- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Én az időseket (már akit persze) sem azért tisztelem, mert idősek.
Olyanokat látni néha... Régen dolgoztam diákként McDönciben, az idősek voltak a legbunkóbbak, de tényleg.
Na de ez már nagyon nem idevágó téma.
A fórum szabályait mondjuk nyilván idővel lehet csak megjegyezni-kiismerni. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #144 üzenetére
Persze, hogy nem mindegy. De amivel foglalkoznak és kijavítják, gyaníthatóan nem egyedi eset. Erre próbáltam utalni, amikor alcatraz3000 elbagatellizálta, mondván hogy "felfújt hülyeség". Továbbra is: nincs hibátlan telefon vagy szoftver.
dezs520: Hát pedig szerintem az intelligencia vagy modor nem a regelés időpontjától függ.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #138 üzenetére
Akkor miert javitjak a "felfujt hulyesegeket"? Meg tovabbra is kerdem: ha nalad, meg par ismerosodnel nem jelentkezett a dolog, akkor az nem is letezik, illetve tutira egy felfujt hulyeseg? Ezt teljesen markafuggetlenul kerdem, meg mielott megkapnam a magamet...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #133 üzenetére
Roviden: ha bemesz a szervizbe egy hibaval, marhara mindegy, hogy 1 vagy 1 millio embernel jott elo. Ismerjek el, javitsak meg, vagy csereljenek.
A 2 opciod meg eleg szukos, de most nincs kedvem leallni meg gyozkodni. Hibatlanok az iCuccok es kesz, passz. Akinek meg hibas, az felfujja es picsog, vagy szimplan hazudik. -
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #127 üzenetére
Ja, tehat akkor nem is letezik a hiba, valoban. Ezt mondd annak, aki sziv vele (es hulyenek nezik meg melle). Nincs tokeletes es hibatlan telefon, barmennyire is ezt hiszik egyesek.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #121 üzenetére
Totál reprezentatív a kb. 10 darab készülék az évente eladott 100+ millióból, valóban.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
marositech #24 üzenetére
Anyázásért meg elküldésért én is szórnám a büntiket azonnal. Lényegtelen, hogy ki kezdte a trollkodást (mondjuk azért is jár a bünti, ha notórius az illető).
Szegény spawn21-et sajnálom, mert hetekig hülyének nézték az iFanok. Mondjuk az elégtétel meg édes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest