Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
eziskamu #318 üzenetére
Egy fém kulcsnak eléggé nagy a vezetőképessége, de azzal sem sikerült reprodukálni a nálam járt készüléknél a dolgot. Ennél komplexebb lehet ez.
Nem csak a kijelzést és annak kiszámolását változtatták, hanem mást is. Ezért is várom Bog reakcióját, hogy történt-e változás a 4.0.1-re frissítés után.
-
depmod
aktív tag
válasz
eziskamu #141 üzenetére
"...másfél tucat olvasói levél..."
Na ne. Erre hivatkozni a mai világban...Amúgy én nem temetem a céget, miért is tenném. A sok hülye amerikai már holnap nem fog emlékezni a fiaskóra, leszarják, náluk ez nem ügy, nem pénz. Sőt, megint a címlapon vannak. Esküszöm a modern marketingbe ez is belefér, hogy csinálnak egy ilyen szarvashibát, annyit pofáznak róla mindenhol, hogy végül jobban jönnek ki az egészből, mert az is kiváncsi lesz rá, aki leszarta. Ez persze nem feltétlenül igaz az EU-re, habár a legutóbbi felmérés szerint a kontinensünkön is egyre inkább hódít az Apple mánia.
Ismerőseim, akik kint éltek/élnek az USA-ban, ők mondják hogy aott az emberek teljesen máshogy gondolkodnak, elvannak a saját kis világukban, ahhoz értenek, ami a munkájuk, azon kívül elfogy a tudomány, persze kivételek vannak azért, de a nagy átlag ez. Nahát nekik kell olyan termék, amit használhatsz 1-2 évig, utána úgyis lecseréled, az élettartam nem kérdés, csak nyűg.
Legyen csicsás, csilivili, tudjon sokat, legyen olcsó. Mint a kocsijaik. Aztán ha elájul, vesz egy újat, nem pénz, 2 napi kereset rossz esetben (mármint az iphone).
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged