- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #121 üzenetére
Én is kipróbáltam a Chrome-ot, de valahogy nem bírtam megszokni. Pedig tényleg gyors volt, de például az oldalak görgetése elég furcsán működött rajta. Meg az egész olyan szokatlan volt.
-
törölt tag
XP alatt FireFox-ot használtam, most Vistán pedig IE8-at. Igazából csak megszokás kérdése, hogy melyiket használod. Én mindkettőt jónak tartom. Az a hiedelem, hogy az "IE rossz", még az IE6-os idejéből eredeztethető. Amikor kiderült, hogy az Internet Explorer 6 olyan lyukas, mint a szita, akkortól terjedt ez el. És főleg annak is köszönhető, hogy az MS évekig nem is foglalkozott vele, a FF elterjedése, és megkedvelése erre az időszakra tehető. Aztán jöttek az új Internet Explorerek, amik már az elődjüknél jobbak voltak, de a negatív bélyeg rajtuk maradt.
De ma már mindegyik jól használható. Remélem, az IE9 is jó lesz. -
törölt tag
válasz
huskydog17 #56 üzenetére
Az a baj, hogy ebben a témában sok az olyan ember, aki a két véglet egyikét képviseli. Az egyik az a felhasználó, aki vakon ragaszkodik a régi dolgokhoz, és akkor sem frissít, vagy vált újabbra, ha azzal jobban járna. A másik véglet pedig rögtön lecsap a legújabb dolgokra, függetlenül attól, hogy van-e rá szüksége, vagy nem! És emellé elmaradottnak nézi azokat, akik nem száguldanak vele.
Én igyekeztem józanul megítélni, hogy mire van szükségem. A régi gépem, ami teljesen jó állapotban van, simán elvinné a Win7-et is, de mivel használnom kell olyan szoftvereket, amik az új rendszeren nem működnek, úgy döntöttem, hogy az eredeti XP-t hagyom rajta.
A másik gépre ugyan telepíthettem volna Win7-et, de minek, ha a hozzáadott Vista teljesen simán, és zökkenőmentesen megy rajta. Én nem fogok egy jól működő, jogtiszta rendszert lecserélni egy másikra, csak azért, mert ez a trendi! Ezzel nem zárom ki a lehetőségét, hogy egyszer mégis átállok rá, de nem most. A Vista teljesen jól kiszolgál, a biztonságossága nagyon jó, ráadásul jogtiszta, úgyhogy egyelőre eszem ágában sincs lecserélni. Warezolni meg nem akarok.U.i.: Azért arra kíváncsi lennék, hogy a hirtelen megugrott Win7 telepítések közül hány a legális!
-
törölt tag
Ezzel az Internet Explorerrel mindig van valami cirkusz! Függetlenül attól, hogy jó vagy nem. Számomra most már csak az a kérdés, hogy mennyire áll a Microsoft korábbi állítása, miszerint az IE9-et Vistára is fel lehet telepíteni. Bármennyire is szokatlan, de számomra ez a rendszer jött be, jobban, mint a Win7. Az XP-t már nem nagyon akarom használni, bár megértem azokat, akik ragaszkodnak hozzá, mert nagyon jó kis rendszer volt, de hát az idő telik.
Hogy egy kicsit a XP vs. Újabb Windows vitára is reagáljak, korábban valaki itt kijelentette azt, hogy akik XP-t használnak, azok nem frissítenek, és gépük tele van kórokozókkal. Őszintén szólva ekkora ökörséget már rég hallottam. És csupán általánosítás. Van itthon egy másik, régebbi, kisebb gépem, azon eredeti OEM XP Home van, és mindig frissítve van, vírusvédelem, tűzfal védi, rendszeresen ellenőrzöm, és nincs rajta semmiféle kórokozó. Azt a gépet kisebb munkák elvégzésére használom, olyan szoftverekkel, amik nem működnek sem Vistán, sem Win7-en. Nem kell bántani az XP-t! Másnak az ne fájjon, ha egy user ezt használja!
A nagyobb gépem, amit most használok, Vistával van telepítve. S akárhogy is nézzük, mindig kell lennie valaminek, amit fikázni lehet. Volt idő, amikor a Vistát mindenki kikiáltotta mindenféle rossz rendszernek, aztán mostanában kezdenek rájönni, hogy mégiscsak jó volt.
Egy a lényeg! Használja mindenki azt a rendszert, ami neki bejött, és ne hülyézzen le másokat azért, mert mást használnak.Ennyi voltam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest