- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
Dr. Akula #339 üzenetére
Szerintem ez nem ilyen egyszerű, ilyen alapon az AMD is megtehetné(itt ott sikerül is). Kérdés persze, hogy van e miből, a másik kérdés a másiknak akkor miből telik rá? Talán valamit jobban csinált korábban, aminek hatására nagyobb hírnévre több pénzre és így befolyásra tett szert? Szerintem minden résztvevő a szerepét játssza. Ettől függetlenül jó lenne ha az AMD nyers erőben is egy kicsit jobb cuccokkal állna elő.
-
Interceptor
addikt
válasz
#92888064 #38 üzenetére
Álomvilág, hogy 100K körül fog nyitni az 1070 itthon, hiszen a kinti árra rá kell számolni az itthoni adót plusz a kiskerek által rárakott jó esetben 5-10%-os hasznot. Ha valamilyen csoda folytán bekövetkezne a 100k, akkor néhányan nyerhetnek a váltáson pár tizest ha most sikerül eladniuk a 970-est, cserébe néhány hónapig nem játszanak. Egyéb esetben meg ki kell fizetni ugyanazt különbözetet a váltásnál, ha most adja el, ha nyár végén, mivel a 970 használt piaci ára mindig igazodni fog az új 1070-es bolti árához. Igazából nem látom ebben a történetben a drámát. "a hozzászólásodból egyből leesett, hogy ilyen kártyád van" Attól függetlenül, hogy ilyen kártyám van még más kártyával rendelkező ember is megírhatta volna ugyanezt.
-
Interceptor
addikt
Érdemes kicsit végiggondolni a dolgokat. Az 1070 itthoni ára szerintem 140 körül fog kezdődni. A GTX970 használt piaci ára 80-90k ami maradni is fog nagyjából, nem lesz itt semmi gond mivel továbbra sem lesz alternatívája nvidia vonalon ebben az árkategóriában a 970-nek. A legfontosabb szerintem, hogy a 970-esekkel egyedül az ősszel megjelenő GP106-os szériát nem szabad megvárni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest