Hirdetés
- Ívelt kijelző és 14 nap üzemidő a Honor Band 9-ben
- iPhone topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Silenzio
üzenetére
Egy widget azert jobb szerintem, mert ha mar latod az informaciot (amit amugy szinten altalaban hatekonyabban tud megjeleniteni), jo esellyel interakcioba is akarnal lepni vele, ilyenre pedig a csempek mar nem alkalmasak.
Nalam pl kint van egy naptar widget-em amin latom a kovetkezo esemenyeket, rajuk is tudok bokni ha reszleteket akarok latni egyrol vagy meg akarom valtoztatni. Kint van egy zenelejatszo widget, ahonnan vezerlem a zenet, leptetem a szamokat, soha nem kell elinditanom se a zenelejatszot ezekhez. Ilyenekre a csempek nem lennenek jok.
A csempek lenyegeben buta, statikus widget-ek interakcio nelkul. Szoval reszemrol vagy app ikonokat, vagy widget-eket hasznalok, erre a ketto kozti "kicsit ez is, kicsit az is, de igazabol egyik se" csempekre nekem nem igazan van szuksegem, a masik ketto mellett nem latom a helyet ugy egyaltalan, plane ha hozzavesszuk a notification bart is.Most lehet, hogy le leszek hurrogva de hacsak nem hobbifotozasra veszed es nincs szukseged egy profibb kamerara (amilyen esetben 1020), en egyiket sem tartanam meg
Ezeknel joval olcsobb es szerintem joval jobb is egy nexus 5. Az 5c egy muanyag 5, ami egy ket eves modell, egyaltalan nem idotallo, sokak szerint mar a mostani uj ios is erezhetoen lassabb rajta mint amivel eredetileg kiadtak. Most meg talan jo aron el lehet adni azt is,
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ezeknel joval olcsobb es szerintem joval jobb is egy nexus 5. Az 5c egy muanyag 5, ami egy ket eves modell, egyaltalan nem idotallo, sokak szerint mar a mostani uj ios is erezhetoen lassabb rajta mint amivel eredetileg kiadtak. Most meg talan jo aron el lehet adni azt is,