Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #154 üzenetére
Mert az MS azt mondja.
-
ntomka
nagyúr
Ha a kérdésed arra irányult, hogy azt használom-e, akkor igen. Ha fanboy vagyok-e, akkor nem.
(#126) WonderCSabo: Azt mondjuk én szerintem sosem állítottam, hogy gyorsabban tölti az oldalakat, főleg, hogy oldala válogatja, de hogy jelenleg az egyik leggyorsabb JS motorral rendelkezik, azt nemhogy csak állítom, de tény. Lehet sokaknak ez nem fontos, de én kihasználom egyes oldalakon.
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #121 üzenetére
Hogy moonmant idézzem: erős frusztrációt érzek a szavaidból.
-
ntomka
nagyúr
Lehetne ha az MS akarná, de tény, hogy nem lehet mindent a végletekig támogatni. Ez minden oprendszerre igaz, mindenki meghúzza valahol a határvonalat a hardver és szoftvertámogatás terén. Az MS szerintem még túl sokáig is támogatja az XP-t.
De az is igaz, hogy vicc kategória lett volna, ha az IE9 nem megy RTM Win7-en.
-
ntomka
nagyúr
Semmi, #18-ban megelőztek.
-
ntomka
nagyúr
Ez a böngésző a készítőivel együtt tényleg a webfejlesztés rémálma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest