- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
WonderCSabo #200 üzenetére
Olyan sok változást nem vettem észre azon kívül, h. a görgetés gyorsabb lett.
Ez nagy dolog, ugyanis a flashes-egyéb beépülős oldalakban pont azt utálom a legjobban, hogy a görgetést is belassítják.
-
fordfairlane
veterán
válasz
WonderCSabo #169 üzenetére
"At the time of this writing, only full-screen HTML5 video is rendered using our GPU accelerated (OpenGL and D3D9) layers backends, but in the future we plan to accelerate all of our rendering."
Ahogy elnézem, minden azon múlik, hogy a rendermotor hogyan és mi alapján osztja fel majd különféle layerekre a weboldal tartalmát. Ha mondjuk a flash-, video-, egyéb beágyazott tartalmakat külön rétegként tudja kezelni, és a GPU fogja őket behelyezeni az oldalba, az jól hangzik. Kérdés, hogy tényleg képes lesz-e rá, ha jelenleg csak a fullscreen videolejátszásnál működik.
-
fordfairlane
veterán
válasz
WonderCSabo #167 üzenetére
Igen, olvastam a FF4 doksijában, hogy a layer-composing D3D-re épül, csak azt nem tudom, hogy mennyit számít ez egy átlagos weboldalnál.
"A QuartzGL impelementálása még nincs kész."
Maga a QuartzGL még mindig nem tűnik késznek, gondolom, ezért nincs engedélyezve default még a SL-ben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest