- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Igaz, hogy Laserről van szó (ZE550KL), de Ti nagyon értetek a dologhoz... szóval, a kérdés az lenne, hogy erre a típusra létezik-e már root és hogy lehet megcsinálni? Nem nekem kell, én babázom ezerrel
(és közben telót is váltottam)
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Elköszönök Tőletek, mint topikgazda, családi kötelezettségeim miatt vissza kellett adjam a rangomat (nemsokára babám születik). Köszönöm, hogy egy ilyen jó topiknak lehettem a topikgazdája, innen gusthy lesz a Veletek, mint tg, én megmaradok lelkes olvasónak (ha az időm engedi)
Sziasztok
-
Edi77
őstag
válasz
Neil Watts #8381 üzenetére
Nyugodtan felteheted, csak a kinézetet fogja kissé megváltoztatni, a rendszerhez nem nyúl
-
Edi77
őstag
Egy költői kérdés (de aki tudja esetleg a választ is, ne tartsa magában): miért nem lehet a telón (ZE550KL) a messenger, Fb és Instagram appot downgradelni? Eléggé bosszantó, mert pl. vagy nem használom, vagy használom a számomra végletekig elszúrt legfrissebb messengert (ha egyszer voltam olyn hülye, hogy frissítettem
)
-
Edi77
őstag
válasz
Cynicelectro #7346 üzenetére
Kivettem OFF-ból
-
Edi77
őstag
-
Edi77
őstag
válasz
kingpython #7227 üzenetére
Ezzel a kérdéssel a telefon beárazós topikban érdeklődj légyszíves
-
Edi77
őstag
De én megtaláltam
A tárcsázóban kell beállítani, ahol van a három pötty, azon belül pedig a rögzített hívások menüben kell az engedélyeket megadni. Nem értem, ezt miért kell manuálisan megcsinálni, mehetne automatikusan is az engedélykérés, mint a többi esetben.
szerk: ne tudd meg, mire mindent áttúrtam a telefonban..
-
Edi77
őstag
Az a gondom, h nekem Laser-em van, ZE550KL... próbáltam megkeresni hasonló módon, ahogy javasoltad, de vagy nagyon el van rejtve, vagy én vagyok a béna... nem találom. A Hívásbeállítások opcióban be van pipálva az engedélyezés természetesen, ám hívás után nem látom, hogy a hívás mentve lett ebbe és ebbe a mappába, és ténylegesen nincs is elmentve.
-
Edi77
őstag
Urak!
Aki Marshmallow-t használ, annak működik a (telefon)hívás felvétele? MM óta nem tudok egy beszélgetést sem felvenni (természetesen a beszélgetőpartner engedélyével, tudtával ment ez eddig). Mit és hol kellene beállítani, hogy ez működjön? -
Edi77
őstag
Igen, fent hagytam: elégedett vagyok vele, bár a wifi azóta is néha többet eszik az akksiból, mint szeretném. Nincs gondom gondom, pörgös, röccenésmentes, sosem fagyott le, nem melegszik a teló. Egy programmal volt galibám (lépésszámláló), de jött rá optimalizáló frissítés és azóta az is szuper
-
Edi77
őstag
-
Edi77
őstag
Szerintem kicsit elmentetek nagyon türelmetlenbe...még csak június eleje van... határidőben vannak
-
Edi77
őstag
2 napja van fent a Marsmallow a telómon (Laser), igazából csak egy gondom van vele, mégpedig az, hogy a wifi meríti első helyen az akksit (17%)... ez mitől lehet? vagy ez mindenkinek így van 6-os rendszeren?
-
Edi77
őstag
Na, a ZE550KL-emre most jön le a Marshmallow... kíváncsi vagyok
-
Edi77
őstag
válasz
osztraksajt #6641 üzenetére
Már pár készülékre kijött a Marshmallow, többek között a barátnőmére... (neki is Laser van)...úgyhogy szerintem ki fogják adni.
-
Edi77
őstag
válasz
balazs1956 #6629 üzenetére
Ne engedd fel mobilnetre
-
Edi77
őstag
válasz
balazs1956 #6593 üzenetére
Április - június időszakra ígérték, még (sajnos) bőven időben vagyunk.
-
Edi77
őstag
válasz
woodlandarts #6531 üzenetére
Hát, azért filmnézéssel, egész napos netezéssel, zenehallgatással, Messengerrel FB-vel nem csoda, hogy gyorsabban merül... és a kijelzőidő sem rossz sztem arányaiban ennyi használat mellett, bár sok függ a felhasználói beállításoktól is.
-
Edi77
őstag
válasz
woodlandarts #6485 üzenetére
Reset után lehet, kell pár töltési ciklus, amíg beáll a rendszer
-
Edi77
őstag
válasz
woodlandarts #6477 üzenetére
Nem vész el semmi, ami gyári... csak csinál egy "nagytakarítást"
-
Edi77
őstag
válasz
woodlandarts #6473 üzenetére
A telód topikjában biztosan megmomdjk, hogy kell előhozni a recovery menüt, én csak angolul tudom linkelni [link] Nos, azon belül tudsz wipe cache-t törölni és factory resetet csinálni. Minden adat törlődik a telefonodról!!! Csinálj mentést a képekről, sms-ekről, híváslistádról, stb. Gyári állapotra teszi a telódat, minden appot mauálisan kell visszatelepítened és beállítgatnod. Kissé macerás, de megéri. Remélhetőleg a Te gondodat is megoldja.
-
Edi77
őstag
válasz
woodlandarts #6471 üzenetére
Póbálkozz meg inkább egy wipe cache-sel és egy factory resettel... csak mentésed legyen ugyanúgy
-
Edi77
őstag
Ha így van, akkor megnyugodtam..ám, ha kiveszem vmi miatt a kártyát (amúgy nem szoktam, csak ha pl telót váltok), akkor, gondolom, minden rajta tárolt adat elvész? Nincs játék a telómon, a videókat is kártyára teszem, így ez nem aggaszt, van belső tárhelyem, csak a képeket én egyből micro SD-re küldöm, ha fotózok, ezért nem mindegy nekem
-
Edi77
őstag
Zárójelbe tettem a legnagyobb gondomat, ahhoz meg nincs kedvem, h gépről másolgassam át a fényképeket micro Sd-re, ha azt nem lehet majd a fényképezéshez alapértelmezett mentési helynek beéllítani. Én legalábbis így értelmeztem, amit figyelmeztetésként leírtak a Marshmallow frissítéshez
-
Edi77
őstag
Ha végre kiadják ZE550KL-re (Laser) is a 6-os frissítést, de vmi miatt (pl nem ír micro sd-re) nem fog tetszeni, a jelenlegi 5.0.2 rendszert zipből vissza fogom tudni állítani? Elsősorban csak kíváncsiságból tenném fel a Marshmalow-t, sejtem, hogy nem leszek odáig tőle.
-
Edi77
őstag
válasz
balazs1956 #6062 üzenetére
Nekem sem dob fel frissítést (igaz, Laser-em van, de sztem ez nem számít)
-
Edi77
őstag
Pár napja jött egy rendszerfrissítés a telómra (Laser), és megjelent vele egy új alkalmazás, ami csak a futó apok között látszik, ez pedig a ZenChoice. Meg tudná valaki mondani, h ez az app mire jó?
-
Edi77
őstag
válasz
Mókus Zs #5458 üzenetére
Szia!
Ennek alapján csináltam emg, de legyen biztonsági mentésed az adataidról, képekről, stb, mert mindent töröl.
F_E_K_: Akármit csináltam, nekem nem jött vissza, csak a wipe-tól
-
Edi77
őstag
válasz
Neil Watts #5453 üzenetére
Szerintem inkább bug lesz.. a duplakopp nálam is egyik pillantról a másikra tűnt el, hozzá sem nyúltam a beállításokban.
-
Edi77
őstag
válasz
Neil Watts #5450 üzenetére
Ilyet nekem is szokott csinálni... de ha legalább hallom az értesítést, vagy látszik a led, nem zavar a dolog
-
Edi77
őstag
Teljesen szubjektív ez a kijelzőidő..mindenkinek mások a felhasználói szokásai, mindenki más appokat használ és másra használja intenzívebben a telefonját.
-
Edi77
őstag
válasz
balazs1956 #5244 üzenetére
A Zen UI szokott feldobálni ilyeneket azt hiszem, vagy a témaajánló... pontosan most nem emlékszem, melyik.
-
Edi77
őstag
válasz
maggi1886076 #5200 üzenetére
Mi lehet a gond?
-
Edi77
őstag
Nekem olyat csinál, ha Whatsappon vagy Viberen hívnak, akkor ugye, a beszélgetés idejére elsötétül a képernyő.. nos így viszont letenni sem tudom a telefont a beszélgetés végén, mert nem old fel a képernyő.. erre ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Star Wars rajongók
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest