- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
talamasca #237 üzenetére
Nézd.. nem az a baj, hogy sokan odáig vannak már a cég nevének hallatán is. Beteges dolog imádni egy multit, ezt írtam az előbb is, de nem ez a baj...
A baj az, hogy ez az imádat annyira elvakult, hogy nem hajlandóak belátni, hogy ezúttal, tényleg hibázott az apple... Normál esetben azt kellene mondania egy Iphone4 tulajnak hogy "tessék szépen becserélni ezt nekem egy működőre". Az apple -nek meg azt kellene közvetítenie hogy "Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, tessék itt van egy Iphone 4.01 -es, ami már mentes a sajnálatos hibától.."
De nem ez történik. Jobs leugat mindenkit, megmondja hogy ne tartsd "sz**ul", "vegyél tokot", kitörölteti a panaszkodókat a forum -ról, elhajtatja őket az üzletekből előre betanított kitérő válaszokat tanítva az eladóknak, ráadásul úgy tűnik, hogy már kiadás előtt is tudtak a hibáról a ennél a fantasztikus cégnél. Jobs elbagatelizálja a problémát, erre jönnek Izombik, és tűzzel vassal védik új szerzeményüket, ahelyett hogy felháborodnának...
Na EZ a baj!!! ... Beteg világ ez.. -
Sanya
nagyúr
-
depmod
aktív tag
válasz
talamasca #192 üzenetére
Bocsánat, de én nem ezzel indítottam. Én az Apple-t termékeket illettem kritikával. Erre keverte össze-vissza a hsz-eim lényegét és sorrendiségét a kolléga.
Amit írtam, az igaz, ne kelljen már bizonygatnom, hogy igazat mondok.
Idézlek: A hiba létezik, de fel van fújva. Ennyi.
Akkor kinek van igaza? Neki (ja igen, meg a sok barátja), mert kipróbált egyet és nem tapasztalt problémát?
És még valami. Vagy rengeteg barátja van, akik közül néhányan a kérdéses telefont használják (1 hónapja jelent meg), vagy elég sok az Iphone-t használó ismerős, akkor meg reálisan gondolkodva ki a részrehajló? -
depmod
aktív tag
válasz
talamasca #183 üzenetére
Mi az ellenpélda?
Az,hogy azt állítja, hogy...?Ne haragudj, de mikor én hoztam példát az Apple termékekkel kapcsolatban, akkor leteremtett Everman, hogy össze-vissza, másodforrásból okoskodom, fogalmam sincs a termékről, életemben nem fogtam, használtam.
De amikor ő mond valamit, az már egyből tény? Miért, ki Ő, hogy elhiggyem neki azt, amit mond, mikor Ő nem hisz nekem.Itt vagyok már egy ideje a PH-n, de ilyen arroganciával még nem találkoztam. Ja de igen, egyszer egy NV fan volt szintén ilyen természetű.
-
remington2
senior tag
válasz
talamasca #183 üzenetére
Valós ellenpélda ROFL
Igen, tehát a probléma nincs, nem létezik. Mivel nincs, így nem foglalkozik vele a sajtó, az Apple, Steve Jobs sem. Mivel nincs gond, ezért nem született meg ez a cikk, és én nem írok ezt a hozzászólást. Az apple sem dolgozott a probléma megoldásán.
Akkor viszont az a helyzet, hogy valaki babrált az idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest