- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
fatpingvin #284 üzenetére
ééééjjjj!
-
RandomName
senior tag
válasz
fatpingvin #286 üzenetére
Itt nem a windows phone a példa, hanem a gerinctelen üzlti húzás, amit felemlegettél. Az MS sem szűzlány ezen a téren....
-
RandomName
senior tag
válasz
fatpingvin #252 üzenetére
Azért van egy réteg aki emlékszik arra, hogy lemondott az MS egyik középvezetője, és átment a Nokia igazgatójának.
Valahogy kiadtak pár Windows Phone-t, a Nokia becsődölt, az onnan kibukott elnök pár hónap múlva újra az MS kötelékében dolgozott középvezetőként. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
fatpingvin #276 üzenetére
Ennyire kapitalista azért én sem vagyok, de ne lepődjünk meg, hogy a Sonynak nem tetszett, hogy ezek a felhasználók veszteséget okoznak neki. A PS3 vasat csak többszöri hardveres revízióval sikerült úgy ahogy nullszaldósra kihozni, de összességében anyagilag bukás volt és csak a szoftveres értékesítés tudta nyereségesre kihozni a platform működtetését.
Ha egyes felhasználók elkezdik felvásárolni a piacról nagy tételben a PS3-at, hogy aztán egy fillért ne költsenek el játékra, akkor ott minden egyes ilyen példányon bukik. Te magad mondtad, hogy ezek a gépek a maguk ligájában a legolcsóbbak voltak. Meg lehet venni azt az eszközt, aminek az üzleti modellje a hardver eladására épül, csak akkor kéretik nem sírni, hogy drágább, mint egy PS3.
-
válasz
fatpingvin #269 üzenetére
Bocsi, én itt szerintem csúnyán félreértettelek. Én azt hittem, OtherOS alatt arra gondolsz, hogy a sony elkezdte pc-re is kiadni a játékainak egy részét.
Mea culpa
Az általad említett dolog valóban nem volt szép húzás. -
válasz
fatpingvin #252 üzenetére
Mondjuk vicces és egyben szánalmas, hogy emberek ezen lázadoznak meg hisztiznek
én örülök neki, hogy egy műalkotás szélesebb közönséghez jut el, ezzel a fejlesztők is plusz forrásokhoz jutnak, amit a legtöbb esetben nagyon is megérdemelnek!
Ha azonnal jönnének a ps exek pc-re is inkább konzolra venném meg, mert számomra kényelmesebb rajta a játék (kivéve fps / rts de azokkal nemigen játszom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Revolut
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest