- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Silenzio #129 üzenetére
Egy widget azert jobb szerintem, mert ha mar latod az informaciot (amit amugy szinten altalaban hatekonyabban tud megjeleniteni), jo esellyel interakcioba is akarnal lepni vele, ilyenre pedig a csempek mar nem alkalmasak.
Nalam pl kint van egy naptar widget-em amin latom a kovetkezo esemenyeket, rajuk is tudok bokni ha reszleteket akarok latni egyrol vagy meg akarom valtoztatni. Kint van egy zenelejatszo widget, ahonnan vezerlem a zenet, leptetem a szamokat, soha nem kell elinditanom se a zenelejatszot ezekhez. Ilyenekre a csempek nem lennenek jok.
A csempek lenyegeben buta, statikus widget-ek interakcio nelkul. Szoval reszemrol vagy app ikonokat, vagy widget-eket hasznalok, erre a ketto kozti "kicsit ez is, kicsit az is, de igazabol egyik se" csempekre nekem nem igazan van szuksegem, a masik ketto mellett nem latom a helyet ugy egyaltalan, plane ha hozzavesszuk a notification bart is.Most lehet, hogy le leszek hurrogva de hacsak nem hobbifotozasra veszed es nincs szukseged egy profibb kamerara (amilyen esetben 1020), en egyiket sem tartanam meg
Ezeknel joval olcsobb es szerintem joval jobb is egy nexus 5. Az 5c egy muanyag 5, ami egy ket eves modell, egyaltalan nem idotallo, sokak szerint mar a mostani uj ios is erezhetoen lassabb rajta mint amivel eredetileg kiadtak. Most meg talan jo aron el lehet adni azt is,
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hálózatokról alaposan
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Borderlands 4
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Új Bluetti Elite 100 V2 power station hordozható aksi állomás 1800W
- Pitaka Magsafe tok - Samsung Galaxy S25 (ultra slim)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest