- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
AxBattler #314 üzenetére
En is nezem a TheVR-t, pedig 37 eves vagyok. Valamiert egyesek binarisan gondolkodnak csak: amit/akit szeretnek, azokkal mindenben egyetertenek, akiket meg nem, azokkal semmiben.
En nem ilyen vagyok. Nekem mindenrol megvan a velemenyem, de megis szeretem nezni a TheVR musorait. Ennyikeh.. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
AxBattler #347 üzenetére
"Sajnos mi az ismeretterjesztő csatornákról nem akarunk lemondani"
Amilyen fasza dokumentumfilm (sorozatok) vannak fent a Netflixen, kb egyszerre kell röhögnöm és hánynom a hagyományos ismeretterjesztő csatornáktól. Én ott vesztettem el a fonalat, hogy egy időben minden csatornán végigsöpört az elhagyott raktárakra licitálós sorozatok művelése, ahol minden adásban 500 dollárból csináltak 25 ezer dollár profitot lomizással, mindezt nagyon szar színészi játékkal és a néző teljes hülyének nézésével.
Igazi dokifilmezésre meg ott van a Curiosity + Nebula bundle meg egy jól megválogatott Youtube feliratkozás lista és rögtön atombombaként világítja be a sötétséget, hogy mi az igazi ismeretterjesztés. Nekem az összes hagyományos TV csatornából mélységesen elegem lett, olyan trágya a minőségük.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
AxBattler #272 üzenetére
Egyre több Sony belsős fejlesztés jön ki PC-re is. Lehet nem day one, de azért jön egyik-másik, ráadásul csak idő kérdése mikor szálljon be ő is a komolyan vehető streamingbe.
Amúgy meg a kijelentésem nem erre vonatkozott, hanem arra, hogy eddig azon ment az arconpörgés, hogy melyik konzolgyártó tud több/jobb exkluzívot kinyögni önerőből, de az új irány a jövőben inkább az lesz, hogy ki tud több _eddig_ multiplatform címeket fejlesztő stúdiót maga alá gyűrni, hogy ezek többé ne jelenjenek meg a konkurensnél (vagy csak valamilyen időbeli limitációval, esetleg a konkurens előfizetéses rendszerből kizárva). -
-
Gyuri27
félisten
válasz
AxBattler #74 üzenetére
Ha eszük van "pc-t" csinálnak a konzolból.
Egyébként gratulálunk bobby. Minden pénzt megérdemeltél amit kaptál.
A részvényesek is megérdemeltek mindent mert ezt a remek ember oda tették és hagyták remekül dolgozni. Bravó.Egyébként Gates vagyona 130 mrd dollár. Szóval zsebből is megvehette. Vagy bele rakhatta az induló önrészt és hitelt is vehetett fel rá. Az ms-nek meg szerintem ez nem igazán tétel.
Azt hogy ez milyen kihatással lesz (főképp a blizzre) azt nem tudjuk csak reménykedhetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest