- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
Gondolkodok visszaváltáson Note 4 -ről . Valamiért hiányzik a készülék.. Történt valami változás? Árban megint 90k újonnan idehaza?
-
Soybex
őstag
válasz
levike92 #5835 üzenetére
Szia!
Szerintem mindenképpen, stabil a rendszer nem úgy mint a g3 esetében, android 6.0-át nemsokára megkapja , Akksi az felhasználó függő de átlagban 4-5 órát kihúzol vele kijelzőidőben. Bár valamiért nekem az Asus nagyobbnak tűnik mint a g3 , pedig ugyan úgy 5'5 mind a két készülék. Szóval összességében szerintem meg.
G3 2/16 vagy a 3gb-os verzió amúgy?
-
Soybex
őstag
válasz
maggi1886076 #5812 üzenetére
Ma egy cn ww-s 1,8 ast 65 be adtam el
-
Soybex
őstag
válasz
keram2009 #5771 üzenetére
Nekem olyan problémám van, hogyha bármit is csinálok pl. játszok netezek stb. akkor egyszer csak nem reagál a kijelző , de viszont a teló müködik.. hangerő váltást ki is jelzi meg minden, de csak akkor jön rendbe ha ki meg be kapcsolom a kijelzőt a power gombbal.
Érdemes egy próbát tennem nekem is ? Vagy hagyjam mert nincs garim , mert kínai
-
Soybex
őstag
Hogy a fenébe lehet az, hogy eddig az Asus honlapján 168-ig voltak a frissítések, most már viszont csak 160-ig?
-
Soybex
őstag
Nálam kritikusabb a helyzet.
Néha fogja magát , és megőrül. Ez annyit takar, hogy nem reagál az érintésre, össze vissza fantom érintések vannak, már az idegeimre megy.. Xda-n is olvastam , hogy másoknak is van probléma ezzel kapcsolatosan , akárcsak a telefon felvétellel.
Factory reset + Wipe cache megvolt már nem is 1x..
Szóval, ha valaki tudna ebben segíteni, hogy mi tévő legyek, NAGYON hálás lennék érte.
-
Soybex
őstag
Van valaki aki tok nélkül használja a telefont mint én?
Csak mert a kijelző és a burkolat közötti 0,1mm-es hézagokban tele van porral a készülékem, és az istenért sem tudom semmivel sem kitisztítani.
Valakinek valami ötlete rá?
-
Soybex
őstag
válasz
Mókus Zs #5416 üzenetére
Bármit csinálsz nem reagál a kijelző? Mert ha igen , akkor egy Wipe data + Cache megoldja. Nekem is ez volt a problémám vele, már majdnem kidobtam a telefont a francba, de miután megcsináltam helyrejött. Elvileg beragad néha egy-egy program és azért van. Ha pedig viszont csak hívásnál, akkor próbáld ki a Zenmotiont, és azon belül állítsd be a kézmozdulatot.
-
Soybex
őstag
válasz
maggi1886076 #5391 üzenetére
Telekommal tökéletesen müködik az egész országban. Egy hónap alatt legalább 20 városban voltam , és mindenhol müködött
-
Soybex
őstag
válasz
Neil Watts #5317 üzenetére
Rendben köszi
-
Soybex
őstag
Valaki használ vodás mobilnetet? Rendesen megy rajta az lte?
-
Soybex
őstag
A héten már negyedszerre jelentkezik egy bizonyos bug nálam.. Kijelző fogja magát , és néha befagy úgy hogy még a menüsor gombokra sem reagál. Power gomb lenyomása után pedig helyre jön.. Nem fut sose a háttérben semmi, de kezd frusztrálni ez. Youtube-n is találtam hasonlót : https://www.youtube.com/watch?v=i2DOknf_SJY
Van valami ötletetek , hogy ez megszűnjön ?
-
Soybex
őstag
válasz
kaosz86 #5275 üzenetére
Nekem 4 órát bír a kijelző.. Minden kivan kapcsolva, semmi sem megy sosem a háttérben.
Wifi folyamatosan +2 óra Hearthstone + 2 óra Böngészés aztán annyi.
Engem is kezd kicsit idegesíteni , hogy másoknak 6 azaz 6 órát képesek kihozni a kijelző idővel míg nekem csak 4.. 165-s verzió van fent szóval fogalmam sincs hogy mitől merül ilyen gyorsan.
(1,8ghz verziós 4gb ram cn-->ww szoftverrel ) -
Soybex
őstag
Valaki rendelt már külön hátlapot valahonnan?
És ha igen honnan , és mennyiért ?
-
Soybex
őstag
válasz
balazs1956 #5141 üzenetére
Nekem 72-t mutat olvasás után is. Zenui frissítés megvolt pedig.
-
Soybex
őstag
válasz
balazs1956 #5063 üzenetére
Nekem csak 53k , bár 1,8ghz-es verzió ( 4gb).
Melyik firmware-vel ennyi?
-
Soybex
őstag
válasz
maggi1886076 #4968 üzenetére
Köszi !
-
Soybex
őstag
160-as verzióról az update úgy zajlik 164-re , hogy lehúzom az Asus weboldalán található Ww-s verziót ami kb. 1gb , majd átmásolom a telóra ? Majd ha végzett akkor törölhető?
-
Soybex
őstag
Valaki nem tudja , hogy az előlapi kameránál , hol lehet beállítani azt, hogy az elkészült fotót ne keljen mindig tükrözni? Elég idegesítő
-
Soybex
őstag
Nekem is Cn, de ww szoftveresen. Úgy látszik kínában ezzel spóroltak
-
Soybex
őstag
Hogy lehet az , hogy a hátlapomra simán csak az Asus és az intel felirat van , míg az egyik ismerősömnek egy Zenfone felirat is található a hátlapján?
-
Soybex
őstag
Valaki használ ZenWatch-ot ?
Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?
-
Soybex
őstag
Usa-->Európai konnektor átalakítót valaki nem tud olcsón , és gyorsan?
-
Soybex
őstag
http://www.tinydeal.com/asus-zenfone-2-55-fhd-intel-atom-quad-core-android-50-4g-lte-phone-p-147853.html
Valaki tudja hogy tinydeal-nál hogyha DHL-el kérném akkor megvámoltatnák vagy sem? + Ez WW-s vagy CN-es verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest