- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mókus Zs
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok olyat már, hogy a hívás fogadásakor jobbra, a zöld irányába elhúzva nem fogadott hívás keletkezik. Legnagyobb %-ban a gyári flip-tokkal sikerül ezt elérni a körablakon keresztül, de csinálta már kinyitva a tokot simán a telefonon is. -
Edi77
őstag
(#4991) Soybex: sosem játszom telón (sem). Majd még zenéket teszek fel rá, azt is kipróbálom
Más: tokot télleg nem lehet kapni rá? (flip tok nálam nem játszik). Meg fóliát is csak megrendelésre?
-
Edi77
őstag
Tudom, hogy nagyon szubjektív a dolog, de mégis rákérdezek, mert olvastam több különböző tapasztalatot: én egyész nap nyúztam most a telót reggel 4 óa, szinkron be van kapcsolva, a kijelző szinte végig ment, volt fotózás, volt wifi helyett 3G, viber, wahatsapp, rendszerfrissítés, stb és még minidg 47%-on van.. ez télleg ilyen jól fogja bírni???
Mert egyébként nem szoktam ennyit nyúzni a telóimat, csak most tesztelem.
-
kexksz
addikt
Volt már itt valakinek olyan problémája a telefonnal, hogy egyszerűen egyik pillanatról a másikra nem hajlandó tölteni? Próbáltam több kábellel, több áramforrásból, stb. Ha bekapcsolom rezeg és mutatja az üres akksis jelet, de ennyi. Garanciális még mobileman-hez, de ha nem feltétlenül szükséges és van rá valami homefix nem akarok extra köröket futni... Ahogy nézem nem egyedi a problémám.
-
jano_77
nagyúr
Hol lehet azt beállítani, hogy ha mondjuk kapok egy email-t vagy csak üzenetet, akkor ne csak hang jelzés legyen, hanem fel is ébressze a telefont?
-
gusthy
veterán
válasz
balazs1956 #4980 üzenetére
Szerintem ilyen nincs benne, mármint időzített SMS, viszont végtelen sok ilyen app van a play store-ban. Keress arra, hogy SMS scheduler.
-
Edi77
őstag
válasz
balazs1956 #4979 üzenetére
Köszönöm
-
balazs1956
senior tag
Két kérdésem lenne.
1.: A zárolt képernyőn max hány alkalmazást lehet beállítani? Nekem 3-at sikerült, de szeretnék többet is ha lehet
2 Lehet erről a telóról időzített sms-eket küldeni? Az s3-on és az A3-on alapból benne van.lehet, hogy csak én nem találom?Előre is köszönöm a segítséget.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Tegnap vettem meg és is egy ilyen telót (azaz Lasert). A kérdésem az, hogy a billentyűzetben hogy lehet letiltani, h feldobálja, meg automatikusan felülírja a "saját feje" után az általam beírt szavakat? Olyan hülyesgeteket tudok pl chaten elküldeni, hogy kegyetlen... megszoktam másik telón a gyors, pontos gépelést, így ezen sem ellenőriztem, amit írtam... lehet, hogy csak idegességemben nem találtam meg az opciót?
-
F.E.K..
senior tag
Ezek szerint tényleg elkezdődött az android 6 tesztelése
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Ismét nagyon megtetszett ez a készülék, immáron 2 kártyát is használnék. 1 netes kártya+1 hívó
Ami kérdés: oké, hogy 1-es sim lte (net),de a 2-es kártyán akkor esélyem sincs,hogy HQ hívásom legyen? Mióta megvan a redmi note 2 azóta elég rosszul hallanak,és kényes lettem erre a hívásos témára. Vodánál vagyok. Másik: ha lehetséges egy hátlap cserével meglehet oldani a QI töltést? 3: gyári headsettel mennyire hallanak titeket? Rengetegszer pl buszon, vagy szimpla autó zajban alig hallanak hs-el is -
kaosz86
aktív tag
a ne zavarjanak mód beallitàsa szàmimra nem egyértelmű.
mit kell beàllitani ahhoz hogy minden értesites es hivas és üzi megjelenjen, csak hang ne jöjjönk a telefonból? -
kaosz86
aktív tag
Sziasztok, nemrég lettem zenfone 2 tulaj.
Eleddig minden szép ès jó -
Soybex
őstag
válasz
maggi1886076 #4968 üzenetére
Köszi !
-
Soybex
őstag
160-as verzióról az update úgy zajlik 164-re , hogy lehúzom az Asus weboldalán található Ww-s verziót ami kb. 1gb , majd átmásolom a telóra ? Majd ha végzett akkor törölhető?
-
Tawaga05
tag
Újabb frissítés érkezett......
V2.20.40.165_20160118_6541
ZenFone2 ZE551ML
1.Fixed Miracast connection issue (with car screen)
2.Enhance Cell broadcast stability
3.Remove Dr. Safety -
kingpython
aktív tag
válasz
balazs1956 #4948 üzenetére
Köszi!
-
jano_77
nagyúr
Ma többedszer csinálja, hogy az 1-es SIM-en nem elérhető a hálózat és telefonálás közben szétkapcsol!? Ez mitől lehet?!? Ha ez ennyire szar, akkor eladás lesz a vége!
Még mielőtt azzal jönnétek, hogy hát így a 4G, úgy a 2G, a régi telefonjaimnál nem volt ilyen jellegű problémám! Soha!
-
F.E.K..
senior tag
válasz
jano_77 #4935 üzenetére
Üdv!
Gmail olvasatlan levélnél magának a gmailnak a gyorsító tárát próbáltad már törölni (nem a dalvik cache-t)?
Beállítások --> alkalmazások --> összes fül, ott gmail és első körben 'A gyorsítótár törlése', végső következő lépcsőként pedig jöhet az 'Adatok törlése' (ilyenkor persze ujra létre fogja hozni a fiókot amikor legközelebb elindítod).
-
balazs1956
senior tag
válasz
kingpython #4943 üzenetére
385.3027,3037-es hozzászólások, + egy teszt[link]
Nekem az Avast bejött, és az erőszakos reklámokkal teli clean master helyett a ccleaner -
obligat
senior tag
válasz
nod32? Nekem van, meg is vettem, észre sem veszem, csak egyszer, amikor beleakadt valami adatgyűjtős pdf-be.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Dr safety néven van. Ha nem használsz warez-t akkor minimális az esély hogy szükséged legyen rá.
-
kingpython
aktív tag
Még egy kérdésem lenne hozzátok
Milyen vírusirtót érdemes felrakni kell e rá vagy van esetleg valami gyári is, amit nem vettem észre eddig? -
balazs1956
senior tag
válasz
kingpython #4936 üzenetére
Mintha a FAT32 csak 4 Gb-ig kezelné a fájlokat, sztem ha fölkínálja inkább exFAT-ra formázd.[link]
-
balazs1956
senior tag
válasz
AdolfWurth #4919 üzenetére
Megoldódott, tökéletesen működik
Tanulságnak leírom mibe futottam bele: Mindig úgy próbáltam, hogy a mobilról felhívtam egy ingyenesen hívható számot, jelen esetben a Telenor 4 számból álló elérhetőségét, és miközben velük beszéltem, a városiról felhívtam saját magamat.Százszor kipróbálva , a (hivásvárakoztatás pipát) ki/be kapcsolva ,vagy foglalt voltam, vagy nem elérhető.
Egészen véletlenül találtam a Telenor oldalán egy fél mondatot, ahol megjegyzik, hogy a hívástartás/hívásvárakoztatás rövid számok esetében nem működik))))))))
-
F.E.K..
senior tag
válasz
kingpython #4936 üzenetére
Az alkalmazáskezelőben (ahol az összes alkalmazást találod) jobbra a menüben található. Ha a főképernyőn szeretnél ott csak kézzel húzd egymásra amit egy mappában szeretnél viszontlátni.
Ntfs támogatás nincs az androidban alapesetben tudtommal, fat32 lesz a nyerő.
-
kingpython
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy új Intelligens mappát hol, tudok csinálni? Pl. szeretnék egy olyat hogy: Csillagászat és az olyan appokat, ami ebben a témában van, oda beletenni, gondolom lehet ilyet csak nem tudom, hogy.
A másik kérdésem hogy van egy új Sandisk ultra 32GB-os MicroSDHC kártyám ha ezt PC-n megformázom NTFS-re akkor azt látni fogja a telefon, csak mert akkor mindjárt tele is másolnám, mielőtt berakom?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Söri0127 #4931 üzenetére
Nekem ezt az utolsó update óta csinálja! Előtte rendesen mutatta, de azóta konstans mindig van 1 azaz EGY olvasatlan levelem! Függetlenül attól, hogy épp akkor olvastam el minden levelemet, meg töröltem ki a Promóciós leveleket! Nem értem én sem, hogy ez mitől van!? Én már azzal is próbálkoztam, hogy a Gmail ikont töröltem és újra kitettem, de ez sem segített! Engem idegesít nagyon.
Hol lehet a beállításokon belül azt beállítani, hogy ha kapok mondjuk egy értesítést, akkor felébressze a telefont és lássam, hogy ki-mit küldött!? Jelenleg hang értesítést kapok, de nem ébred fel a telefon és nem látom, hogy mi jött!?
-
gigiradok
tag
ZE550KL verzióm van kb, 2 hónapja használom. Eddig tökéletes volt, de mostanában észrevettem, hogy időnként el kezd melegedni (nem az aksinál, hanem a felső részén, ahol a kamera is van) és szerintem most az aksi is hamarabb merül, bár mostanában intenzívebben használom, szóval az lehet attól. Azt mondták nekem, hogy talán vmilyen app csinálja, de fogalmam sincs hogyan lehetne ezt kinyomozni. Gondolom erre is van egy app
Tudna valaki segíteni? Vagy észrevetettek már hasonlót?
-
Söri0127
tag
-
Söri0127
tag
Sziasztok!
Közületek járt már úgy valaki, hogy a gmail app. olvasatlan e-mail-t mutat, pedig nincs is olyan?
Miután feltűnt ez a jelenség, frissítettem a firmware-t a legújabbra volt wipe cache is, de továbbra is fennáll.
Ötlet?
-
balazs1956
senior tag
válasz
AdolfWurth #4919 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, de ezt már próbáltam: 1: ha kivan pipálva, akkor a készülék nem kapcsolható üzenetet kap. 2 : ha bepipáltam, akkor a hívó fél foglalt jelzést hall, én egyik esetben sem hallok semmit.
Esetleg más ötlet?
Újraindítottam már de nem változott semmi. Valakinek működik ez normálisan?Ha igen tovább próbálkozom. -
F.E.K..
senior tag
válasz
kingpython #4926 üzenetére
A frissítéshez nem szükségesek, ezek a rom építőknek vannak elsősorban.
Ha gyári ww és nincs root akkor simán bízd a beépített frissítés kezelőre (csak legyen feltöltve a telefon, kb. 10-15 perc alatt megvan). Beállítások, adatok maradnak.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
AdolfWurth #4925 üzenetére
Az xda-n találsz részletes leírást a műveletre.
-
kingpython
aktív tag
válasz
F.E.K.. #4923 üzenetére
Oké köszi szépen! Hát nincs root full gyári állapot van még.
Lenne még egy frissítéssel kapcsolatos kérdésem az Asus oldalán van egy ilyen is a letöltéseknél hogy:
Forráskód alatta: ASUS ZenFone 2 (ZE551ML/ZE550ML) Kernel source file for Android OS 2016.01.08 ez mire való, és ha kell ezt, hogy kell frissíteni a telefonon, csak mert nem tudom ez mi? -
F.E.K..
senior tag
válasz
AdolfWurth #4920 üzenetére
Ha CN --> WW váltásra gondolsz akkor esélyes hogy a belső tároló formázásra kerül. Mensd le előtte, az a biztos.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
kingpython #4917 üzenetére
Ha gyári ww és nincs root akkor hagyd hogy megtalálja magától (rendszerfrissítés-nél tudod kerestetni ha nem találja meg magától).
Ha rootolt akkor nekem így is ment: CN hardwer -- WW software ota update root-al
-
e-newsee
addikt
válasz
maggi1886076 #4921 üzenetére
CN-ről WW ROM-ra cserélést. Annál szerintem törlődni fog minden, de ne higgyetek nekem, mert nekem alapból WW-s, így ilyen gondjaim nincsenek.
-
maggi1886076
addikt
válasz
AdolfWurth #4920 üzenetére
Attól függ mit értesz mókolás alatt.
-
AdolfWurth
újonc
válasz
balazs1956 #4918 üzenetére
Beallitas->hivasbeallitasok->további beállítások->hívás várakoztatás(pipa)
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok! Újabb elakadás
Az előző (4908-as ) problémára sem találtam eddig megoldást,de van ennél égetőbb kérdésem is.
Nem tudom hogyan kell beállítani, hogyha beszélgetés közben hívnak, akkor "bekopogjon" a második hívás.
Egy simet használok, az egyes kártyahelyen.
Ha beszéd közben hívnak, akkor a "szám nem kapcsolható"-t jelez a hívó félnek.
A szolgáltató beállításai stimmelnek, és ha visszateszem a kártyát az s3-ba, ott második hívás esetén felajánlja, hogy elutasít, fogad, átvesz stb.
Segítségeteket előre is köszönöm szépen. -
kingpython
aktív tag
Most hogy megvan az új telefonom, hogy kell megcsinálni rajta az első frissítést? Amit letöltöttem az Asus oldaláról (UL-Z00A-WW-2.20.40.164) másoljam fel a telefonra és úgy vagy nyomjak a frissítésre és hagyjam, hogy mindent magától csináljon meg?
-
e-newsee
addikt
válasz
AdolfWurth #4914 üzenetére
Első blikkre van egy CN verziós telefonod (honnan vetted?). Mókolj rá egy WW-s ROM-ot, és elvileg megoldódik a gondod! A frissítés azután is manuálisan letöltős-SD-re-másolós módszer lesz, de a Play menni fog. Itt vannak többen, akik a mókolásban tudnak segíteni.
-
AdolfWurth
újonc
Sziasztok
Van egy Asus zf2 Z00ADB modellszámu telefonom, jelzett hogy elérhető a frissités de amikor ügye ujraindul és megjelenik a kis zöld droid akkor egy ideig minden jo de utána hibát ir ki.
Újrainditom és ennyi. Ja,meg ujraindulás/bekapcsolás után mindig feldobja ugy 3másodpercenként hogy a "google olay szolgáltatás leállt," ezt megoldottam ugy hogy letoroltem es ujra raktam de ujrainditas utan mindig csinalja... -
szori
tag
válasz
kingpython #4912 üzenetére
Akkor azért merülhet gyorsan. Sokunknál volt ilyen probléma.
-
szori
tag
válasz
kingpython #4910 üzenetére
A legfrissebb FW van rajta?
-
kingpython
aktív tag
válasz
e-newsee #4909 üzenetére
Oké értem köszönöm! Csak kicsit furcsának találtam, hogy bekapcsolni se tudtam annyira le volt merülve utána meg 25 perc és full kész.
Az pl. normális akkor, hogy miután bekapcsoltam pont egy óra alatt 100%-ról lement 86%-ra az akksi úgy hogy semmilyen alkalmazás, wifi meg semmi se ment rajta sim kártya sincs benne csak nyomkodtam és a beállításokat állítgattam?
-
e-newsee
addikt
válasz
kingpython #4906 üzenetére
Mivel iponból rendelted, így hivatalos magyarországi forgalmazásút vettél, ezért gyorstöltőt kaptál hozzá. Ne lepődj meg, ez ilyen.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Tudok erről időzített sms-t küldeni? Az s3-on volt ilyen opció, és nem tudom, hogy ez android ,vagy telefon függő? -
obligat
senior tag
-
kingpython
aktív tag
Az szerintetek mitől lehet, mint amit írtam is, hogy nem tudtam bekapcsolni, amíg nem dugtam rá a töltőre utána meg KB 25 perc múlva azt írta, hogy kész a töltés és a Led is zöldre váltott?
Most úgy hagytam még kikapcsoltam gondolom, nem árt neki még egy két óra ha töltőn marad csak ez fura nagyon.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
kingpython #4903 üzenetére
Beállítások --> akkumlátor, ott jobbra fent a menüben található a kérdéses opció.
-
kingpython
aktív tag
Azt hol kell beállítani, hogy százalékban is kiírja az akksi szintjét?
-
kingpython
aktív tag
válasz
balazs1956 #4901 üzenetére
Amúgy ez nagyon érdekes mert 16:10 kor dugtam rá a töltőre, erre most azt írja, hogy 5 perc múlva teljes lesz a töltöttségi szint ezt nem értem
-
balazs1956
senior tag
válasz
kingpython #4900 üzenetére
Az asus oldalán vagy vhol olvastam, hogy az első alkalommal hagyd 7-8 órát a töltőn.
Itt találhatsz hozzá hivatalos okosságokat is[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPad topik
- Formula-1
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest