- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A forráskódok záródnak,
a Trójai faló mellett kérjük vigyázzanak !Kíváncsi vagyok hány nyílt forráskódba olvastál bele
Funkcionális analfabéta létedre akkor sem ismernéd fel egy trójai kódját, ha az így nézne ki:
function hiddenTrojanHorseFunction() {
// Hidden trojan horse code below
... ... ...
}PS: Bocsi depmod, ezt nem neked szántam
-
törölt tag
Írtam én ilyet??
Konkrétan nem, de ha nem azt akartad sugallni, akkor miért volt fontos kiemelni, hogy a te ismerőseid között csak a hozzánemértők használnak Apple termékeket? Az intuitív kezelőfelület pedig szerintem abszolút pozitívum, nem hendikep, és semmiképp nem kerékkötője a magasabb szintű hasznélatnak (Mac OS X-en is ott a terminál, ha valaki bűvészkedni akar). Egy interjúban maga Linus Torvalds is azt mondta, hogy bár ő technikai beállítottságú ember, a mindennapi feladatinak az elvégzésében szereti, ha egy letisztult, könnyen kezelhető interfész és rendszer áll a segítségére, ezért használ Fedorát (ha nem tévedek)...
-
depmod
aktív tag
Amúgy elnézést attól akit megbántottam a ismerős nem ért a számtekhez és appleje van szövegtől, de ez nálam tény. A gond nem ez, sőt, én ezért senkit nem zrikálok. De ha azért, mert nekem nem Iphoneom van, azért én kevesebb vagyok, na arra elgurul a gyógyszer.
Everman For President! Ő mindenkinek megmondja, hogy mit tud/lát rosszul. Kár, hogy keveri a szezont a fazonnal.
-
Everman
addikt
"Én az Apple-t termékeket illettem kritikával. Erre keverte össze-vissza a hsz-eim lényegét és sorrendiségét a kolléga."
Persze, hisz te nem kevertél
"Mikor rákérdeztem, hogy miért van iphone-juk, miért vesz g3-ast, akkor a válasz a csak volt, mert szeretik az Apple-t. Azóta az Iphone 3* volt szervízben, a g3-as meg alaplaphibás lett."
Szóval vett egy 15 éves Mac-et és egy iPhone és mindkettő meghibásodott és az iPhone-t háromszor is vitte szervizbe, holott azt nem javítják, hanem cserélik hiba esetén.
"A g3-asban igazad van, régi a sztori, de attól még igaz."
Aztán hirtelen régi lett a sztori, bár akkor nem értem, hogy tizenvalahány éve hogy vett iPhone-t.
"Az, hogy az Iphonet cserélik, szép dolog, de a hölgynek akkor is 3* volt szervizben a készülék."
"Akkor így jobb: 3* romlott el a készülék, 3* kapott újat--- Na így tetszik?"
Tényleg hihető sztori, kár, hogy minden hozzászólással változik.
"Amit írtam, az igaz, ne kelljen már bizonygatnom, hogy igazat mondok."
Ezek után nem kell, köszi...
-
Misály
addikt
most elkepzelem ahogy adotorony melletti epuletben korbeullnek tizen:
- Ok fiuk fullon van a terero, letisztogattuk a keretet, 3ra mindenki tegye oda az ujjat
- ok
- Rendben!
- Nekem 3GS-em van az er?
- Persze ugyanaz az ios van rajta ne butaskodj mar... szoval 3...2...1... Geza mondom az ujjadat tedd oda!!!
Par perc mulva...
- Ezt most miert is csinaljuk?
- Mert az interneten rosszul tudjak! -
törölt tag
Nekem csak olyan ismerőseim használnak Apple cuccokat, akiknek semmi it tudásuk nincsen
Azért ugye ezzel nem azt próbálod sugallni, hogy az Apple termékek komolyabb felhasználásra alkalmatlanok?
Én több mint két éve dolgozom Mac OS X és Linux alatt felváltva, nem igazán akadt olyan feladatom, aminek az elvégzése komolyabb fejfájást okozott volna bármely rendszeren is. Bármilyen tévhitek is keringenek, a Mac OS X egy jól összerakott, viszonylag stabil és nagyon sokoldalú rendszer.
Mellesleg a Windows PC userek X%-ának sincs semmi IT tudása, és nyilvánvalóan több a hozzánemértő Windows PC user mint a hozzánemértő Mac user, már csak az előbbi sokkal nagyobb piaci részesedése miatt is. Ugyanakkor annak is nagyobb az esélye, hogy egy hozzánemértő először nem egy <10% piaci részesedésű rendszerrel ismerkedik meg, hanem a >90% részesedésű (de facto sztenderd) Windows-zal. És tudjuk, az emberek milyen nehezen váltanak, főleg a hozzánemértők, akik örülnek, hogy bár egy rendszer csínját-bínját nagyjából kiismerték.
Szóval kérem mellőzni az ilyen sztereotipikus és ostoba kijelentéseket, miszerint "az Apple termékek hülyéknek valók, bezzeg a Windows vagy az Android userek csupa 150-es IQ-jú IT-doktor".
-
talamasca
senior tag
A valós példánál arra céloztam, hogy vette a fáradságot és kipróbálta a terméket.
Erre leteremtitek.
Nem az a legvalósabb meggyőződés, ha kipróbálsz valamit?
Lehet, hogy nektek nem, de számomra ez hiteles.
De még mindig csak a flame megy.
A hiba létezik, de fel van fújva. Ennyi.
-
Everman
addikt
"Te ennyire VAK vagy, vagy csak tetteted???"
Éppen hogy nem, ezért kezdek jól mulatni, mert egyre jobban belekeveredsz a dologba
"Everman, ettől még jó ember vagyok?"
Hogy milyen ember vagy az ezekből a hozzászólásokból nem derül ki és a mobilod alapján végképp nem foglak megítélni.
Az, hogy szeretsz nagyokat mondani az látszik, de ez sem különösebben érdekes, főleg, hogy az a bizonyos lóláb eléggé kilátszik (3 hozzászólás, három variáció). -
Everman
addikt
"De "konkurenciának" nevezni bárkit, aki kritizálja a készüléket, azért az erős."
Tekintve, hogy a készülék vásárlóit nem nagyon érdekli a dolog, mert piszokul nem akarják visszavinni azt a boltokba, gyanítható hogy a hangadók a konkurens gyártók emberei, illetve azokkal szimpatizáló egyedek.
Mielőtt válaszolsz nézz vissza egy évet, tavaly ugyanez a cirkusz ment és akkor sem volt valóságtartalma a dolognak.
-
Everman
addikt
"Hát Ő nem kapott"
Akkor valami lehúzlakGSM selejtjét vásárolta, de ennek mi köze a gyártóhoz és a készülékhez?
"A g3-asban igazad van, régi a sztori, de attól még igaz."
Jaja, mert már akkor is volt iPhone
"Ő vett magának egy hordozható változatot, 1 hónap múlva a főnöke leöntötte borral, valami 150k-t mondtak neki a javításra."
Ismerek olyan gyártót, amelyik ilyen esetben egyáltalán nem vállalja a javítást, mert a kijelzőn, vinyón és a burkolaton kívül minden kuka.
" NEM KAPOTT ÚJAT Ő SEM."
iPhone-ról volt szó, azt nem szervizelik, cserélik. Minden esetben, ha hivatalos úton vetted és nem a sarki fűszereshez viszed javíttatni.
-
Everman
addikt
"Mikor rákérdeztem, hogy miért van iphone-juk, miért vesz g3-ast, akkor a válasz a csak volt, mert szeretik az Apple-t. Azóta az Iphone 3* volt szervízben, a g3-as meg alaplaphibás lett. Leszarják."
????
Mi az a G3-as? Ha az amire gondolok akkor G3-as PowerMac, akkor ezelőtt 10 évvel volt gép.
Az megint más kérdés, hogy iPhone maximum egyszer van szervizben, mert nem javítják cserélik, így minden probléma esetén vadonat új készüléket kap a vásárló.
Szóval ismét megmondta a tutit valaki, aki max képen látott ilyet
-
Misály
addikt
+1
Nekem csajismerosom vett egy macbookot es isteniti a p3as oskovulete utan, az ilyenek persze hogy fanokka valnak. BKF-es volt (mondjuk ez mindent elmond), es amikor megkerdeztem hogy miert pont apple annyit mondott hogy olyan szep meg a csoporttarsainak is az van, majd elkezdte meselni hany imacnek szart be a vinyoja de oket ez nem nagyon izgatja mert hat az elso utan rajottek hogy erre talaltak ki a pendrive-ot (backup)
IT-s ismeretsegi korben mindenki keruli mert egy nem eleg nekik egy mac, ott a tobbsege eladta 3 honap utan mert szerintuk annyit nem ert.
-
eziskamu
addikt
Ez a baj,hogy sznobéria lett. Mikor Jobs újrakezdte, még csak a még látványosabb, ugyanakkor még egyszerűbb felület és gépfelépítés volt a cél, vagy legalább is ez jött le nekem
. Olyannal reklámoztak, hogy egy Dell és egy Apple hátából milyen kábelrengeteg áll ki, és hasonlók. De hardver szinten beállt a többi gyártó háta mögé, és most már inkább csak a szoftver desingra gyúrnak, tudom vettek procigyártót is a hordozható szegmenshez, de egyébként Foxconnal gyártatnak kommersz cuccokat csicás köntösben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest