- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime77
aktív tag
válasz
akoska07 #309 üzenetére
"Én mennék csajozni (de mennyire
),de az asszony levágná minden csajozásra alkalmas testrészemet.
"
De sajnállak Istenekém!
Láttam azért vetted a lapot.
Reméljük a legjobbakat árak tekintetében.
Szerinted mikor lehet majd ezeket kapni?
Emlékszem a 980Ti-re is ,hogy el kellett teljen olyan 1-2 hónapnak mire minden cég (evga,asus,gigabyte,zotac)
kihozta a "saját" kariját!
Gondolom valamikor július közepére lehet már válogatni. -
prime77
aktív tag
válasz
akoska07 #299 üzenetére
Ahelyett,hogy mennétek csajozni vagy focizni a jó időben.
De ti mint "mesterkockák" videókártyákról vitáztok.
Nagyon édes amúgy olvasni a hozzászólásokat.
A nagy professzorok.
Meg ne haragudjatok ezért!
Csak poénből írtam ezt.
Amit te belinkeltél árat Ákos,a 450 fontos GTX 1080 és 270 fontos GTX 1070-es ár teljesen fedheti a jövőbeli valóságot majd.
Viszont én meg azt látom ,hogy semmi értelmes és jó játék nincsen pc-re.
A grafika évek óta semmit nem fejlődik,szerintem már kicsit béna is.
A Witcher 3 volt ami nekem nagyon tetszett.De semmi más.
Red Dead Redemptiont eltudnám képzelni egy 2016-os next-gen grafikával.
De arra esély sincsen.
Miért nincsen egy Last of Us vagy egy Uncharted pc-re?
Szóval szerintem semmi normális pc-s játék.
Gatya a grafika,viszont jönnek a több százezres kártyák.
Ez persze csak én véleményem. -
Restless19
tag
válasz
akoska07 #295 üzenetére
1. Mit számoltam rosszul ?
2. Mi a kivetni való abban , hogy kicsit vakarom a fejem azon , hogy még rengeteg 900-as szériás kártya van szerintem raktáron a kis/nagykereknél és amennyiben igaz amit a CEO előadott, akkor ki fogja megvenni boltból az eggyel régebbi szériát ha rommá veri a csúcs Titan X-et állításuk szerint még a 1070 is és akkor a 1080Ti kb majd talán ősszel lesz ha jól sejtem
Én egyáltalán nem szítani vagyok itt a tüzet hanem mert érdekel a fórumtársak véleménye erről a megközelítésről
-
Takataka
csendes tag
válasz
akoska07 #286 üzenetére
Nem a birtoklásról beszélek, hanem a hozzászólások milyenségéről.
Kb. mindenkinek tökmind1 milyen a másik kártyája processzora/szex. irányultsága, de a hozzászólások milyensége és a túlzott elvárások, meg persze azok hangoztatása ordibálva, az már más dolog.
Na ez a zavaró.
Egy szakmai portálon. -
Dyingsoul
veterán
válasz
akoska07 #272 üzenetére
csak úgy teszem fel a kérdést: Te nem örülnél annak, ha mondjuk a Polaris is hozná ezt a szintet és amikor az is a piacra kerülne, lejjebb menne az NV kártyák ára akár 10%-al?
Én örülök ennek a hírnek hiszen már egy éve követem a Pascal körül zajló eseményeket pletykákat, de én szeretnék minél többet kapni a pénzemért az pedig csak úgy lehetséges ha a gyártók versenyeznek a mi pénzünkért és nem mi versenyzünk a gyártóért... Just saying.
-
válasz
akoska07 #272 üzenetére
Egyetértek , csak a stílussal nem
Ez miatt nem találnak rá sokan a helyes zöld útra
Amúgy az igaz, hogy az AMD a polaris alatt szintén nem hozza a HBM2 memóriát? Majd a Vega vagy milyen GPU-val érkezik?
Tehát azért lesz olcsó a Polaris mert teljesítményben max a 970-980 szintjén fog mozogni és nélkülözi a HBM memóriát. Elvben arra alapoz ezzel az AMD , hogy az olcsóbb Polaris kártyákra a fejlettebb felépítés miatt a VR dömpigben ráállnak 970-980 tulajok vagy a régebbi GCN ről nem a zöldekre váltanak a vörös felhasználók? Merész stratégia, főleg ha az 1060 alkalmas lesz VR játékra és valóban ilyen árakon dobja ki Nv az új gent. Ez most nagyon kemény lesz az AMD-nek és őszintén mondom, hogy remélem életben tudnak maradni. Szerintem ez az árazás amit az NV most megadott egy karó a szívbe a másik oldalon. -
gV
őstag
válasz
akoska07 #125 üzenetére
Azt hiszik,hogy nekünk nem lenne jó,ha végre csinálna vmit az ájemdé is.
Akkor sokkal olcsóbban vehetnénk csúcs nv kártyákat,meg ők is olcsóbban vehetnék az ájamdét.frászt lennének olcsóbbak, mind2 a pénzünkre hajt és a lehető legtöbbet akarják tőlünk lsd fury x, 980ti ~$650, nem olcsóak. az amdnek pont az a jó ha az nv magasan áraz, mehetnek utánuk, persze rám cáfolhatnak, de az ilyen radeon pro-kból kiindulva nem fognak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest