- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz
fatpingvin #286 üzenetére
Itt nem a windows phone a példa, hanem a gerinctelen üzlti húzás, amit felemlegettél. Az MS sem szűzlány ezen a téren....
-
RandomName
senior tag
válasz
Stauffenberg #278 üzenetére
Pl nyomtatóknál ez volt az egyik üzleti modell. Bukón olcsó HW, és mellé drága tintapatron ha kifogy.
A konzol mint HW minden gyártónál bukó. Kb olyan, mint az indokolatlanul ár alatti szolgáltatós telefonok. A szolgáltatás használata hozza majd a nyereséget. ez egy üzleti modell belső kockázata.
A Sony ugyanezt akarta, elvérzett, bosszút állt. Ez mondjuk nem fair. A szolgáltató sem tiltja le a telefonom, ha túl keveset beszélnek az országban egy adott időszakban..... -
RandomName
senior tag
válasz
fatpingvin #252 üzenetére
Azért van egy réteg aki emlékszik arra, hogy lemondott az MS egyik középvezetője, és átment a Nokia igazgatójának.
Valahogy kiadtak pár Windows Phone-t, a Nokia becsődölt, az onnan kibukott elnök pár hónap múlva újra az MS kötelékében dolgozott középvezetőként. -
RandomName
senior tag
Nem rég óta vagyok konzolos.
De engem pl az vett meg, hogy pár hónap store free game + 3 nem nekem való konzollal kapott játék után a Jedi: Fallen Order GP lett. Abban a percben fizettem elő.
Azaz nem kell pont a COD-al kényszeríteni, mindenkinek van azon kívül is olyan favoritja, ami ha bekerül akkor az nem fáj.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest