Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz bLaCkDoGoNe #127 üzenetére

Ez mennyiben tárgyilagos hozzászólás, amikor már az Apple is beszél a problémáról, közleményeked ad ki stb.? Látom, csak Apple cuccod van. A "magának sem meri bevallani" tipikus esete. :) Maradtál volna csöndben.

(#121) alkatraz3000: Neked is gratulálok. Egy szép analógiával élve, szerinted ha a félmillió közfoglalkoztatott országában azzal cáfolod a létező problémát, hogy neked fasza állásod van, mit kapsz? Meg fognak lincselni, azt kapod.

(#124) assemble: WP-re visszatérve, ez volt a bajom vele nekem is. De minél többet használtam, annál használhatóbbnak találtam, most meg sok szempontból a legjobb. Nem jó példa az értesítési panel, bár értem miért hoztad fel. Épp azt magyaráztam ugyanis, hogy még a panelt se kell megnézni, feloldod a telefonod, és minden szükséges infó ott van a kezdőképernyőn. Mint anno a piros számok iOS-nél, csak itt meg se kell nyitnod az appot, hogy lásd, miről értesít, mert rá van írva az Appra. Zseniális. Ikonokkal ilyesmit nem lehet csinálni. Persze pl. egy mail widget is fasza Androidra, de egyrészt ronda az a sokféleség, hogy nem a rendszer integrált részét látod a gui-ba ágyazva, másrészt még egy Xperia Z1-et is belassít.

Konstruktív hozzászólásra lenne szükségem: árulom a Lumia 1020-asom, van 2 db iPhone 5C 16 gigásom, bontatlanok. Mivel járnék jobban, ha megtartanám a 1020-at, vagy ha megtartanám az egyik iPhone-t? A Lumia elég jól megy, néha begajdul a fényképező szoftvere és újra kell indítani, meg a már említett IE hibák, más baj nincs. Szerintetek jó lóra teszek az 5C-vel?

Új hozzászólás Aktív témák