- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
+20% alacsonyabb fogyasztás mellett önmagában is valami. Architekturális variálások miatt az a 20% lehet akármennyi is adott helyzetben, pl. DX12-ben, ahol a parancsprocesszor bekorlátozza a 980Ti teljesítményét. DX11-ig nyilván nem lesz 20%-nál nagyobb különbség, de nem is a múlt támogatása a szempont egy új videokártyánál. 4K-hoz meg minden % számít, és jelenleg nincs jobb.
-
Dare2Live
félisten
kvázi minden +50$.
A nagy felhördülés amiatt volt, hogy CEO olyat mondott, hogy gyorsabb mint a 600$os 1080 gyorsabb lesz mint a 999$os Titan X.
Persze NV azaz marketingben, felhördülés gyártásban (is) nagyon jók.
szerk: Hosszú távon az árazást pedig egyértelműen az dönti el, hogy Polaris, hogy sikeredik. Ha jól lesz verseny lesz ez olcsobb is, ha nem esetleg AMD becsődül akkor meg több.
-
-
törölt tag
"Ezt a pascalt úgy harangozták be anno ,hogy 2-3-szor jobbak lesznek mint a mostaniak."
"Azt hittem egyébként ,hogy 50-100%-al jobb lesz egy GTX 1080."
A 980Ti vs.1080 esetén még a második is egy nonszensz elvárás, az elsőt pedig nem tudom hol írták, de még áprilisi tréfának is gyenge lett volna.
-
TTomax
félisten
Éppen most is azt tolom,a W3 egy teljesen más kategória... egy olyan múltból ahol a játékot a STALKER,Morrowin/Oblivion stb játékok jelentették...sajnos ezekre már egyre kevésbé van igény.A mai fiatalokat más érdekli,nincs ezzel semmi gond,csak a mi gyomrunk már nehezebben veszi be.
-
haxiboy
veterán
Mass Effect valami kegyetlen jó széria. Nincs még 1 olyan játék ami annyira megfogott.
A Last of Us-t most fejeztem be, sikerült bekúsznia majdnem mellé, mert nagyon jó a történet, de inkább második mint holtverseny.
Nagyon kevés játék köt le, de amikkel játszok, azok (számomra) a legjobbak.
Van köztük aktuális játék is, de pl a Descent 1-et is szívesen előveszem. -
-
nubreed
veterán
Csak idén jön Mass Effect 4, Deus Ex Mankind Divided, XCOM 2 már kijött, Dark Souls 3 szintén, ott van még az Ashes of The Singularity és még ki tudja mennyi mindent nem említettem. Tavaly pedig ott volt a W3, amit említettél és a Fallout 4 illetve GTA V, és ezenkívül még felsorolnám, ami nekem nagyon tetszik (épp mostanában játszom vele) a Mad Max játék illetve még meg fogom venni a Metal Gear Solid V Phantom Paint.
Nekem ebből nem úgy tűnik, hogy nincsenek jó játékok PC -re. -
Dyingsoul
veterán
Nagyon jó amit írsz, én pl nem is bírtam már délután azt ami itt a topikban megy, de mivel focihoz béna vagyok, inkább sörözni mentem a jó időben.
Azt egyébként rosszul látod, hogy a grafika nem fejlődik, mert de. Max nincs hozzá szemed vagy nem játszol 4K-ban (én sem) vagy lehetne sorolni az indokokat. Az, hogy megnézel egy youtube videót, nem tükrözi hűen a grafikát, mivel a YT-t is leszabályozták 16 Mbitre.
Meg aztán a VR. Lehet, hogy kevesen vagyunk akik emiatt várjuk a next gen kártyákat, de azért kicsit para, hogy a Titan X megfeküdt a Walking Dead demója alatt a StarVR bemutatón... Keményen beesett az fps, pedig egy a stúdió ami a StarVR-t és a játékot is készítette és mindent megtettek az optimalizáció érdekében. A jövőre vonatkozóan csak azt tudom mondani, hogy remélem megélem azt a kort amikor meg tudnak hajtani a VGA-k egy Dual 8K-s HMD-t és nem kell érte csillagászati árat fizetni.
-
Sajnos nem tudom a magyar boltokba mikor jutnak el az új termékek.
Már régóta nem Mo.-on élek.
Az tuti,hogy várni kell majd rá.
Azt gondolom megéri.#310 Restless19 :
Én nem agyalok,ha ránézel az adatlapomra,akkor láthatod milyen géppel hajtom az Acer Predator 1440p monitort.
Megvárom a teszteket és az árazást,és majd azután eldől mi lesz a sorsa a 980Ti Lightning-nak.#313 DigitXT :
Ez nem a vizes topik. -
Én mennék csajozni (de mennyire
),de az asszony levágná minden csajozásra alkalmas testrészemet.
Amit linkeltem árazást,azt nem én írtam,találtam a neten.
Nem törvény,nem is hivatalos.Reménykedünk,hogy azon árak közelében lesz a hivatalos.
Amint elérhető lesz,konkrét árat fogok mondani mennyiért vettem.#308 Restless19 :
Bocsánat,én értettem félre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest