- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
A másik ami benne van ebben, hogy nem véletlenül volt azaz ütemterv, ami eredetileg. E szerint volt kalkulálva a gyártás felfuttatása, a gyártói kapacitások lekötésem stb. Ha most előre jön októberre, nagyon valószínű, hogy az lesz amit mondasz, hogy mutatóban lehet kapni néhány darabaot de a nagyobb tömegeket nem tudják kiszolgálni egy jó ideig.
-
nubreed
veterán
válasz
Malibutomi #975 üzenetére
Mint ahogy GeryFlash is céloz rá, semmi jót nem jelenthet egy több mint féléves előrehozatal. Szvsz.
-
nubreed
veterán
Az AMD úgy néz ki, hogy előre hozza idén októberre a Vega megjelenését, 2017 első negyed év helyett.
AMD Pulls Radeon "Vega" Launch to OctoberNa most ennek az AMD szempontjából szerintem, akárhogy is nézem nincs jó előjele. Tudjuk, hogy az r9 490 nem ellenfele az 1070/1080 -nak, ezt soha nem is mondta az AMD, de ha előre hozzák októberre a Vegát, akkor valamit nagyon tudhatnak, kvázi félnek attól, hogy az nVidia új kártyái túl jól sikerültek viszonylag jó áron.
Nem hiszem el, hogy szimplán csak arról van szó, hogy nem akarják válasz nélkül hagyni több mint fél évig a csúcs kategóriát, itt más is van a döntés hátterében szvsz. -
nubreed
veterán
Akkor pont egy hét múlva jönnek a tesztek ha minden igaz.
-
nubreed
veterán
-
nubreed
veterán
Reálisan mikor jöhetnek az első 1070/1080 tesztek?
-
nubreed
veterán
Az AMD szerintem nem fog belerondítani most ebbe. Nem is akarnak. Az új Polaris széria bevallottan mainstream kártyák lesznek, amíg az 1070/1080 a felsőkategóriában versenyeznek, teljesen más piaci szegments megcélozva. Az AMD-nek csak 2017 -ben lesz válasza erre a Vegával. Nagyon csodálkoznék ha mondjuk az r9 490 olyan jól sikerülne, hogy megszorongatná mondjuk az 1070 -et.
-
nubreed
veterán
Most már nincs más hátra mint megvárni a rendes forrásból érkező teszteket.
-
nubreed
veterán
válasz
Raysen623 #767 üzenetére
Én is kíváncsian várom. És természetesen, ezt az egy kiszivárgott eredményt nem tekinthetjük se relevánsnak se túlságosan megbízhatónak. De ha teszem azt, nem kamu és tényleg igazak a képen látható eredmények, érdekes a baba fekvése... Egy r9 200series megveri? Oh my god...
-
nubreed
veterán
válasz
#72042496 #763 üzenetére
Igen, én is ezt érzem, annak ellenére, hogy jelenleg is AMD-s vagyok. Az AMD mindig előre rohan egy olyan irányba, ami nagyon előre mutatónak tűnik, csak éppenséggel a kutya sem kíváncsi rá kis túlzással. Pl. mi lett a nagy mantle mantrázásból, 2-3 éve az volt ígérve, hogy tengernyi mantlés játék fogja elárasztani a piacot és milyen jó lesz majd. És most hol tartunk? Sehol kb...
A VR fontos lehet, de még nem most. Ez realisan szvzs még legalább egy 3-4 év mire rendesen elterjed.
Egy dologban van jelenleg igaza az AMD -nek, hogy 250-300 TDP -s kazánjaikat ideje volt lecserélni valami sokkal hatékonyabbra, kevesebbet fogyasztóra. -
nubreed
veterán
AMD’s Polaris will be a mainstream GPU, not high-end
"If you look at the total install base of a Radeon 290, or a GTX 970, or above, it's 7.5 million units. But the issue is that if a publisher wants to sell a £40/$50 game, that's not a big enough market to justify that yet. We've got to prime the pumps, which means somebody has got to start writing cheques to big games publishers. Or we've got to increase the install TAMWhen we set out to design this GPU, we set a completely different goal than for the usual way the PC road maps go," explained Koduri at the time. "Those are driven by 'the benchmark score this year is X. Next year we need to target 20 percent better at this cost and this power.' We decided to do something exciting with this GPU. Let's spike it so we can accomplish something we hadn't accomplished before"
Why a reformed AMD is going all in on VR, rather than badmouthing Nvidia
"Are we afraid of our competitors? No, we're completely unafraid of our competitors," said Taylor. "For the most part, because—in the case of Nvidia—they don't appear to care that much about VR. And in the case of the dollars spent on R&D, they seem to be very happy doing stuff in the car industry, and long may that continue—good luck to them. We're spending our dollars in the areas we're focused on"
Szvsz ez a két cikk nagyon jól összefoglalja, hogy merre is tart az AMD. Igazából versenyezni sem akar az nVidiával, a lényeg, hogy megfizethető áron adjon ütóképes VR hardvert és erre fókuszálnak.
-
nubreed
veterán
Csak idén jön Mass Effect 4, Deus Ex Mankind Divided, XCOM 2 már kijött, Dark Souls 3 szintén, ott van még az Ashes of The Singularity és még ki tudja mennyi mindent nem említettem. Tavaly pedig ott volt a W3, amit említettél és a Fallout 4 illetve GTA V, és ezenkívül még felsorolnám, ami nekem nagyon tetszik (épp mostanában játszom vele) a Mad Max játék illetve még meg fogom venni a Metal Gear Solid V Phantom Paint.
Nekem ebből nem úgy tűnik, hogy nincsenek jó játékok PC -re. -
nubreed
veterán
Na még egykis off aztán befejeztem.
A külföldi fórumokon már beindultak az AMD fanboyok. Az elég vicces, hogy már most elkezdik védeni a Polarist. Nagy szarban lehet az AMD ha már most ezt kell tenni. De az elmúlt 6-8 évben ezt már megszoktuk.
Mindenki azzal jön, hogy hát milyen király, hogy az AMD a performance per watt mutatóra megy rá és fele annyi fogyasztásért és kevesebb árért megkapod a 390/x teljesítményét meg hogy lesz hdmi 2.0 meg dx 12 full support.DE
Ez engem mind nem érdekel. Csak az érdekel, hogy miért nem hoz legalább 20-25%többlet teljesítmény stabilan a 290/390/x -ekhez képest (itt már hány éves?.. 3-4 éves architektúrákról beszélünk???).
Már megint mit csináltok AMD??? A ZEN -t is így fogjátok piacra dobni? Itt van nektek a legutóbbi fx széria teljesítménye (mondjuk + 5% legjobb esetben) de fele annyi fogyasztással??Ennyit tudtok???
Ha ettől kezdve egy szereplős lesz a piac, megérdemli az AMD. Többet nem hiszek nekik.De persze várjuk meg a hivatalos Polaris launchot, mindez egyelőre csak spekuláció, de az előjelek nem jók.
-
nubreed
veterán
válasz
Restless19 #74 üzenetére
Ha ez tényleg így van és az AMD már megint csak egy fogyasztásban sokkal jobb de teljesítményben alig valami (vagy semmilyen) pluszt nem hozó chipet dob piacra a Polarisszal, akkor nagyon de nagyon keményen meg fogják szívni, végleg el fog dőlni a verseny, még azt a kis piaci szegmenst is elveszítik ami eddig megvolt nekik.
-
nubreed
veterán
válasz
nightmanager #65 üzenetére
Ez így van, ezt nagyon beszoptuk a Fury marketingjénél is.
Ettől függetlenül érdekel az aktuálsi AMD táblázat, csak, hogy mit kamutnak össze már megint.
-
nubreed
veterán
válasz
djculture #40 üzenetére
"AMD Polaris 10 performance will reportedly be on par with Radeon 390/390X"
Ha ez tényleg így lesz, ez a kártya szerintem szóra sem érdemes, az AMD zsinórban harmadszorra veri át a népet, lesz@rom, hogy fele annyi fogyasztása lesz a Polarisnak mint a 390/x -nek ha teljesítményben nem képes legalább 25% überelni azt stabilan. Szerintem az AMD húzza le a rolót ha ezzel a foss@l kimernek jönni.
-
nubreed
veterán
Ezekhez az árakhoz még add hozzá a 27% magyar áfát plusz a magyar kisker árrését. Tehát lesz az kb 140 + 200 idehaza.
Ettől függetlenül, lehet hogy ez lesz az a sorozat amikor amd-ről nvidiára váltok. Ha a Polaris 10 csak épp hogy hozza az r390 teljesítményét (igaz fele annyii energiából) akkor nem fog érdekelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest