- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Atomgeszi #444 üzenetére
Ráadásul nem csak arról van szó, hogy paywall mögé van téve a felhő mentés, de ha lejárt/lemondtad, akkor már hozzájuk sem férsz és 6 hónap után törlik őket.
Nekem is van PS Plus-om, mert 9-ért adták karácsony előtt az évest. De azért így is szívtam a fogam, mert bár szeretek multizni, de direkt nem akartam (még) előfizetni, mert ha megint rászabadulok valami multis cuccra, akkor ott ragadok és megint nem haladok a single player címekkel (azokkal, amik miatt tulajdonképpen váltottam Xboxról). Az ajándék játékok kevésbé motiválnak, mert már Xboxon is kevés volt az olyan cím, amit tényleg kedveltem játszani és még nem volt meg addigra.
Ahhoz vagyok szokva, hogy PC-n (pl: Steam) és Xboxon ingyen van a felhő mentés, biztonságban van minden, nem kell rá külön odafigyelni. Aki főleg narratív játékokkal játszik, nem multizik és az ajándék játékok sem motiválják, az lényegében csak a felhő mentés miatt kéne, hogy fizessen, ami ennyi pénzért bőven nem éri meg.
-
Raysen623
addikt
válasz
Atomgeszi #434 üzenetére
Ha nem lett volna világos és kristálytiszta: PS-en ne akarjon játszani. Elég széles az autóút és semmi nem kötelező. Mindenki abban a sávban közlekedik amelyik neki kényelmes. Én évekkel ezelőtt PS mellett tettem le a voksomat. A várható közeljövő pedig a TV-n történő felhő alapú játék lesz állítólag, konzol nélkül. Ott is fogsz kérni pendrive-os mentést? Nem értem miért ezen akadsz fent.
PS+ mellé több minden más is jár, a felhő alapú mentésen kívül. Jelenleg Sony ezen díj fejében oldja meg neked a szerverek üzemeltetését a mentésekhez és többjátékos módokhoz, valamint ad minden hónapban 2-3 játékot ingyen. Ez olyen rossz üzlet lenne? Akinek ennél más, vagy több kell az nyugodtan mehet máshova is. Minden igényt nem lehet kielégíteni, max törekedni rá. Jellemzően a piac olyan igényeket elégít ki, ami markánsan jelenik meg és nem szűk rétegeknél. De gondolom ezzel is tisztában vagy.
-
Raysen623
addikt
válasz
Atomgeszi #431 üzenetére
Előtted szóló kollégát tudnám ismételni: akinek ez drága az ne akarjon játszani. Egyébként meg nekem sokáig nem volt PS+-om, és egyáltalán nem hiányzott a pendrive-os mentés. Kék halál se vót sehol, max áramszünet de akkor sem veszett el semmi.
Jelenleg ez a stratégia van Sony-nál, ami lehet változni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest