- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #184 üzenetére
olyan volt mintha..
de csak mintha..maradjunk ennyiben.és mióta vagy ennyire sértődékeny? mi ez babazsúr?
különben is ha jól tudom én még ignorálva vagyok.. -
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #181 üzenetére
nem forgatok ki semmit..
tudtommal még nincs kint hivatalosan csak a béta..fejlesztőknek meg fanatikusoknak..majd ha szépen frissül böngészőben automatikusan az átlagjúzernek na majd akkor lesz kint..
és akkor még a kiegészítőkről még nem is beszéltem mert nekem például az is fontos..
de azért ez elég fura hogy ezt pont neked kell magyarázni..BiP:
szerinted.azért ezt tedd hozzá.
szerintem meg nem. ennyi. -
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #179 üzenetére
ja ha neked ennyi a világ az más..
-
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #177 üzenetére
én a végleges public verzióra gondoltam..
ennyire azért nem érdekel a dolog.. -
-
gtasystem
őstag
válasz
#19617792 #138 üzenetére
te meg nézzél már rá hogy miről van szó
de ideírom neked ha nem megy..
Abit KV7, Athlon XP 2400+, 512MiB DDR RAM, Radeon 9600SE.Win7-nek csak a DX11 az előnye?
meg ezt is hol olvastad?
mi van itt mindenki saját magával beszélget?moonman: inkább egy javított vista dx11-el..
majdnem el is találtad..legalábbis nekem annak tűnik..
-
gtasystem
őstag
válasz
#65675776 #116 üzenetére
És hogy lesz DX11-ed XP alatt?
nem írtam ilyet.
te mit olvasol fantasyt?
gondolom te sem azért fejlesztesz win7-re hogy utána dx9-ben játssz tovább..vagy igen?BiP:
már kifejtettem hogy miért teheti meg, hadd ne írjam le még egyszer..
különben is kicsit sántítanak az apple-s példák mert eleve más célközönségre vannak pozicionálva..pláne hardverileg..
tehát egyáltalán nem ugyanaz a szitu..na mindegy, annyira egyébként nem lényeges, szerintem megállja a helyét a dolog, szerinted nem.
maradjunk ennyiben. -
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #105 üzenetére
na jó ignorálj végre..már én is alig várom..
Balika911:
te súlyos eset vagy..
érveléstechnikailag..klaczi: rohadtul ráérünk..de én már meguntam..illetve megéheztem..
-
gtasystem
őstag
válasz
#72042496 #98 üzenetére
Ezt össze lehet foglalni úgy, hogy kicseszik velük
szerinted.
vagyis te foglalod így össze.
leszarja a fejüket az oké..tényleg ezt teszi.
de ha idézel akkor azt pontosan, mert így csak olyan mintha magaddal beszélgetnél..Sőt, a lényeget illetően az is irreleváns, hogy miből élnek. ez már megint mi?kik?
Mi az az árnyékkal boxolás? ez már meg megint mi?
már arra sem emlékszel amit írsz vagy csak szőrözöl?moonman kiről beszélsz egyes szám harmadikban?magadról?
csóró vagy a mac-érzéshez?
akkor disszidálj vagy mittudomén..WonderCSabo
: Mindenkire ezt használod.
talán mert mindenki ezt csinálja itt?(tisztelet a kivételnek)
Nos, ha nem hiszed el, h. a IE9 nem tud menni a XP-n, akkor tévedsz!
te is megint..elhiszem hogy nem tetszik de tényleg nem mondtam ilyet.
és az az igazán bunkó dolog amit te csinálsz ezzel, olyasmit mondatsz velem amit én nem mondtam..na ez tényleg bunkó dolog..ha pedig nem tetszik a bunkó válasz akkor talán nem kellene bunkón reagálni..érted
mégis mit vársz? aki beszól, fikázik az ezt kapja.. -
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #93 üzenetére
Tehát az Apple eladja a szart, de megteheti mert kajálják az emberek.
hát a szar az azért erős túlzás maradjunk a marketing bullshit-nél..és itt arra gondolok hogy "azonnal belehalunk ha nincs ipadunk" és "iphone nélkül nem élet az élet" bullshit..mert ezt azért a vérfanatikusok is tudják hogy nem így van, de akinek megy attól el lehet fogadni..
Ms pedig nem tudja eladni a szart
valami ilyesmi ezért erőlteti..
itt is a bullshit lenne a jó szó mert itt az a bullshit hogy "ez az IE9 már olyan technikai űrcsoda hogy bazzeg ezér már új oprendszert kell venni bazze"..nagyjából ez itt a bullshit..van aki be is nyeli kétségtelen (pl. moonman) de ez valahogy nem olyan fincsi bullshit mint az apple bullshit..a többit már kifejtettem
BiP:igen komolyan gondolom.a user megkülönböztetés pedig nem álláspont hanem tény.
sehogy sem érint nem vagyok apple fan.Balika911: nem úgy néz ki ez igaz, de még mindig az egykori monopolhelyzetükből élnek.és ez is tény.ha lényegtelen akkor miért volt olyan fontos megjegyezni?
Microsoft kicseszik a felhasználóival, ezért azok Macre váltanak. Aztán mikor rövid úton kiderült, hogy az sem jobb, hirtelen eltűntek a felhasználó érdekei és nem győzöl terelni azzal, hogy ők megtehetik, meg jössz itt Kínával. Jó lenne, ha az árnyékboxolás helyett az eredeti álláspontot próbálnád védeni!
ezt már megint honnan szedted?mikor mondtam ilyet?kettőn közül te boxolsz árnyékkal mert magaddal vitatkozol..
-
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #87 üzenetére
Ja, éljen Kína, mert ők fasza gyerekek, inkább warezolnak.
ki mondott ilyet?már te is kezded a saját magadra reagálást?EarL 007:
vagy ezt elnézzük, mert olyan jó fej ez a Jobs bácsi és az Apple bandája?valami ilyesmi..
elhiszem hogy nem tetszik de ez van..aki ért hozzá az megteheti.. aki meg nem az nem.
bullshitet is tudni kell eladni.. -
gtasystem
őstag
válasz
WonderCSabo #84 üzenetére
persze..
amit szabad Jobs bácsinak azt nem szabad a ms-nak..igen Kínát..jó nagy piac nem?
és kb 80% warez..
talán ott nem kajálták be annyira a marketingbullshitet..vagy talán kajálnák de nem tehetik..
tuti nagy sikere lesz a "fejlessz os-t egy böngésző miatt" ms projektnek.. sorbanállás lesz..EarL 007: persze hogy nem szent, de ő tudja hogyan kell..ez a különbség..ezért szeretik Jobs bácsit ms bácsit meg jól megdobálják..
-
gtasystem
őstag
válasz
#72042496 #80 üzenetére
nem érted..
Jobs bácsi megteheti..az ilyen mentalitású:
a user azt sem tudja eldönteni, hogy jobb vagy balkezével törölje ki a seggét. ms nem.. ilyen egyszerű..moonman:
"elvileg az amerikai piac már csak egy töredéke az egésznek."
mi van újat mondtam?
gondolom szerinted kínában is bokáig gázolnak a júzerek lében és csak arra várnak hogy had fejlesszenek már egy böngésző miatt oprendszert.. -
gtasystem
őstag
válasz
#19617792 #68 üzenetére
ne a magyar piacra gondolj,
ez igaz, de a ms már régen nem csak amerikai piacra gyárt..sőt.
elvileg az amerikai piac már csak egy töredéke az egésznek.Akinek kell az új böngésző, az nagy valószínűséggel váltani fog op.rendszert is
hát nem tudom..főleg ha szimultán kijön mellette az ff4..szerintem ebből a húzásból ők fognak profitálni igazán..nekem nem szimpatikus az a cég aki leszarja a júzereit "mert megteheti"..ez nem érv szerintem pláne nem fogyasztói piacon, pont az a lényeg hogy ilyet ne tehessen egy cég sem, éppen ezért nem szabad belenyugodni..azért hívják fogyasztóinak a piacot és ezért van a fogyasztóin a hangsúly..
na mindegy Jobs bácsi biztos nem csinálna ilyet.. -
gtasystem
őstag
zsigus:
nem kell DX11-es kártya (IGP) a gépbe, ahhoz hogy menjen rajta a Win7.hol írtam ilyet, hol olvastál ilyet?
inkább te olvasd el előbb azt amire reagálsz aztán utána okoskodj..
azért fejlesszek win7-re hogy aztán dx9-ben használjam?
ne magadból indulj már ki..moonman:jaj hagyd már ezt a bullshit marketing szart..
ff meg tudja oldani a hardveres gyorsítást xp-re ms nem?
az hogy lehetséges?ott mégiscsak megoldható technikailag?itt egyszerűen egy erőltetett értékesítésről van szó, ms nem akarja megoldani a dolgot..a többi meg egy nagy adag marketing bullshit..ha te bekajálod te dolgod de ne várd már tőlem hogy én is kajáljam..
Balika911: én látok benne mert az xp júzer is ms júzer, és ha jól tudom 2014-ig még supportja is van..akkor mi ez a diszkrimináció?
viszont a macesek meg kapnak helyette Jobs bácsit..
-
gtasystem
őstag
valamit félreértettél, vagy rosszul olvastál mert egyáltalán nem kardoskodok az xp mellett..
én azt látom hogy kijön egy új ms böngésző és mint xp júzer azt kapom hogy ms megpróbál bezsarolni hogy használhatom az új csodaböngészőjét ha frissítek..tehát ha megveszem valamelyik másik termékét..
én erről beszélek.meg hogy mit hogy fogjak fel ne te mondd már meg..mi ez valami betegség nálatok?
nincs ellentmondás.
az xp júzer is ms júzer.
inkább abban van ellentmondás hogy a ms megkülönbözteti a felhasználóit..
ebben van ellentmondás, és én erről beszéltem.. -
gtasystem
őstag
válasz
#65675776 #49 üzenetére
mondjuk DX11 miatt?
Penge_4:
na meg ne mondd már hogy milyen os-t használjak meg mit fontoljak meg..Balika911: tudom hogy elfutna rajta és nem is a trendiségről van szó, ezt csak emeséék miatt írtam, igenis sérelmezem hogy a ms így bánik az xp-s júzereivel..
szerintem ez nagy butaság, és ugyanúgy nem jó ötlet mint a win7 upgrade-nél volt befenyíteni őket..ugyanazt csinálják, ettől csak elgondolkodik az ember a macintosh-on meg hogy nem véletlenül mondják annyian kórusban hogy "szeretünk Steve"..Jaffafa: jól van látom tanultál egy mondatot..
sh4d0w: ebben sok igazság van de ezzel azért vitatkozom, szerintem a júzer dönti el a dolgot, max. hagyja magát megdumálni..
-
gtasystem
őstag
az odáig rendben is van, de szerintem nem mindegy hogy hogyan.. ha azt mondja hogy jó nekem az a dolog és jól mondja tehát jó a marketing akkor oké rendben van..
júzer eldöntheti hogy kell-e neki vagy semde erőltetés az más..itt a ms nagy ívben leszarja a júzerei fejét és ez szerintem nem jó ötlet..hosszútávon semmiképp..ennek csak az apple meg a mozilla örül..
Jaffafa,a_n_d_r_e_w: jól van emesék meggyőztetek..holnap rohanok is win7-et venni, meg ramot meg vga-t hogy használni is tudjam úgy mint eddig hogy aztán én is úgy tudjak elhúzni a francba mint moonman és majd jól lehülyézek leósdizok én is mindenkit aki nem ezt teszi..meg a fél világot is jól leelmaradottazom mert ilyen őskövületek és nem ilyen trendi modernek mint én leszek majd holnap..oké?
így jó lesz?
ígérem holnap kezdem.
de ha nem gond előtte még alszom rá egyet.. -
gtasystem
őstag
na már azt hittem hogy csak a beböfiző hülyegyerek típusú hsz megy..
Marmint kinek es mikor?
a ms-nak pl a júzer IE vs FF döntésében..
nem mindenki olyan hülye hogy egyből megegye a marketingszart amivel etetik..9 eves oprendszert hasznalni mar a rohej kategoria.
ez gondolom nagyon bölcsnek gondoltad de nagy hülyeség..el se hinnéd kik és mennyien használnak még olyat..
persze ők biztos nem ennyire trendik mint te..Senki nem kenyszerit senkit.
miről beszélsz? ki mondott ilyet?Nem kotelezo itt semmi, nem kell valtani, nem kell DX11, nem kell ie9, de akkor ne jarjon mar a szaja. .. ezt sem mondta senki tonképpen te kivel beszélgetsz?
A sok rohadt programozo hetente dolgozik egy orat aztan vakarja a toket 4 napig, az otodiken be se megy, kozben felveszi a nagy zset.
ilyet ki mondott?hol olvastál ilyet ebben a topikban?sőt örüljön a programozó hogy van munkája..ilyen válságos időkben..
ha nem lenne az a sok xp-s nem lenne munkája szegény rendszergazdának..
nem urban legendek miatt van sok xp-s..ez súlyos tévedés.
Ez onmagaban akkora hulyeseg, kommentalni se kell.azért csak próbáld már meg emese, had okuljak..de azt remélem fogtad hogy nem tőlem van az idézet?
-
gtasystem
őstag
ott üt vissza hogy leszarja júzer hogy mit akar a ms..
a user azt sem tudja eldönteni, hogy jobb vagy balkezével törölje ki a seggét.
na látod pont ez az a bullshit balfaszmarketing amiről beszélek..
még szerencse hogy ezt csak te mondod és nem egy ms marketinges mert akkor lenne igazán gáz.."ha nem lenne az a sok xp-s nem lenne munkája szegény rendszergazdának.."
nem arról ment a sírás hogy sok a munkája szegény programozóknak az xp miatt?
olvasd el a hsz-t amire írtam ha nem érted..egyébként vicc volt -
gtasystem
őstag
És érdekel valakit, hogy nekik mi tetszik és mi nem?
mondjuk a ms marketingeseit kellene hogy érdekelje..az ilyen arrogáns marketing csak visszaüt..
1: Frissítsen újabbra.
2: Ha a hardver nem bírja akkor pedig használjon Linuxot.na nehogymár balfaszmsmarketinges mondja meg hogy mi legyen..majd azt a júzer eldönti hogy mit csinál..szerintem..
a többire meg csak annyit hogy ki nem szarja le hogy kinek ad pluszmunkát?
jó hogy ne már szegény programozó munkamorálja miatt vegyen a júzer új os-t..
sőt örüljön a programozó hogy van munkája..ilyen válságos időkben..
ha nem lenne az a sok xp-s nem lenne munkája szegény rendszergazdának..nem urban legendek miatt van sok xp-s..ez súlyos tévedés.
-
gtasystem
őstag
értem én hogy fikázod az xp-t, csak éppen egyrészt qrvára nem érdekel, másrészt nem hozzád beszéltem..
aki a mai napig XP-t használ, az vagy IE-zik és leszarja a frissítéseket, vagy már régesrég alter böngészőt használ.
ez pedig egy általánosító hülyeség..
pete_21
az elején nem az volt hogy xp-ről nem lehet frissíteni win7-re?
aztán a végén mégiscsak jó lett az xp-sek pénze amikor kiderült hogy nem úgy fogy ahogy gondolták.. -
gtasystem
őstag
majd akkor minden xp-s szépen áttér firefoxra..ha eddig nem tette..
jól beszopatják magukat ezzel a húzással..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest