- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Stauffenberg #453 üzenetére
+1. Erre gondoltam én is.
Remélem, hogy megszorongatják őket, és leesnek a magas lóról, mert ez azért elég undorító, amit leművelnek néha.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Raysen623 #441 üzenetére
Túl van csavarva ez már.
Annyit mondtam, hogy az korrekt volt PS4 korszakban, hogy akinek nincs szüksége PS+-ra, sem ingyen játékokra havonta sem multiplayerre, annak ott volt a lehetőség, hogy lementse. Itt PS5-ön már ezt is elvették.És akkor innen eljutottunk ide: "Jelenleg Sony ezen díj fejében oldja meg neked a szerverek üzemeltetését a mentésekhez és többjátékos módokhoz, valamint ad minden hónapban 2-3 játékot ingyen."
Azon rétegről beszélek, akit hót hidegen hagy a havi 2-3 ingyen játék(Xboxon is szerintem 10 éve behúztam mindig őket, eggyel sem játszottam soha, mert addigra már megvettem és/vagy kijátszottam), meg a multi üzemeltetése.Az offline játékosokról beszélek, aki a közelében sem megy a netnek, max a frissítésnek(amit ugyebár megvett az adott játékkal) örül, de egyúttal biztonságban akarja tudni a mentéseit.
Kár ezt csűrni csavarni.Majd pár év múlva eljutunk oda, hogy nem fizikai tároló lesz a telefonokban, és aki le akarja menteni a telefonjáról a képeket, az fizessen elő a felhőmentésre, vagy mi? Mert, ha efelé megy a világ, akkor nagyon rossz felé haladunk.
És még egyszer mondom, nem nekem számít az a havi 1-2, hanem maga az elv, hogy ott van előtted az az átkozott konzol és, ha nem fizetsz elő rabláncra, akkor az előtted lévő műanyagfoshalmazból nem tudod a mentéseidet kiszedni, hogy akármit csinálj vele.
Még, ha ez a réteg akár 100000-ből 1 ember is, mert a maradék lusta, akkor is megvolt a lehetőség, a maradék úgyis előfizet akkor PS+-ra, de legalább ott van a lehetőség.Mint az, hogy minden telefongyártó a Xiaomi-t kivéve kiszedte az infrát.. Lehet, hogy évente 1x használom, de akkor "életet ment", érted..
-
Atomgeszi
nagyúr
Nem azt mondtam, hogy sok, hanem, hogy egy plusz felesleges költés. Eleve még a lehetőséget is elvette a pendrivera való mentéshez.
Akkor mondja, hogy havi 100 Ft ért van felhő mentés de nem játszhatsz online. Helyette belekényszeríti azokat is, akiknek nem is kellene. Tudom, hogy minden erről szól manapság,de sok kicsi sokra megy. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Raysen623 #433 üzenetére
Hogyne már majd emiatt ne akarjon valaki játszani.
Ezt ti gondoljátok így, a társadalom másik fele meg máshogy.Mint amikor kiderült, hogy a köcsög otp bevezeti a mobilalkalmasra az 500 ftos havidíjat, és akkor ott is megjelentek azok akik, jaj hát 500 ft miaz.. Aha. Sokszor több cég által beszedett 500-2000 ft havonta igencsak sok tud lenni összességében és hosszútávon.
Egyszerűen lehúzás..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Raysen623 #429 üzenetére
Mivel akinek nincs PS+, de szeretne mentést lementeni, mert akármikor jöhet egy kékhalál.. azért lenne létszükséglet hozzá.
Aki pl. egyáltalán nem játszik multival, annak mégis minek kéne PS+? Azért fizessen havi 1-2k -t, hogy legyen mentése? na ez a lehúzás..
PS4-nél legalább pendrivera lehetett menteni.. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Felesbandi #380 üzenetére
Én, ha jól emlékszem erre van egy törvény, ami ilyen esetben a termék gyártóját védi.. Ahogy a telefonoknál is. Ha kivesznek valami szolgáltatást, akkor nem szólhatsz egy szót se, mivel azt ők szabályozzák.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Stauffenberg #402 üzenetére
Hát nemtom.. Az első Xbox one is dög lassú(legalábbis nyilván az újakhoz képest), azon se fejlesztenek semmit.
A storeban meg a trailerek ugyanúgy 480p-ben nyílnak meg, hiába van 200mbit-es net neki engedve. Ez mindkettőnél egy fos. Kár szépíteni. -
Atomgeszi
nagyúr
Mindegyik hsz-ra külön válaszolt, ez egyáltalán nem szabálytalan, és legalább nyomon követhető a kinek ki mit válaszolt.. nem úgy, mint sokszor még csak hivatkozási link sincs az adott hsz-ra, csak a név, és fontosabb topikokban komoly válaszadási láncok szakadnak meg ezáltal, és nehezebben lehet kitalálni, ki mivel kivel micsodával.
Persze, ez a téma most nem olyan fontos, mert 3 nap múlva mindenki elfelejti majd.
-
Atomgeszi
nagyúr
Meg a mennyiség a minőség kárára fog menni.
Meg lehet nézni rengeteg Netflix filmet is, kalapkakit sem ér a legtöbb. Illetve még jobban leviszi az emberek ingeranciaszintjét.
Feleennyit sem kell majd belefeccölni egy-egy játékba, mert áh.. mennyi volt havi 3 k-ért, 5 perc után nem tetszik akkor törlöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest