- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
A mostani IT Crowd részben Moss megmondta a frankót:
"Mindig is szerettem volna egy IPhone-hoz jútni, úgy hogy nem kell érte pénzt adnom az Apple-nek "
Valahogy dettó így vagyok vele, még ha tényleg antennahibás is -
eziskamu
addikt
Szerintem a térerő probléma azért nem annyira egyértelmű, mert mindenkinek más a tenyerének és a bőrének vezetőképessége, és még egyénenként is időszaktól/helyzettől függő.
Valamint a térerő kijelzés mögötti algoritmus most tényleg csak a kijelzésért felelős, vagy van-e "beleszólása" a kapcsolatba? (pl. ha a kiszámolt térerő egy szint alatt van, bont a telefonálásért felelős kód, tehát nem csak a hibás jelzéseket és időtllépéseket veszi figyelembe, hanem a kiszámolt szintet is) -
eziskamu
addikt
Bréking NYÚZ:
[link]
Lehet, lefújták a szervízben/gyárban egy kis színtelen lakkal -
eziskamu
addikt
Ez a baj,hogy sznobéria lett. Mikor Jobs újrakezdte, még csak a még látványosabb, ugyanakkor még egyszerűbb felület és gépfelépítés volt a cél, vagy legalább is ez jött le nekem
. Olyannal reklámoztak, hogy egy Dell és egy Apple hátából milyen kábelrengeteg áll ki, és hasonlók. De hardver szinten beállt a többi gyártó háta mögé, és most már inkább csak a szoftver desingra gyúrnak, tudom vettek procigyártót is a hordozható szegmenshez, de egyébként Foxconnal gyártatnak kommersz cuccokat csicás köntösben.
-
eziskamu
addikt
Hát mondjuk túl hippi a feladathoz
, de a piac lehet nem reagálna rosszul. Ez csak rajta és a nagyfőnökön múlik.
Már 2002-ben olyat mondott, hogy nincs értelme tovább növelni az otthoni számítógépek teljesítményét, de nem tudom, az Iphone-ről és IPad-ról mi a személyes véleménye -
eziskamu
addikt
Szerintem az a gond (a hibás tervezés mellett, és ilyen cégnél megfelelő kommunikációval még egy ilyen balhé is elsimítható), hogy a nagyfőnök belefáradt a munkába és a betegségébe. Kéne egy utód, ha nem is végleg, de legalább kis próbaidőre (bár asszem Jobs túl hiú és önző egy ilyen lépéshez). A Microsoftnál ott volt erre Steve Balmer, de az Apple-nél?
Na meg az is lehet ok az aggreszivitásra/pánikra/kapkodásra, hogy újra van igazi konkurencia. Mert ugye a Microsoft-nak van valamennyi részesedése az Apple-ban, igaz azért van verseny a két cég között, de most meg itt a Google, ami több fronton is beletenyerel a Microsoft és az Apple területeibe is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Moderátort keresek a fórumhoz! (változás: a jövőben jelentést lehet csak leadni)
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest