- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
persze hogy nincs. de azt választja az ember amiben a legkevesebb hiba van. nyilván ez egyénfüggő.
be fogom próbálni egyszer. ez nem is kétség. mindenképp egy qwerty modellt de bb10-es rendszeren. addig meglátjuk milyen irányba fejlődik.
(#44) Tigerclaw: jajaja egyetértek! +1
eleve van egy rendszerük ami még nincs annyira bejáratva. nem kérhetnének érte annyit mint amennyibe egy bejáratott rendszer kerül.
és ez alatt az appokat (is) értem. biztos nincs minden rá még. vagy nem teljes funkcionalitással (lásd WP) -
NGA
addikt
válasz
Crafter32 #26 üzenetére
"Úgy tudom (ha nem, majd vki megcáfol) , hogy a Tesco is eladta majd visszabérelte ingatlanjait. És szerintem Ők nem is voltak bajban. Mai világban a készpénz a király."
Az 2009-ben volt a válság kirobbanása után.
"A társaság célja, hogy csökkentse a tulajdonában lévő ingatlanok számát, és ily módon javítsa likviditását."
-
Tigerclaw
nagyúr
Én azt gondolom, hogy egy cég fanatikus hívei jellemzően nagyon sok kárt okoznak a cégnek - hiszen kivétel nélkül mindent jónak tartanak amit a cég csinál, fejleszt, gyárt -, míg a józan kritikusok sokat segítenek, illetve segíthetnek, ha erre van fogadókészség a vezetés részéről.
Nagyon kevés cég van olyan, mint pl. az Apple, aki úgy is tud fejlődni, hogy közben nem igazán törődik a felhasználók véleményével, elvárásaival, kéréseivel. A többi cég jobban teszi ha árgus szemekkel figyeli a piacot, komolyan veszi a visszajelzéseket és azt gyártja amire igény van. Mondhatni akinek nincs jégtörő hajója, az jobban teszi ha kikerüli a jégtáblákat, vagy másik hasonlattal inkább hajózzon a szél segítségével, mint állandóan ellene.
Most a Blackberrynek túl kell élnie és vissza kell lopnia az emberek fejébe magát, hogy valaki úgy vegye meg a következő telefonját, hogy közben komoly alternatívaként felmerült nála a BB. Nem szabad azonnal úgy áraznia a telefonjait, hogy máris komoly nyereségük legyen rajta. Ha kevés embernél merül fel a BB, mint lehetséges választás akkor kevesen fogják venni, vagyis kevesebben látni majd az utcákon, iskolákban munkahelyeken és lehet akármilyen jó is, nem vagy nagyon lassan fog terjedni, főleg ha mellé nincs igazán pénzük agresszív marketing kampányra. Most nagyon minimális nyereséggel kellene árazniuk, hiszen kvázi újra be kell törniük a piacra és a cél nem a rövid távú lehetséges nyereség, hanem a piac visszaszerzése és majd ha már megint elég nagy a részesedésük, lehet igazodni az áraikkal a versenytársakhoz.
-
Воланд
titán
-
pit stop
addikt
Részvényáraik utóbbi időben ezért is emelkednek - mert épp kiárusítanak
-
kárátékutyá
őstag
válasz
GeryFlash #35 üzenetére
Nem értek veled egyet, épp az utóbbi hetek/hónapok teltek el úgy, hogy minden frissítésről, minden pozitív újdonságról beszámolnak, illetve kiegészítőkről is.
Nekem az a legijesztőbb, hogy jelenleg ez a leggyorsabb, legnyitottabb, legtöbb frissítését élvező rendszer a zárt platformokról, mégis pofával lefelé fekszik a padlón, és innen igyekszik most felállni. Addig nincsen gond, míg az ilyen negatív hírek csak a vészmadarakat keltik életre. Amíg emelkednek a részvények árai, nincsen gond.
A 10.3-as rendszer pedig idáig azt gondolom, a legokosabb húzása lesz a BB-nek, amivel végre beáll a sorba, lásd pld. a fotózási tudásukat végre felzárkóztatják az iPhone és a komolyabb Androidos cuccok
mögémellé bár képminőségben most már nincsenek lemaradva (kivéve Lumia csúcs telók, de azoktól minden el van maradva) -
GeryFlash
veterán
Hiába, MA-nak már-már Ady szintű küldetéstudata van azt illetően, hogy az olvasóit minél inkább a BB ellen hangolja, vagyis havi 2-3 cikk kikerülhet, de azok is maximum negatív, lesajnáló tartalommal, miközben most már a vak is látja, hogy túl vannak a mélyponton és ezt a tőzsdei papírok is megerősítik.
-
azopi74
addikt
Nem csak rossz hír van a BB-ről, sőr egyre inkább kelendőbbek a papírjai a tőzsdéken, amióta egyre több potenciális felvásárló van a különböző üzletágakra. A facebook-whatsapp biznisz is jó hatással volt az árfolyamra, a consumer messaging szolgáltatásért szép summát tudnak majd ők is leakasztani, a corporate szolgáltatásokat meg John Chen szépen beintegrálja majd az SAP-Sybase szisztémába.
A pénzemésztő készülékgyártó üzletágért cserébe is kaphatnak némi aprópénzt, itt is biztosan vannak érdeklődők (valamelyik kínai gyártóra tippelek). Szóval aggodalomra nincs ok, szépen helyrerántja a vállaltot Chen, most érdemes BB részvényt venni -
macskea
őstag
válasz
daniel909 #23 üzenetére
Szerintem nincs olyan rendszer a világon, amiben ne találna az ember zavarót, ha akarna. A BB10-es rendszer amúgy sok minden, de nem kiforratlan. Már a 10.1 sem volt az, és azóta már két jelentős frissítés is volt. Szóval vágj bele. Szerintem tetszene, ha meg nem, akkor úgysem lehet a kedvedre tenni.
-
xperiasigi
őstag
válasz
gyurkikrisz #21 üzenetére
Hat erdekesek ezek a meglatasok de most nem bonyolodok jobban bele ebbe a temaba..
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #7 üzenetére
Nézd, hiába gondolja, nevezi magát egy cég prémium márkának, ő is a piacról él és ha látja hogy nem megy a szekér ki kell találnia hogy mi a gond és tenni ellene. A RIM-nek erre évei voltak, de sajna idióták ültek a kormány előtt és ez lett belőle. Mondhatod hogy utólag könnyű megmondani, de a többség már akkor is ezt mondta amikor még tehettek volna valamit. Mindennel elkéstek, és a végsőkig ragaszkodtak ahhoz, hogy az ő quwerty billentyűzetes telefonjaik 150 ezer Ft-t érnek mikor az Apple már a negyedik iPhone-t dobta piacra, szóval már régen a full érintőképernyős telefonokat kereste a piac. A másik hibájuk, hogy ragaszkodtak a saját zárt kommunikációs és levelező rendszereikhez, előfizetéseikhez ami a vásárlónak külön költséget jelentett. Ma a kapitalizmusban minden termék annyit ér, amennyiért el lehet adni.
Most a vásárlóikat kellene visszaszerezni és a készülékek már megvannak hozzá, de sajnos több évre kiiratkoztak a piacról és visszatérni csak húzós drága marketinggel lehet. Most dől el hogy van-e erre pénzük. Nem kell elaprózni magukat, néhány modell elég. Egyébként inkább adják el az irodaházaikat, minthogy csődbe menjenek.
Visszatérve a prémiumra, nézd meg hány prémium autógyártó ment majdnem csődbe és csak a felvásárlás mentette meg őket. A Blackberry se különbözik azoktól vagy a Nokiától.
-
Crafter32
őstag
Úgy tudom (ha nem, majd vki megcáfol) , hogy a Tesco is eladta majd visszabérelte ingatlanjait. És szerintem Ők nem is voltak bajban. Mai világban a készpénz a király.
daniel909: Az OS10 gyorsabban fejlődik, mint bármi más - lásd a frissítések mennyisége. Ahogyan mostanában divatosan mondva: már most köröket ver más op rendszerre.
-
halkow
őstag
nálunk a telenorba sehol sincs kirakva egy teszt bb-s de még raktáron sincsenek egy se múltkoriban mentem feltölteni a kártyámat bejött egy középkorú férfi bb akart hát egy se volt elő kell rendelni mondta az eladó úgy vett inkább trend + hát ez is egy baj nincs elég választék
-
daniel909
addikt
fuh elég vad lett hogy kivették az ikonok alól azt a "lesötétítést"... elég érdekes...
hírhez: sajnálom. engem leginkább a q10 érdekel vagy a q5 mert sokat csetelek telefonon. de nem akarok egy kezdetleges rendszert megint... amiben biztos találnék olyan dolgokat amik nagyon zavaróak. várnám h kiforrjon egy kicsit a rendszer. most e hír hallatán nem lettem biztosabb abban h kell egy BB.
bár az az igazság h huzamosabb ideig nem használtam az új BB os-t.
-
eventus
veterán
válasz
gyurkikrisz #21 üzenetére
Veszik azt a stabil és logikus rendszer miatt is.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
xperiasigi #19 üzenetére
Ha erintos kell valakinek, akkor vesz droidot, szvsz inkabb a qwertyert veszik a blackberryt
-
eventus
veterán
válasz
xperiasigi #19 üzenetére
BlackBerry saját statisztikája alapján több az aktív qwerty telefon a saját készülékei között. Nem olyan hátrányos a billentyűzet. BB10 rendszeres telefonon pl begepeled alaphelyzetben a call szót utanna a nevét és hívható is. Így működik az sms, note, map, email esetén is.
-
xperiasigi
őstag
válasz
gyurkikrisz #17 üzenetére
petsze.sot a z10is de sztem nez utana a q5 minosegenek...
latom nem erted hogy mirol beszelek.a q5 olcsobb arfekvesu telefon de a kulsejet sporoltak nem a belsejet es ezbokos dontes.de a qwerty sokkal kevesebb embernek kell mint az erintos..ugyan azt mint a q 5 erintosbe azaz z5-ben sokkal tobb embernek kene..de mint a forumtars linkelte van tervbe ilyen.az infot koszonom -
eventus
veterán
válasz
xperiasigi #16 üzenetére
Lesz olcsóbb kisméretű BB10 telefon is. Ez várható: [link]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
xperiasigi #14 üzenetére
I5c muanyag, lumia 1520 műanyag, s5 műanyag mindegyik prémium. Problem?
-
eventus
veterán
válasz
xperiasigi #14 üzenetére
Inkább egy Q5 50ért műanyaggal, mint az iphone c5
-
xperiasigi
őstag
válasz
gyurkikrisz #7 üzenetére
nem megmondom de ez teny.es a q5 talan premium a maga plasztikjaval?-.-
-
eventus
veterán
válasz
gyurkikrisz #12 üzenetére
Ne csak rossz híreket olvassatok a BB-ről
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
xperiasigi #4 üzenetére
Mindig gyönyörű amikor valaki megmondja hogy mit kellett volna egy nagy cégnek tennie. A Blackberry valamilyen szinten 'prémium' márka, nem adhatnak ki 50 ezer forint körül telefont, nyilván lennének komprommiszumai amit már nem akartak vállani.
-
kbyte1024
veterán
Basszus holnap akarok Z30-at venni
-
xperiasigi
őstag
en meg nem irnam le oket.bar hasonloan a nokiahoz nem nagyon tepertek..alacsonyabb arfekvesu(50korul) kelett volna erintos telot kihozni ..mert ket csuucs keszulekkel uj op rendszerel nem tudom mit vartak..ne erezzek magukat applenek.en azt mondom varjuk ki a veget...bar a nokiaba is igy bizakodtam aztan..:/
-
SÖ
addikt
Én most vettem egy Q10-et, és brutál jó. Mondom ezt úgy, hogy volt iPhonom, meg utoljára egy Nexus4-em.
-
jacis
nagyúr
Baj van itt ha már ilyen tartalékokat kell mozgósítan emlékezzünk csak a Nokia hasonló megmozdulásaira...
Nagyon sajnálom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadai gyártó a még tulajdonában lévő ingatlanok értékesítésével igyekszik stabilizálni pénzügyi helyzetét.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest