- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Melyik iparban alkalmazott technológiáról beszélsz, mikor ők vezették ezek nagy részét be?">
http://en.wikipedia.org/wiki/Xerox_Alto
http://en.wikipedia.org/wiki/Xerox_Star#User_interface"A Macintosh nem volt iszonyatos árú (ne keverd a Lisa-val, az volt drága és meg is bukott) és eléggé elterjedt volt abban az időben.">inkább fogalmazzunk úgy, hogy nem volt annyira drága, mint a Lisa (konkrétan negyede volt az eredetinek, és a fele a Lisa2-nek). de 2-2500$ akkor sem volt kevés pénz.
"Ezen nem csodálkozom, a Windows elég sokáig halovány árnyéka sem volt a MacOS-nek.">ez a te véleményed. az én mondatom meg inkább arról szól, hogy mi volt a megszokás.
(#459) dajkopali
ok befejeztem. -
törölt tag
"Ha nem tudsz angolul, arról nem én tehetek...
Gyk.: 87-ben adták ki és 98-ig volt forgalomban.">tudok, csak elnéztem. viszont átfogalmazom.
"kit érdekel, hogy '87ben kezdték fejéeszteni, mikor csak '93-ra lett kész?""normál PDA funkciókra nem voltak alkalmasak...">mik ezek a normál pda funkciók? '84-ben, amikor a Psion I kijött, akkor azok voltak, amiket az tudott. ennyi erővel az eredeti pc sem volt pc, mert nem tudtam személyessé tenni. csak dos volt, cli. esetleg más jelszó volt a monitorra ragasztott cetlin. ennyi.
-
törölt tag
az egér:
1. ezt sem ők találták ki. nem is ők használták először.
2. és a mac-ek iszonyatos ára miatt nem is miattuk terjedt el.
3. utólag nézve a törénetet, egyszerű lenne ráhúzni, hogy ők voltak a forradalmárok, és hogy az egyszerűbb kezelhetőség miatt lett grafikus felület és egér, blablabla. csakhogy a mac mindig is a sznob gazdagok játékszere volt a maga 2000+$-os árával. és emiatt az sem kizárható, hogy az iparban már alklamazott technikákat abból a célból alkalmazták, hogy a professzionalizmus érzetét sugalmazzák, ezzel a pc(értsd jól)-használó átlag fölé emlekedőnek érezhesse magát a mac-júzert.a széles tömegeket pedig a windows bevezetésekor győzködni kellett, hogy jobb a gui, mint a cli.
gondolom, a "fantasztikus, forradalmi, óriási, elképesztő" design része volt ez is:
"The limitations of the first Mac soon became clear: it had very little memory, even compared with other personal computers in 1984, and could not be expanded easily; and it lacked a hard disk drive or the means to attach one easily. In October 1985, Apple increased the Mac’s memory to 512 KB, but it was inconvenient and difficult to expand the memory of a 128 KB Mac." -
törölt tag
"PDA mint kifejezés az Apple Newton előtt nem is létezett, mivel ezzel kapcsolatban egy újságíró használta először.">akkor a fantasztikus, forradalmi, óriási, elképesztő újítást egy aplle-től független újságíró alkalmazta először, és ez a fantasztikus, forradalmi, óriási, elképesztő újítás is csak a megnevezésre korlátozódott.
"A Psion Organizerek nem igazán tekinthetők PDA-nak">amennyiben a kategória tulajdonságai közé berakjuk, hogy "egy megkezdett mérgezett alma" logónak kell rajta lenni, akkor valóban nem.
"A Psion 3 1991-ben, 4 évvel később indított.">mit? a fejlesztést vag a terjesztést? inkább ez utóbbi. ez az "én vagyok az első, mert az iphone-t már kőbunkóhoz is hasonlították, tehát nyilván a legrégibb, csak átdizájnoltuk a jelen korra" hozzáállás vicces. kit érdekel, hogy '87ben kezdték fejéeszteni, mikor csak '98ra lett kész? az m$ is arra hivatkozik, hogy a Minority Report-ban látható technika az ő ötletük volt, abből fejlesztették ki a surface-t. holott a két dolog feltűnő módon köszönőviszonyban sincs egymással, sem látványban, sem technikában. szemben az Oblong Industries által gyártottal.
"És mivel dolgozták fel a jeleket, az ENIAC-al?">ez mindegy. nem az apple találta ill. fejlesztette ki. SJ akkortájt szaros seggű pelenkás volt.
"az iPod konnektor eléggé standard csatlakozó ma már">nem az. csak sok ipod-ot vettek az emberek, az autógyártók pedig úgy érzik, ezt sikkes használni, így ezt rakják bele. de valszeg több autóban van usb csatlakozós lejátszó, amibe több féle és számszerűleg több mp3/4/akármi lejátszót lehet csatlakoztatni.
-
törölt tag
"Végül is nem ők készítettek a világon először PDA-t">"Végül is nem ők készítettek a világon először PDA-t"
http://www.medindia.net/pda/pda_history.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Psion"nem ők csináltak először kézírás felismerést">"nem ők csináltak először kézírás felismerést"
http://hu.wikipedia.org/wiki/Digit%C3%A1lis_rajzt%C3%A1bla
"Az első, kézírást felismerő és a grafikus táblához leginkább hasonlító berendezés egy Styalator nevű számítógép volt 1957-ben.
Az első, digitális rajtáblának nevezhető eszköz, a RAND Tablet néven is ismert Grafocon (Graphic Converter) 1964-ből." -
törölt tag
-
törölt tag
a nokia meg az se azért nem számít, mert havonta többféle készüléket adnak ki/fejlesztenek/bármi, mint amennyit az apple valaha is fog. az apple nem csóró cég, a kutatás-fejlesztést nem aprózzák el (pár pc, 1 telefon, és még néhány cucc), mégis vannak tervezési hibák. a termékek mennyiségéhez képest sok. pl. amikor az egybealumínumházas macbookon tojást süthetsz, mert szar a léghűtése, mivel beleszámolták a ház hővezetéséből adódó hűtést is. csak ez a te tojásaidra hűti a cpu-t, vga-t. de a design az "cool, huh!"
-
shev7
veterán
"Döbbenten tapasztaltuk, hogy a képlet amit használunk a térerő kalkulációra és annak erősségének jelzésére teljesen rossz. Előfordul, hogy hibásan jelez, 2 egységgel erősebb jelet mutat, mint amennyit valójában kapunk a szolgáltatótól. Tehát 4 egység jelet látunk, miközben 2 egységnyit kellene. A felhasználók felfigyeltek arra, hogy ha bizonyos helyen fogják meg a telefont, az jelentősen veszít térerejéből, de azt nem tudták, hogy maga a 4-5 egység volt hibásan jelezve. Az jelentős térerővesztés oka tehát, hogy valójában nincs is annyi egység térerő.
Hogy megoldjuk a problémát, felhasználtuk az AT&T által ajánlott képletet, hogy ki tudjuk számolni a pontos térerőnyerést és annak pontos kijelzését. A valódi jelerősség marad, de az iPhone pontosabban fogja mutatni az egységeket, így pontosabb jelzést fogunk nyújtani a felhasználóknak a helyzetüknek megfelelően elérhető térerő erősségéről. Továbbá az első 3 egység magasságát megnöveltük, hogy jobban látszódjanak.
Pár héten belül kiadunk egy szoftverfrissítést a javított képlet használatával."Ez volt a hivatalos nyilatkozat a szoftverfrissitesrol...
"készül a javítás, de akinek ez nem felel meg az vigye vissza és visszakapja a pénzét."
30 napon beluli cserere/visszavasarlasra hivatkoznak. Hibas termek eseten a csere alap, de ha jol tudom a visszavasarlasra is kotelezve vannak az USA fogyasztojog altal.egyebkent egy iphone tulajt akinek eppen megmondtak, hogy rosszul tartod mennyiben nyugtat meg az, hogy vannak nokia modellek amik szinten eldobjak a tererot?
"Az Engadget újságírójával folytatott magánlevelezés egyrészt nem hivatalos vélemény, másrészt pont olyan bunkóság, mintha egy itteni privát beszélgetést nyomnék ki a fórumba a másik fél engedélye nélkül."
Ez fassag. Ha ujsagiroval levelezel, nincs olyan hogy off the record. Lehet azt gondolni, hogy van, de azert Jobs sem ilyen hulye. Amikor azt leirta 100%osan biztos lehetett abban, hogy par perc mulva az mar a neten lesz. -
shev7
veterán
"Ami meg is jelent és több készüléknél működik is. Szerintem várjuk meg Bogék véleményét is ezzel kapcsolatban."
Legalabb hulyeseget ne beszelj. A szoftverfrissites meg az apple elmondasa szerint is annyit tesz, hogy mivel a cucc alapbol tul magas tererot jelez ki, ezert okoz a bal sarok erintese latszolag drasztikus tereroesest. Ami ebbol kovetkezik az az, hogy adott esetben nem 4 palcarol esik nullara a terero, hanem kettorol, illetve a gyenge veteli helyeken, ahol eddig volt az iPhone szerint 1-2 jel, most nincs semmi (mellesleg nagyon helyesen). Hogy ez hogy javitja a vetelt az elegge erdekes...
Egyebkent a temaban mennyit szamit Bogek velemenye? A keszulekek 1%-a erintett. Az hogy Bog-ek iPhonejanal nem jelentkezik nem jelent semmit...
"Még szép. Melyik cég fog a blogszféra hülyeségére ingyen tokkal, vagy bármivel reagálni, mielőtt kivizsgálná az ügyet?"
Akkor meg ne hanukazzal arrol, hogy milyen korrekt volt a reakciojuk. Nem volt korrekt. Kozoltek, hogy naluk nincs semmi problema. Szo sem volt ez elso nyilatkozatokbol arrol, hogy varjatok amig kivizsgaljuk. Azok arrol szoltak, hogy a keszulek rendben van a felhasznalokban van a problema.Es hogy miert nem szamit a SE Nokia vagy HTC? Hat hallod, szerinted meg az sem szamit Jobs mit mondott az uggyel kapcsolatban, akkor milyen alapon hozod fel a konkurens cegeket? Vagy csak azokat a kapcsolodo dolgokat veszed figyelembe ami az applet jobb szinben tunteti fel? Hat elmondom, hogy attol, hogy a SE a Nokia vagy a HTC kiadott fos keszulekeket az nem menti fel az Apple-t. Attol meg a baki es az utana kovetkezo kommunikacios amokfutas nem lesz kevesbe gaz., sot azzal vedekezni, hogy masnal is elofordul... haaat.... Kivancsi vagyok hany keszuleket tapogattak agyon mig talaltak olyanokat aminel hasonlo hibat elo tudnak idezni. Talan hamarabb megtalalnak a hiba valodi okat, es a megfelelo javitas modjat, ha tenylegesen a hiba keresesere forditanak az energiajukat....
-
shev7
veterán
Igen? emlekeim szerint eloszor szoftveres javitast igertek. Hir volt arrol is, hogy megtiltottak az ugyfelszolgaknak, hogy cseret, visszavasarlast, vagy ingyen tokot ajanljanak fel a veteli problemas modellekre. Eleinte nagyon tagadtak hogy naluk lenne a hiba, sot...
BTW szerintem nem vagy tisztaban a fikazas szo jelentesevel...
Egyebkent meg hogy jon ide, a SE a Nokia meg a HTC? Ugy tudtam iPhone-rol van szo...
ntomka: erre utaltam a "sot"-tel
-
-
eXodus
őstag
És most a kulcson vagy fennakadva..hihetetlen.
Mivel nem próbáltam sem kalapáccsal sem kulccsal sem hegesztőpisztollyal, így nem tudom megmondani.
De pár hete már tudjuk h nincs hiba, bogég meg rosszul fogják, és egészen véletlenül 0,55%ban benne vannak.De biztosan belekötsz valamibe és kimagyarázod mert én nem tudom a nap 24órájában apple topikokat frissíteni percenként. De igazából kíváncsi sem vagyok rá. Ilyen buta emberek kellenek, ebből él a világ.
-
eXodus
őstag
Egy korábbi fanboytól idézve, amire felhívtam a figyelmet és semmit nem kapott:
"te már megint nagyon buta vagy :S"
Óvodás szinten próbálom:
Van két antenna. Ha azt a két antennát összekötöd az nem jó. És mivel az emberi test nem szupravezető és nem is fém, ezért ha minnél rövidebb vezetővel(ujj) kötöd össze annál jobban "záródik" az áramkör. (csökken az ellenállás. Korábban valaki emlegette a multimétert. Ezt lehet mérni azzal is..jobban kell szorítani.)
Emellett az antenna nem egyenletesen sugároz minden pontján, ezért ha más pontokon fogdossuk akkor eltérően is viselkedik.Megint leálltam butákkal vitatkozni....
Azért kíváncsi vagyok Bogék iylenkor mit gondolhatnak. Eddig jól jött nekik a fanboyok a nap 24órájában kattintgattak és ezzel szép kis oldalletöltést generáltak, de most h szembe találják magukat a fanboytáborral. -
WonderCSabo
félisten
A bal alsó ominózus pontot rövidre zárva miért nem történik semmi a készülékek zöménél?
Azért mert a legtöbb készülék belső antennás, és nincs kivezetve a fémházra B+.
Jobb felső találkozási pont nincs. Bal felső van.
-
törölt tag
nézd, ha nem tudják mi a hiba, akkor nem kéne olyanokat nyilatkozni, aminek semmi köze a problémához. annyit kellett volna, ha már eddig fajult a helyzet, hogy kiáll Steve és bejelenti, hogy sajnáljuk, létező problémáról van szó, tudunk adni ingyen bumpert, vagy akinek ez nem nem felel meg, annak visszaadjuk a pénzét. ennyi, ebbe nem lehet belekötni.
nem olyanokat kellett volna, hogy "fogd máshogy", meg amikor az nem jött be, akkor "szoftveres hiba", amikor ez sem, akkor meg egy két órás prezentációt nyomni róla, hogy de ők mennyire szeretik a felhasználokat, és mennyire szarok a konkurensek telefonjai. -
törölt tag
olyanról hallottál már, hogy bizonyos szériát érint a probléma? az akkumlátor visszahívásoknál sem mindet hívják vissza általában ugyebár.
ha esetleg az elmúlt hetekben az apple nem azzal lett volna elfoglalva, hogy prezentációt gyártson, meg megpróbálja lejáratni a többi márkát, akkor talán már tudnák, hogy mi okozza a gondot. persze a saját tervezésű telefonnál fogalmuk sincs, hogy mi a hiba, de közben eladtak 3 milliót belőle. hát nem is tudom... -
törölt tag
"A Consumer Reports fizetett blogját nem kéne felhozni ">miért is? ott TE neked kell fizetni, hogy megkapd a teszteket, pont azért, mert máshonnan nem kapnak. ugyan így van a Stiftung Warentest, egy (vagyis inkább A) fogyasztóvédelmi civil szervezet Germanyban. de amit ott leírnak, arra odafigyelnek a gyártók is. pusztán azért, mert a fogyasztók komolyan veszik a véleményüket.
-
julius666
addikt
A sok okoskodónak nem tűnt fel, hogy pár tech blogon és videón kívül azok az emberek aki megvették ezt a készüléket nem nagyon verik a dobot? Nem mennek vissza a boltokba? Nem vásároltatják tömegesen vissza a "szakértők" szerint hardverhibás eszközt?
Ismét felteszem az idevágó kérdést: Magyarázd már el, ezt te honnan a rákból szeded?.
Légy szíves addig ne puffogtasd ezt a marhaságot többet, amíg alá nem támaszdod valamivel.[link] - így mondjuk tényleg nincs sok visszajelzés
Mellesleg igen, fogd másként, embert nem láttam még szakócaként szorongatni a készülékét beszélgetés közben.
Még egyszer grat, igen, az a hülye akinél az apple termék nem működik. Csak így tovább, keményen!
És még mindig várom azt a töménytelen videót az egyéb készülékekről, ahol szintén rövidre lehet zárni az antennát. Tudod, amit ígértél.
-
drkbl
őstag
-
Misály
addikt
igy nem talalom kerlek segits biztos en vagyok a hulye
-
attila9988
őstag
16 ezerért valóban minőségi és okos készüléked lehet
Van benne rádió, wap elérés böngészővel, lejátsza a zenéket többféle formátumban is, van benne bluetooth és képzeld, nem fogod elhinni milyen feature -t tud. Lehet vele telefonálni..
Mik vannak...
Egy hétig kibírja egy feltöltéssel úgy hogy folyamatosan használva van. És a legjobbat még nem is mondtam. Ott fogom meg, ahol akarom, mert nem kell "jól tartani".Ez egy buta telefon.. igen. Viszont amire nem jó, arra az Iphone sem sokkal alkalmasabb, mert ahhoz már inkább számítógép kell. Én meg úgyis telefonálni szoktam vele, és néha másolok rá pár hangot ha kell, és megunnám a rajta lévőket. Ráadásul ha egyszer szétzúznám véletlenül, akkor sem érdekelne, mert könnyedén pótolható..
-
WonderCSabo
félisten
-
attila9988
őstag
Az a szép az egészben, hogy te itt megmagyarázod, hogy az Iphone 4 -nek semmi baja... Annak ellenére, hogy Steve Jobs félisten megmondta, hogy "Jól kell tartani", illetve "tokot kell rá venni" ergo elismerte a hibát. Persze isten ments hogy a tok költségeit ő állja, vagy hogy visszahívja a sorozatot és kijavítsa önköltségen, mert az ugye pénzbe kerül, ezért inkább megmagyarázza...
Sőt, a fantasztikusan felhasználóbarát support "megkíméli" a felhasználókat a kellemetlen olvasmányoktól, ami a tökéletes és fantasztikusan korszakalkotó Ifos -okat ért kritikákat illeti, ezért egyszerűen kicenzúrázza a hibajelenséggel kapcsolatos megszólalásokat... Micsoda support. Ez igen. "Tartsd jól", "vegyél tokot", "ne mondd senkinek hogy nem működik, főleg a support -nak ne"... Ez volna az apple életérzés?
Erre te itt megmagyarázod mindenkinek, hogy a te készülékedet hiába tapiztad mindenütt, az tökéletes mivel más nem is lehet hiszen Iphone... Így aztán minden szakember, és felhasználó hülye, aki szerint gond van... Akkor most szerinted Jobs sem normális? (Amúgy nem az, és még bunkó is de ezt csak zárójelben jegyzem meg..) A hülye is látja hogy át vagytok verve egy ilyen "magas" színvonalat képviselő termékkel, mégis itt kardoskodsz az apple mellett.. Mit tesz veletek ez a vállalat hogy így oda vagytok érte? Mire ez a beteges ragaszkodás a vélt tökéletességhez? Egy nőt nem becsül annyira a normális ember mint ti az Iphone -t
-
julius666
addikt
Jólvan, amikor kezdenek gáz kérdéseket feltenni az emberek, akkor megsértődsz és kiszállsz a vitából.
Belöksz valami Hacsek és Sajós dumát ("én vagyok a hülye hogy leálltam magával beszélgetni"), majd elégedetten távozol. Ilyen ócska M$ fanboyokkal ugye nem lehet.
Úgy látom az előző hsz-emben lévő képpel telibe találtam.
Csak közben kimoderáltákJa, és:
Akkor szögezzük le, akinek soha nem volt a kezében iPhone 4 és nem is szándékozik ilyet vásárolni, azok szerint az egy szar tervezési hibás, visszahívásra váró szarkupac.
Aki meg megvette, az használja gond nélkül. Aki meg volt olyan hülye, hogy vásárlás előtt kipróbálta és meggyőződött a hírek valóságtartalmáról mielőtt bármit lépne, az hülye, ha meg ezt még szóvá is teszi, akkor meg idióta, hisz manapság a legjobb sport az Apple termékeit fikázni. Aki meg videóval is prezentálja, hogy nem igaz a dolog, az meg elfogultMég jó hogy így leosztod itt a lapokat.
-
julius666
addikt
Nem igen látni ezt a több ezer embert, hogy vinné vissza a készülékét, mert nem tudja használni.
No meg pár ezer ember a 3 millióhoz képest hány százalék? 0,1-0,2%
Melyik cég foglalkozna ilyen hibaaránnyal egyáltalán?Az ide vonatkozó kérdést ügyesen skippelted:Magyarázd már el, ezt te honnan a rákból szeded?.
Hasból dobálózol te is csak a számokkal.Értem, szóval tapasztalat nélkül fikázni lehet, kipróbálás után mellette szót emelni nem.
Vicces hozzáállás.Én nem ezt mondtam, hagyjuk.
Fail. Nem forgalmaz iPhone-t és jó pár Apple terméket szarrá fikázott már, ha valóban olyan.
Jó, akkor legyen neked igazad, ő az elfogulatlanság mintaképe.
Hány videót linkeljek, ahol ugyanúgy fogva más készülékeken is elmegy térerő?
Vagy akkor most mindegyik mobil hibás?Amennyit csak tudsz, tárt karokkal várom őket.
Félre ne érts, maga a probléma annyira nem gyilkos, szerintem is túloz a cikk (kicsit bulváros lett, de hát erre jönnek az olvasók
). Nagyon gáz egy ilyen tervezési hiba, de simán el tudom képzelni, a felhasználók többsége nem fog találkozni a problémával.
Sok véleménnyel sem értek egyet a topicból (az apple userek jellemzően nem értenek az IT-hez, lol, ezt saját ismerősi köröm alapján meg tudom cáfolni).Az ok amiért beszálltam a fikaviadalba, az az hogy gusztustalan amit az apple művel ("nincs is ilyen probléma", "az userek a hülyék"), pedig egyértelműen ők a hibásak.
Illetve hogy feljösz, hasból dobálózol mindenfélével és beoltasz mindenkit. Mert ugye az apple sosem hibázhat.
Az, hogy ennyi elkelt az új szifonból, mind2-en tudjuk miért van. Mert trendi. Illetve mert valóban nem egy rossz termék (bár nagyon drága szvsz), de főként az előző ok.
[ Módosította: ollie ]
-
-
julius666
addikt
Kár, hogy élőben ezt nem igazán lehet reprodukálni, én fél óráig próbálgattam ujjal, tenyérrel, kulccsal, de nem igazán érdekelte a készüléket.
Közel tucatnyi ismerős használja már hetek óta (itthon, Angliában és Olaszországban) és náluk sem jelentkezett ilyen gond.
Érdemes lenne, a hozzád hasonló megmondóemberkéknek elugrani az XMS-be és megtapogatni, mielőtt ilyen csodálatos szakvéleményt formálnak látatlanul pár ostoba videó alapján.Aha, a videók készítői nyilván mind M$bérencek. Meg az a többezer ember is, akinek ELŐJÖTT a hiba. Az persze simán elképzelhető, hogy a hétköznapi használat során nektek nem jön elő, mielőtt valami olyat magyaráznál bele a kommentembe amit nem mondtam. De bocs, de azok után amit ebben a threadben műveltél, nem igazán tekintelek megbízható információforrásnak. És handras-t se, miután ebből él.
Nem véletlenül, mert egészséges ember nem úgy fogja a mobilját, mint egy szakócát.
Nahát, akkor mégiscsak létezik a hiba? Vagy mivan?
Amúgy kösz, de ezzel a beszólással számomra nyilvánvalóvá tetted amit amúgy is gyanítottam: te csak trollkodsz.Marha érdekes, hogy a közel 3 millió megvásárolt készülékből nem igen visznek vissza a boltokba ilyen probléma miatt.
Magyarázd már el, ezt te honnan a rákból szeded?
Ajánlom a már linkelt blogbejegyzést: [link]
Ja, bocs, az appleblog is M$bérenc. Hogyan is felejthettem el ilyen alapvető dolgot. -
Roxbury
őstag
"De egyébként, addig amíg az én kezemben nem szakad meg a hívás és abban a liftben is tudok telefonálni, ahol az összes Nokia nem talál jelet, addig nem igazán érdekel, hogy ki mit mér, vagy mond. Ennyi a lényeg, nem több és nem kevesebb."
Akkor minek írsz ide egyáltalán?
-
Misály
addikt
igen szerintem a rozsaszin ferfias szin...
bemegyek egy apple boltba es elfog a buzihangulat a sok lekerekitett szartol a feher-feher hatan uvegekkel, mint egy fodrasszalon , az meg hogy handras noket rak melle es apple lanynak hivja oket...
ez egy kib@szott eszkoz, nem statuszszimbolum csak annak adjak el.
Lemertek es van jelromlas nem kicsi, sokkal nagyobb merteku mint mas eszkozoknel. Minek ellenkezel?
-
szuper-t
őstag
Sztem most fejezzétek be!
Lehet menni privátba és ott folytatni nem szét offolni az egészet.Témához szólva:
Nekem is volt Ájfónom nem estem tőle hanyat.
jó de ízlések és pofonok. 1-2 barátomnak meg nagyon beváltDe a térerő probléma nem csak most jött elő hanem az előző generációnál is ahol kontakthiba volt a forrasztásnál.
-
-
Misály
addikt
en tovabbra is fenntartom ha a hiba nem letezene ahogy te es a tobbi markasznob allitja, akkor nem lenne ma sajtotajekoztato.
Nem posztom fikazni az apple-t, szamomra egy mozi az egesz amit lemuvelnek, vicc hogy egy nagyon jo marka hogyan tudja szep lassan leepiteni magat. (gyk.; hogyan lesz egy gaygeek - bocs de buzis a designjuk - premium termekgyartobol botranyoktol telitett kabare es ez elsosorban maguknak koszonhetik)
Ui.: Az antenna jelen esetben ket szigeteles nelkuli vezeto. Ha belevezetnel 230at es ugy tapiznad akkorse lenne rovidzar hanem csak arnyekolod?
-
depmod
aktív tag
"a hangadók a konkurens gyártók emberei, illetve azokkal szimpatizáló egyedek"
Itt egy szimpatizáns van, TE! Olyan nagyra vagy azzal, hogy fogtál már ájfónt? Képzeld én is. Használtam imac-et, ipod-ot és még egynéhány kütyüt. Ne te mondd meg, ki mihez tartsa magát.
Nem ismerlek, de biztos csak fehérben jársz -
depmod
aktív tag
Te ennyire VAK vagy, vagy csak tetteted???
Akkor így jobb: 3* romlott el a készülék, 3* kapott újat--- Na így tetszik? Ettől jobb?
ÉS nem a sarki fűszeresnél vette.Na az ilyen tapasztalatok miatt nem veszek Apple terméket mindamellett, hogy rohadt drágák. Ennyit nem érnek meg nekem.
Everman, ettől még jó ember vagyok?Ha akarod, folytathatod az ömlengésedet, innentől nem érdekel, látom, hogy valami elvakult rajongó vagy
-
depmod
aktív tag
Az hogy, miként harcolnak a vevőkért az egyes gyártók, abba én nem mennék bele.
De "konkurenciának" nevezni bárkit, aki kritizálja a készüléket, azért az erős.A hiba létezik, ők is elismerték házon belül már hetekkel a startja előtt. Aztán a marketing és kommunikációs startégiát ehhez igazították.
FANOK mindenhol vannak, nem kell ezt szívre venni.
-
depmod
aktív tag
Hát Ő nem kapott. Beszéld meg vele.
A g3-asban igazad van, régi a sztori, de attól még igaz.Én nem ítéltem el az Apple-t, jóbarátom egy MAC stúdióban dolgozott a Moszkva téren, Ő vett magának egy hordozható változatot, 1 hónap múlva a főnöke leöntötte borral, valami 150k-t mondtak neki a javításra. Ez persze (mármint a baleset) az apple hibája, csak a havert sajnáltam, hogy a 350k-s gépe egy szempillantás alatt egy darab anyaghalmaz lett.
Unokatestvéremnek szintén van egy 4 éves mac-je, az 2* volt szervízben, annak az akku kapcsolata és a zsanérok adták meg magukat.
Az, hogy az Iphonet cserélik, szép dolog, de a hölgynek akkor is 3* volt szervizben a készülék. Csak nem az új ment gallyra megint, látod ezt tényleg nem tudom?
Ugyanakkor ne legyél ilyen lekezelő, azért, mert neked nem tetszik, amit írtam. -
julius666
addikt
A sok hülye Applefan birka, pedig a szakértők megmondták, hogy szar az az antenna, ha meg nálad nem jön elő ilyen probléma, akkor ROSSZUL FOGOD és nem zárod rövidre kulccsal és nem egy bányából, vagy a sivatag közepéből próbálsz hívást indítani, pedig a videókon is megmutatták…
Ember te miről beszélsz? Eddig egyedül Jobs mester jött elő a "rosszul fogod" dumával.
A hiba pedig nem az, mint amit az apple arcok mondogattak, hogy alacsony térerő esetén leárnyékolható az antenna, hanem egy elég súlyos tervezési hiba miatt faszán rövidre lehet zárni. A kettő között azért van egy kis különbség.A fika meg nem azért megy mert nem hibátlan a készülék, hanem a pofátlan sz*rkenegetés miatt amit az ügy kirobbanása óta művel a cég.
Amúgy is volt már a számlájukon rendesen, nem csoda hát ha sokakból most kirobbant a turha. -
Dotcom
aktív tag
folyamatosan azt állítjátok, hogy a hiba nem is létezik, nem jelentkezik.
szegény apple miért erőlködik annyira?
fogd másképp - szoftverhiba - használj tokot (hardverhiba) - szemfényvesztő szoftveres javítás - sajtótájékoztató (csak nem azt akarják mondani, hogy a probléma nem létező?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest