- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Stauffenberg #456 üzenetére
Az Apple a legnagyobb gaming szereplő volt 2019-ben bevételek alapján. Ez gondolom azóta sem sokat változott. Csak észre kéne venni, hogy a mobil játékok hasítják ki a legynagyobb szeletet a piacból.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Stauffenberg #453 üzenetére
+1. Erre gondoltam én is.
Remélem, hogy megszorongatják őket, és leesnek a magas lóról, mert ez azért elég undorító, amit leművelnek néha.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Stauffenberg #402 üzenetére
Hát nemtom.. Az első Xbox one is dög lassú(legalábbis nyilván az újakhoz képest), azon se fejlesztenek semmit.
A storeban meg a trailerek ugyanúgy 480p-ben nyílnak meg, hiába van 200mbit-es net neki engedve. Ez mindkettőnél egy fos. Kár szépíteni. -
Raysen623
addikt
válasz
Úgy érzem átjött az info meg még annál is több. Azt láttam én is videókrólhogyan működik az új boxok rendszere, de ugye az MS hány éve is fejleszti saját OP rendszerét? Sony meg ilyet tudtommal nem nagyon csinál. Ehhez képest amit most leraktak PS5-nél az mindenhol szinte makulátlan. PS4-en valószínűleg ezeken a problémákon már nem rágódnak, MS se rágódott nagyon a régi rendszereinél.
PS+-ért jár a felhős mentés, ezen én nem dühöngök. Odaát sem ingyen jár, csak azt hiszed.
PS5 várólista meg nem olyan hosszú azóta tudomásom szerint. Én az elején kb 3 hónapot vártam rá, azóta gyorsabb. De egyébként tényleg húzzon bele Sony is mert lemarad.
-
Wesder
titán
válasz
A +1 gondolatban felvàzolt problémàidra megoldàs a PS5.
-
Raysen623
addikt
válasz
Stauffenberg #387 üzenetére
Pontokba szedem, mert nem is olyan régen én is PS4Pro-val rendelkeztem még:
ha kilépsz egy játékból, akkor a Store nem nyílik meg, mert csak homokórázik a végtelenségig
Én ilyennel nem találkoztam, de attól még lehet hogy létezik.
általában a Store és az online felületeik lassúságát megoldhatnák
Store valóban volt hogy belassult, de nem volt idegesítő. Online felületen meg nem vásárlok, csak PS-en vagy mobil app-on keresztül. Erről így nem tudok mit mondani. Több webes store felület hagy kívánni valót maga után.
egy játék trailert indítanál és 480p-ben indul és kb 1 perc után vált fel szédítő Full HD-ba
Ilyen késéssel találkoztam, de az is csak pár másodperc volt. Sajnos YT-on is ez van és nem kell hozzá PS, PC-n is előjön, mert annyira gány az internet sávszélesség ingadozása. Ez van.
-
floatr
veterán
válasz
Stauffenberg #388 üzenetére
Nem kilocsolták a zsét. Pár év alatt megtérülni látszik az éves nyereség alapján, aminek már a befektetők is örülnek.
Sok amerikai cég bevásárolt a brexit okozta válságban, ez is egy ilyen húzás volt. Meggyőzték a piacot, hogy jófejek lesznek, féléve erről papolnak, hogy rendet kell tenni, és most van egy pénznyomdájuk. -
válasz
Stauffenberg #382 üzenetére
... a Sony megtanul végre egy rendes konzol oprendszert és online ökoszisztémát csinálni, mert muszáj lesz ismét versenyeznie.
+ webshopot. -
Wesder
titán
válasz
Màr One X-ből sem közöltek adatokat. Nàluk a content a lényeg, hogy az ő jàtékaikat vedd meg, az ő szolgàltatàsaikat hasznàld. Az màr nekik mindegy hogy ezt hol teszed. Jó persze azért próbàljàk az Xboxot még eladni, de nem olyan égetően fontos, mint a Soy-nàl.
-
Raysen623
addikt
válasz
Én meg remélem, hogy a Sony megtanul végre egy rendes konzol oprendszert és online ökoszisztémát csinálni, mert muszáj lesz ismét versenyeznie.
Ez alatt egészen pontosan mit értesz? Mik az elvárásaid?
-
válasz
Stauffenberg #348 üzenetére
Lehet, de egyrészt kell a szinkron, másrészt a trash is. Guilty pleasure.
-
válasz
Stauffenberg #346 üzenetére
Nálam a Netflix teljesen kiváltotta mára a hagyományos TV előfizut.
Sajnos mi az ismeretterjesztő csatornákról nem akarunk lemondani, meg amikor idősebb családtag jön hosszabb időre látogatóba, akkor kell neki a napi török sorozat.Amúgy nem kell minden platformra párhuzamosan előfizetni.
Ezzel tökéletesen egyetértek, szerencsére egyiknél sincs hűségidő/időkedvezmény, így akár havonta lehet váltogatni a Netflix, HBO, Crunchyroll, stb. előfizukat. Amikor az ember bedarálja azt a 4-5 évadot, ami érdekli, utána át tud menni a másik tartalomszolgáltatóhoz. -
RandomName
senior tag
válasz
Stauffenberg #278 üzenetére
Pl nyomtatóknál ez volt az egyik üzleti modell. Bukón olcsó HW, és mellé drága tintapatron ha kifogy.
A konzol mint HW minden gyártónál bukó. Kb olyan, mint az indokolatlanul ár alatti szolgáltatós telefonok. A szolgáltatás használata hozza majd a nyereséget. ez egy üzleti modell belső kockázata.
A Sony ugyanezt akarta, elvérzett, bosszút állt. Ez mondjuk nem fair. A szolgáltató sem tiltja le a telefonom, ha túl keveset beszélnek az országban egy adott időszakban..... -
fatpingvin
addikt
válasz
Stauffenberg #278 üzenetére
nem ezen lepődünk meg.
annak a manővernek a végtelenül gerinctelen mivoltáról beszélünk, hogy a launchkor ez egy enabled és reklámozott feature volt, amiről a cég pontosan tudhatta előre hogy ennek a lehetőségét hordozza magában.
A felhasználók a lehetőségnek örülve nem kis tételben vették a hardvert egy hivatalosan támogatott funkcióra, minden teljesen tisztán.ezután a cég fogta magát és önkényesen ellehetetlenítette az egyik kulcs funkciót amiért célirányosan vették a terméket elég sokan, ezzel lényegében központilag téglásítva elég sok vásárló saját tulajdonában álló eszközét.
kicsit analóg példa: veszel egy bármilyen OEM konfigot arra hogy mondjuk win10-et használj rajta, ezt meg is tudod tenni ugyanis hivatalosan supported dolog, használod X ideig, aztán a gyártó kiküld egy saját magát feltelepítő BIOS patchet ami innentől kezdve már kizárólag csak a gyártó által rátelepített, a te esetedben használhatatlan operációs rendszert indítja el (legyen mondjuk egy parancssoros VXWorks amire lehet jó drágán venni számodra totál használhatatlan ipari célszoftvereket, mondjuk CNC esztergavezérlőt) visszacsinálni nem tudod, az indoklás meg az hogy hát nem azzal a szoftverrel használtad ami a gyártónak sokat tejel. ha reklamálnál az lesz a válasz hogy de hát ez az OEM konfig ez egy ipari vezérlőfej, nem arra lett eredetileg kitalálva hogy win10-.et futtassanak rajta.
Részemről egy szót nem érdemelne az egész ha az alábbiak közül valamelyik forgatókönyv szerint játszottak volna:
* előre bejelentik hogy az otherOS kompatibilitás feláras, és mondjuk egy olyan kulccsal nyitható fel amit úgy áraznak be hogy kompenzálja a játékeladások alapján számított kiesést.
* az otherOS funkcionalitást megszüntető patch opcionális és visszacsinálható hivatalosan támogatott módon, a patch nem alkalmazása a kijövetele után garancia és support vesztéssel jár
* egyáltalán nincs is hivatalos otherOS support, csak valami kiszivárgott dev hack az egésznem ez történt. a cég belengetett egy nagyon ütős feature-t, kivárt amíg jó sokan otthagyták náluk a pénzüket aztán keresztbe szarta ezeket a vásárlókat és közvetlen anyagi kárt okozott nekik a pozíciójával visszaélve. Ez utóbbi szerintem bőven elegendő arra hogy egy céget örök feketelistára tegyen valaki, én ezt tettem.
így világos?
-
válasz
Stauffenberg #270 üzenetére
egy olyan háború alakulhat így ki, ami minden korábbinál szegregáltabb játékvilágot hozhat el
A Sony az, akinek egyes címei kizárólag 1db platformon érhetőek el (PS); a Microsoft minden címe elérhető legalább 2db platformon (Xbox + PC, és ez így is marad). Szóval ha szegregáció a téma, azt inkább a sonys híreknél kell ellőni.
Egyébként én se hinném, hogy teljesen letiltanák az MS címeket PS-en, inkább csak a PSN Plus új, előfizetéses könyvtárába (ha lesz ilyen) nem fognak bekerülni.
#271 DummyBoy
Aztán egyszer csak történt valami és azonnal repült a PS5, welcome XSX.
Mi történt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Legion Go 8APU1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest