Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• assemble

addikt

válasz Silenzio #129 üzenetére

Egy widget azert jobb szerintem, mert ha mar latod az informaciot (amit amugy szinten altalaban hatekonyabban tud megjeleniteni), jo esellyel interakcioba is akarnal lepni vele, ilyenre pedig a csempek mar nem alkalmasak.
    Nalam pl kint van egy naptar widget-em amin latom a kovetkezo esemenyeket, rajuk is tudok bokni ha reszleteket akarok latni egyrol vagy meg akarom valtoztatni. Kint van egy zenelejatszo widget, ahonnan vezerlem a zenet, leptetem a szamokat, soha nem kell elinditanom se a zenelejatszot ezekhez. Ilyenekre a csempek nem lennenek jok.
    A csempek lenyegeben buta, statikus widget-ek interakcio nelkul. Szoval reszemrol vagy app ikonokat, vagy widget-eket hasznalok, erre a ketto kozti "kicsit ez is, kicsit az is, de igazabol egyik se" csempekre nekem nem igazan van szuksegem, a masik ketto mellett nem latom a helyet ugy egyaltalan, plane ha hozzavesszuk a notification bart is.

Most lehet, hogy le leszek hurrogva de hacsak nem hobbifotozasra veszed es nincs szukseged egy profibb kamerara (amilyen esetben 1020), en egyiket sem tartanam meg :) Ezeknel joval olcsobb es szerintem joval jobb is egy nexus 5. Az 5c egy muanyag 5, ami egy ket eves modell, egyaltalan nem idotallo, sokak szerint mar a mostani uj ios is erezhetoen lassabb rajta mint amivel eredetileg kiadtak. Most meg talan jo aron el lehet adni azt is,

Új hozzászólás Aktív témák