- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
Amúgy elnézést attól akit megbántottam a ismerős nem ért a számtekhez és appleje van szövegtől, de ez nálam tény. A gond nem ez, sőt, én ezért senkit nem zrikálok. De ha azért, mert nekem nem Iphoneom van, azért én kevesebb vagyok, na arra elgurul a gyógyszer.
Everman For President! Ő mindenkinek megmondja, hogy mit tud/lát rosszul. Kár, hogy keveri a szezont a fazonnal.
-
depmod
aktív tag
válasz
#24737024 #195 üzenetére
Ezt írtam: "Nekem csak olyan ismerőseim használnak Apple cuccokat, akiknek semmi it tudásuk nincsen" Ez egy megállapítás volt, teljesen jogos, ők maguk mondták.
Erre te: "Szóval kérem mellőzni az ilyen sztereotipikus és ostoba kijelentéseket, miszerint "az Apple termékek hülyéknek valók, bezzeg a Windows vagy az Android userek csupa 150-es IQ-jú IT-doktor". Írtam én ilyet??
Komolyan, mintha a Parlamentben lennénk.
Arra utaltam, hogy tökéletesen elég és érthető, egyszerűen kezelhetőek a termékeik általában, nem kell szenvedni a velük. Pont ez a cél a kinézeten és stíluson (már akinek tetszik a design, nekem ez a fehér style nem jön be, de ettől még nem fikázom) kívül. Engem pont az zavar, hogy megítélésben fordított a helyzet.
Ha akarod, ezt privátban kifejtem neked. -
depmod
aktív tag
válasz
talamasca #192 üzenetére
Bocsánat, de én nem ezzel indítottam. Én az Apple-t termékeket illettem kritikával. Erre keverte össze-vissza a hsz-eim lényegét és sorrendiségét a kolléga.
Amit írtam, az igaz, ne kelljen már bizonygatnom, hogy igazat mondok.
Idézlek: A hiba létezik, de fel van fújva. Ennyi.
Akkor kinek van igaza? Neki (ja igen, meg a sok barátja), mert kipróbált egyet és nem tapasztalt problémát?
És még valami. Vagy rengeteg barátja van, akik közül néhányan a kérdéses telefont használják (1 hónapja jelent meg), vagy elég sok az Iphone-t használó ismerős, akkor meg reálisan gondolkodva ki a részrehajló? -
depmod
aktív tag
válasz
talamasca #183 üzenetére
Mi az ellenpélda?
Az,hogy azt állítja, hogy...?Ne haragudj, de mikor én hoztam példát az Apple termékekkel kapcsolatban, akkor leteremtett Everman, hogy össze-vissza, másodforrásból okoskodom, fogalmam sincs a termékről, életemben nem fogtam, használtam.
De amikor ő mond valamit, az már egyből tény? Miért, ki Ő, hogy elhiggyem neki azt, amit mond, mikor Ő nem hisz nekem.Itt vagyok már egy ideje a PH-n, de ilyen arroganciával még nem találkoztam. Ja de igen, egyszer egy NV fan volt szintén ilyen természetű.
-
-
depmod
aktív tag
"a hangadók a konkurens gyártók emberei, illetve azokkal szimpatizáló egyedek"
Itt egy szimpatizáns van, TE! Olyan nagyra vagy azzal, hogy fogtál már ájfónt? Képzeld én is. Használtam imac-et, ipod-ot és még egynéhány kütyüt. Ne te mondd meg, ki mihez tartsa magát.
Nem ismerlek, de biztos csak fehérben jársz -
depmod
aktív tag
Te ennyire VAK vagy, vagy csak tetteted???
Akkor így jobb: 3* romlott el a készülék, 3* kapott újat--- Na így tetszik? Ettől jobb?
ÉS nem a sarki fűszeresnél vette.Na az ilyen tapasztalatok miatt nem veszek Apple terméket mindamellett, hogy rohadt drágák. Ennyit nem érnek meg nekem.
Everman, ettől még jó ember vagyok?Ha akarod, folytathatod az ömlengésedet, innentől nem érdekel, látom, hogy valami elvakult rajongó vagy
-
depmod
aktív tag
Az hogy, miként harcolnak a vevőkért az egyes gyártók, abba én nem mennék bele.
De "konkurenciának" nevezni bárkit, aki kritizálja a készüléket, azért az erős.A hiba létezik, ők is elismerték házon belül már hetekkel a startja előtt. Aztán a marketing és kommunikációs startégiát ehhez igazították.
FANOK mindenhol vannak, nem kell ezt szívre venni.
-
depmod
aktív tag
Hát Ő nem kapott. Beszéld meg vele.
A g3-asban igazad van, régi a sztori, de attól még igaz.Én nem ítéltem el az Apple-t, jóbarátom egy MAC stúdióban dolgozott a Moszkva téren, Ő vett magának egy hordozható változatot, 1 hónap múlva a főnöke leöntötte borral, valami 150k-t mondtak neki a javításra. Ez persze (mármint a baleset) az apple hibája, csak a havert sajnáltam, hogy a 350k-s gépe egy szempillantás alatt egy darab anyaghalmaz lett.
Unokatestvéremnek szintén van egy 4 éves mac-je, az 2* volt szervízben, annak az akku kapcsolata és a zsanérok adták meg magukat.
Az, hogy az Iphonet cserélik, szép dolog, de a hölgynek akkor is 3* volt szervizben a készülék. Csak nem az új ment gallyra megint, látod ezt tényleg nem tudom?
Ugyanakkor ne legyél ilyen lekezelő, azért, mert neked nem tetszik, amit írtam. -
depmod
aktív tag
válasz
eziskamu #141 üzenetére
"...másfél tucat olvasói levél..."
Na ne. Erre hivatkozni a mai világban...Amúgy én nem temetem a céget, miért is tenném. A sok hülye amerikai már holnap nem fog emlékezni a fiaskóra, leszarják, náluk ez nem ügy, nem pénz. Sőt, megint a címlapon vannak. Esküszöm a modern marketingbe ez is belefér, hogy csinálnak egy ilyen szarvashibát, annyit pofáznak róla mindenhol, hogy végül jobban jönnek ki az egészből, mert az is kiváncsi lesz rá, aki leszarta. Ez persze nem feltétlenül igaz az EU-re, habár a legutóbbi felmérés szerint a kontinensünkön is egyre inkább hódít az Apple mánia.
Ismerőseim, akik kint éltek/élnek az USA-ban, ők mondják hogy aott az emberek teljesen máshogy gondolkodnak, elvannak a saját kis világukban, ahhoz értenek, ami a munkájuk, azon kívül elfogy a tudomány, persze kivételek vannak azért, de a nagy átlag ez. Nahát nekik kell olyan termék, amit használhatsz 1-2 évig, utána úgyis lecseréled, az élettartam nem kérdés, csak nyűg.
Legyen csicsás, csilivili, tudjon sokat, legyen olcsó. Mint a kocsijaik. Aztán ha elájul, vesz egy újat, nem pénz, 2 napi kereset rossz esetben (mármint az iphone). -
depmod
aktív tag
"mi, Apple-felhasználók mások vagyunk"
Na ez az, amit utálok az APple-ben. Mitől más az ember?Idehaza egy Apple tulaj az már valaki? Nekem csak olyan ismerőseim használnak Apple cuccokat, akiknek semmi it tudásuk nincsen (ez nem baj persze), van elég pénzük és kellően sznobok is (ez már inkább sajnálatos). Mikor rákérdeztem, hogy miért van iphone-juk, miért vesz g3-ast, akkor a válasz a csak volt, mert szeretik az Apple-t. Azóta az Iphone 3* volt szervízben, a g3-as meg alaplaphibás lett. Leszarják.
Mondtam is nekik, hogy ennyiért megérte, hogy a telefon fél évet, a PC 2 évet bírt? Érdekes, mert mindegyik azt mondta, hogy igen, egyfajta státuszt jelent egy ilyen termék. Gratula. Ja igen, az iphone-es ismerős még életében nem ment fel a netre a ketyeréjével, fotót is csak 2* csinált.
HYPEA mostani fiaskót meg majd a mai sajtótájékoztató után kommentálnám, de ha Jobs bácsi kijön a tartsd máshogy a telefont szövegével, akkor tőlem semmi jót ne várjon
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged