olvasni a kommentjeimet,tudja hogy szimpatizálok Abuval,megvallom részben az AMD-vel való részrehajlása miatt(Nekem ez szimpatikus egy bizonyos határig).Ugyanakkor teljesen megértem ha valakik pártatlanságot várnának el,és szóvá teszik a dolgot.Az általad is említett politikában viszont elvárnám a függetlenséget,ez sajnos nem teljesül, ilyenkor az a megoldás szerintem hogy követed a bal illetve jobb oldali sajtót is egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest