- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Magisk
-
Mobilarena
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zool1
őstag
Ha hóóóóó.... Nah szóval. Viano tagtárs úgy is szét fogja szedni a mondandómat, de leírom a saját tapasztalataimat. Üzemideje kijelzőidőben mérve, nálam átlag 4-5 óra meg van, főleg netezés. Játéknál ez kb 4 órára szűkül. Ha átlagos használatot nézem, akkor kibírja szerényen 2 napig. A kamerával én elégedett vagyok, telefonhoz képest szerintem nem rossz. De egy dslr szintjét nem hozza. Lag vs röccenés nincs a menüjében, simán fut minden. Android 6 még nem jött meg a telóra , ez év második negyedévére ígérték , ha minden igaz. Kb ennyi!
-
youngboy
senior tag
Érdekes ez a visszavont 178-s frissítés. Csak most olvasom mik vannak. Néha nézek csak ide be. Nekem OTA-n jött. Fel is tettem.
Mostanában mintha kevesebbet bírna az aksi. Néhányszor előfordult, hogy ki majd be kellett kapcsolnom a mobilnetet, hogy újra legyen adatforgalom. Lehet, semmi összefüggés nincs a frissítéssel, de azért elgondolkodtató. -
pilu85
őstag
Hali. Android 6 jött már rá? Kamerája rendbe van? Üzemidő? Vki írna pár sort pls?
-
boken
senior tag
válasz
balazs1956 #6092 üzenetére
Nekem lenémított állapotban működik a jelzés,igaz hogy nem a 174-es van fent hanem valamelyik 16.. verzió
-
balazs1956
senior tag
válasz
kaosz86 #6091 üzenetére
Lenémított állapotban, nem jelezte a villogó led a nem fogadott hívást?
A szerviz előtti időkre úgy emléxem , mintha jelezte volna. Hiszen ennek van értelme. Nem szól, nem rezeg, de a led villog.
A NoLed-del meg tudtam oldani, de egy újabb fölösleges progi.
Az Asus "hivatalos" válasza szerint, a frissítéssel, helyre fog állni(????????) -
kaosz86
aktív tag
válasz
balazs1956 #6090 üzenetére
Mi ebben a szokatlan? Szerintem eddig is ìgy volt kitalàlva a dolog.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok! a 6084-es hsz-ban volt egy kérdésem. Ez aktuális még.
Tehát összefoglalva: ha "hang"-ra , vagy rezgésre van állítva, utána jelzi a zöld led a nem fogadott hívásokat.
Ha le van némítva, akkor viszont nem.
A teló szervizből jött, ahol a 174-es frissítéssel adták vissza.(ww-s hivatalos magyar forgalmazó).
Az Asus ügyfélszolgálata ma azt a választ adta" Az említet funkció nem állítható szoftveresen.
A visszajelző LED-ek működését az operációs rendszer kezeli.
A szervizben történt szoftver frissítés váltotta ki a leírt működést. Ez gyári előírás.
Feltehetően a jelenlegi állapotot a következő firissítések módosítani fogják."A kérdésem a következő: van valakinek hasonló tapasztalata?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
viano
aktív tag
válasz
motoflug #6088 üzenetére
Az attól függ, de nem valőszínű, a kivágások miatt,
mert pl. a LED-ek elhelyezése teljesen más, esetleg még a MIC elhelyezés, stb.
de majd kiderül.Az origi ASUS bumper tudom, hogy nem csereszabatos.
---------------------
@chipi-85
Zenfone 2 Laser 5,0" = ZE500KL
Zenfone 2 Laser 5,5" = ZE550KL
. . . szóval van 5,5, sőt még 6,0"-os is.-------------------
>> A kézírásra valaki? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy tokot, ahol több Zenfone típus is fel volt tüntetve. Most nézem, hogy Zenfone 2 Laser-hez valót kaptam. Szerintetek ez jó lesz rá méretben?
-
viano
aktív tag
Egy érdekes dologra/állításra leltem, ezért megkérdezem . . .
Tényleg lehet a telóval kézírással jegyzetelni?
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok,segítség kéne.Sehogy sem, tudom elérni, hogy a lenémított állapotban, a nem fogadott hívásokat a led visszajelezze.
Kérem, ha valakinek ez működik írja le részletesen a beállításokat. -
F.E.K..
senior tag
Az igaz. Egyszer sikerült nekem is megborítani a rendszert, frissítés után teljes lett a káosz némi előző verzión elkövetett figyelmetlen konfigurálásom után...
Ha valakinek kellene:
1. Mentsd le a fontos adatokat.
2. Tölsd fel az akkumulátort.
3. Pc-re tölsd le az intel usb driver-t és csomagold ki egy mappába. (Lehetőség szerint ne túl hosszú és bagy bonyolult útvonalat használj).
4. Tölsd le az adb fastboot eszköz, és csomagold ki egy mappába (lehet ugyanaz mint az előző)
5. Tölsd le a megfelelő verziójú teljes firmware-t. Ne csomagold ki, csak rakd abba a mappába ahová az adb fastboot eszközt is raktad.
6. Ha kész és feltöltött az akku kapcsold ki a telefont.
7. A telefonon tarsd nyomva a hangerő le és a bekapcsoló gombot, amikor a telefon rezzen egyet engedd el a bekapcsló gombot.
8. Amint megjelenik a bootloader menü engedd el a hangerő gombot is.
9. A hangerő fel és le gombokkal válaszd ki a "recovery mode" módot (a képernyő tetején látszik)
10. Ha megvan akkor nyomd le a hangerő fel és bekapcsoló gombot egyszerre. A telefon újraindul.
11. A recovery menüt látod a képernyőn. A hangerő fel és le gombokkal lehet mozogni a menüben. Előszöt válaszd a "wipe data/factory reset" pontot majd a bekapcsoló gomb, ha kész válaszd a "wipe cache partition" pontot és ismét használd a bekapcsoló gombot. (Türelem, eltart egy darabig, nem fagyott ki, nyugalom)
12. Amikor kész, válaszd ki az "apply update from adb" pontot és nyomd le a bekapcsló gombot.
13. Csatlakoztasd a pc-hez a telefont, és amikor a rendszer éri add meg az intel driver helyét hogy telepíthesse, és telepítsd ("Moorefield" eszközként fog látszódni a telefon).
14. Indítsd egy parancssort az adb eszköz mappájába (rendszergazdai jogosultsággal), és gépeld be (idézőjelek nélkül) : "adb devices". Ha minden rendben van listáznia kell a csatlakoztatott telefont. Ha üres a lista vagy hibaüzenezet kapsz ellenőrizd a kapcsolatot, drivert, telefont, miegymást mielőtt tovább lépsz!
15. Gépeld be (idézőjelek nélkül) : "adb sideload firmware.zip" ahol a firmware.zip a letöltött teljes firmware neve legyen.
16. Türelem... (Az sem baj ha közben nincs áramszünet, egyéb okokból lefagyó számítógép, kábelt széthúzó háziállat, nagymama, miegymás
17. Újraindítás után meg is vagyunk, lehet elvégezni az alapbeállításokat és mehet vissza a mentésből ami szükséges. -
gusthy
veterán
Nem értem, mi volt érthetetlen vagy fura a kérdésben.
Egy ilyen történt az utóbbi időben, amire emlékszem, de ott komoly baj volt, és az Asus közleményt adott ki, hogy irány a szerviz.
Itt erről szó sincs, ami csak azért gáz, mert nem tudjuk, mit rontottak el.Mindegy, a kérdés az, hogy vajon tudunk downgrade-elni? Tudom, hogy volt szó ilyesmiről, de nem emlékszem a válaszra, és nincs kedvem kikeresni a 6000 hozzászólásból.
-
viano
aktív tag
Ez most komoly?
Úgy csinálsz, mintha először fordulna elő ilyesmi.
Mondjuk mostanában egy kicsit sok már a jóból.Gondolom a lehető legrövidebb időn belül javítják a hibát és kiadják a magasabb sorozatszámú firmware-t,
amit természetesen a szokásos sorrendben fognak megint teríteni.
Tehát azok fogják először megkapni, akiknél a problémás ROM is telepítve lehet.
Ezenkívül minden valószínűség szerint gyorsan letölthető is lesz az új ROM.Másik variáció - akik már telepítették kapnak egy bug-fixet.
-
R4E/B
tag
Elsőnek is nem ajánlgatom senkinek, neki kellett ott van, kész, a bugról tudok én is, nem hiába vagyok fent ZenTalkon is. Szóval nyugi, attól függetlenül, hogy nem értek angolul attól függetlenül értem mi lehet a probléma. Én is feltettem, nekem is remekül működik, de amit tapasztaltam, hogy a memóriát valami keményen zabálja még akkor is, ha nem csinálok rajta semmit. Ez viszont probléma.
-
viano
aktív tag
válasz
balazs1956 #6073 üzenetére
Az igéret a II. negyedévre szól.
Gondolom most már megvárják a Computex-et (kb.1 hónap még) és az új készülékeken fog debütálni az And. 6.. . . és egyébként se olyan nagyszám a bugos Marshmallow.
---------------------
Olvastam egy nagyon érdekes bejegyzést egy német felhasználótól, akinekASUS ZenFone 2 Laser 5,5" (ZE550KL Snapdragon 410, 4mag, 2GB RAM, 3000mAh) mellett
Motorola Moto X Play (Snapdragon 615 1,7GHz, 8mag, 2GB RAM, 3630mAh) készüléke volt ésnem győzött csodálkozni, hogy a ZenFone legtöbb esetben veri az erősebb HW-t
(a néha laggoló Marshmallow-val együtt, pedig itt ugye szinte stock az Andy).
Csak
- a kijelző fényereje jobb (abban egyébként is csúcs a Play),
de megfelelő beállítás mellett szebbnek találta a ZF kijelzőjét is,
- és a kamera egyes esetekben
(de az 21Mp-es, 1 évvel korábbi csúcsmodell, a 13Mp-lel szemben).Akkuidőben is jobb a Zenfone, a kisebb akku ellenére.
Az egész egyébként a Zenfone Max kapcsán merrült fel, hogy akkor az mit tudhat az 5000mAh-s akkuval, ha már a ZE500KL is ilyen kiemelkedő.
(4 nap nem probléma, ha valaki nem nyomkodja állandóan.
A hivatalos készenléti idő 38 nap!
Kár, hogy a feltételeket elfelejtették melléírni, mondjuk kicsit hosszú lenne a lista, mert ez tizen-, huszon-akárhány dologtól is függhet, de gondolom 2G-re vonatkozik.) -
viano
aktív tag
Ezt azért ne nagyon ajánlgasd, mert akkor szokták levenni az Infót és a linket, ha valami probléma merült fel a frissítéssel kapcsolatban.
A fájl attól még ott marad a szerveren, mert akinek nincs meg a link, úgysem fogja megtalálni.
Ez már egyszer volt téma, itt a topikban is.A különböző sorozatú készülékek nem egyszerre kapják általában sem a frissítést, mert nem bírnák a szerverek,
tehát néha türelem kérdése csak az OTA,
feltéve, hogy nem lett visszavonva.Én egyébként Win tapasztalatok alapján nem szeretek sietni a frissítésekkel, jobb ha először kiderülnek az esetleges hibák, mint esetleg kínlódni egy beteg, lassú rendszerrel.
------------------------
Gyorsan utána néztem,
teljesen egyértelmű, a 178 sz. frissítés vissza lett vonva!Lásd!
(#6045) viano -
R4E/B
tag
válasz
balazs1956 #6068 üzenetére
Az nem érdekel, a linken ott van, töltsd le, mert a szerverükön fent van csak a listában nem szerepel, ugye érted? Manuálisan frissítsd.
-
R4E/B
tag
válasz
balazs1956 #6065 üzenetére
-
Edi77
őstag
válasz
balazs1956 #6062 üzenetére
Nekem sem dob fel frissítést (igaz, Laser-em van, de sztem ez nem számít)
-
kiskacz
senior tag
válasz
balazs1956 #6062 üzenetére
Nekem is "Iponos"
, nem volt szervízben - naponta keresem, de nem talál frissítést.... 174-en áll stabilan....
-
jano_77
nagyúr
válasz
balazs1956 #6052 üzenetére
Én is iPON-ban vettem és nekem magától felajánlotta kb 3 nappal ezelőtt a frissítést!
Viszont mióta feltettem, megfigyeltem, hogy nagyon sokszor nem zár le rendesen a képernyőzár!? Ugyanis mikor duplán rákattintok a kijelzőre, akkor simán visszajön az, ami előtte épp ott volt és nem kéri a pin kódot. Ilyet tapasztalt esetleg vki? -
szori
tag
A szokottnál jóval hamarabb elfogyott a mobilnetem, ezért megnéztem, mi mennyit használt. A zenui launcher 200 magát használt 14 nap alatt. Mitől lehet ez?
-
R4E/B
tag
válasz
F.E.K.. #6053 üzenetére
Ez érdekes, mert a 178-as frissítés fent van.
Link: Version 2.20.40.178
Én manuálisan megoldottam, nekem is működik rendesen.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
balazs1956 #6052 üzenetére
Az asus oldalain levették valamiért...
-
zool1
őstag
Nekem OTA-n jött a 178-as frissítés, WW-rom, Ipon vásárlás. Semmi extra, teszi a dolgát, röccenés nélkül.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Én miért nem találom a titokzatos 178-as frissítést az Asus magyar oldalán?
Lehet ,h ezért nem jön le senkinek?
Egyáltalán hol található,melyik oldalon? -
hzcs
senior tag
Fura, nekem még most se találja
-
-
soldi3r
veterán
Koszonom a segitseget, de nem lettem Zenfoneos. Nagyon jo aron botlottam bele egy Nexus 6-ba.
-
gusthy
veterán
Tamagocsietetés van.
Még nem látom a change logot. -
viano
aktív tag
válasz
alexw801 #6026 üzenetére
Az aláírás elkerülte a figyelmemet, bocs, de a tipp jó volt.
Az öreg ZF 2 -ből a legkönnyebb WW-verziót levadászni ezeken a helyeken, a többi típusnál kisebb az esély.
Azért kíváncsi lennék egy ZE550ML és ZE551ML összehasonlításra,
HD felbontáshoz elég brutál ez a Hw. csak néha a 2GB kevés lehet.Mostmár szerintem nem is gyártják, nem igazán futott be a nagytesó mellett.
Nem is ismerem az árazását, régebben nem figyeltem a ZenFone-okat. -
alexw801
senior tag
Az aláírásomban ott van a telóm, erről van szó.
Angol eBay-en vettem, és a céget megnézve derült ki, hogy HK.
Az előző ZE550ML-t is angol eBay-ről vettem, azt ide küldték Bp.-re, de szerintem az is HK cég.
Az angol eBay-en a speckó világos volt, WW.
És az is mindkettő. A májusi ZE550ML a kollégámnál (átvette), a júniusban angol címre beszerzett (onnan fiam küldte ide) ZE551ML 4/64 GB nálam, mindkettő hibátlan.
Nem azt mondtam, hogy Aliexpress / Hong Kong a jó út.
HK-ban személyesen is lehet venni, de drágább, mint a netes rendelés, viszont légi utasként teljesen legálisan áfa mentesen behozható.
Jártam néhányszor HK-ban, mégsem gondolom, hogy érdemes lenne ott személyesen venni. -
viano
aktív tag
válasz
alexw801 #6023 üzenetére
"Hong Kong-i, taiwani stb. eladók elég ritkán árulnak WW-verziót."
Tehát nem állítottm, hogy nem lehetnek kivételek (ez leginkább típusfüggő is lehet),
de én még nem találkoztam WW-s HK-i ajánlattal, panasszal annál többel.Gondolom már csak a haszon miatt is a kínai és egyéb verziókat kínálják.
Nem tudom melyik közeli piacról tudnának esetleg WW-Verziót beszerezni.
Az elófordul, hogy az US verzióban benne van minden szükséges Eu. frekvencia is.Konkrétan melyik típusról, változatról van szó az esetedben?
(Mondjuk a ZE551ML-re tippelnék.)Az Ebayt én kicsit ritkábban nézegetem, tény, hogy ott azért jobban akad WW-Verzió is.
-
Soybex
őstag
Gondolkodok visszaváltáson Note 4 -ről . Valamiért hiányzik a készülék.. Történt valami változás? Árban megint 90k újonnan idehaza?
-
alexw801
senior tag
Voltam tavaly nyár elején Tajvanban (dolgozni), sehol nem volt WW verziójú Zenfone 2 elérhető, még a Tajpeji Reptér áfa mentes boltjában sem, ezért a kedvező ár ellenére nem vettem.
Viszont a Hong Kong-al nem értek egyet. Ott a legdörzsöltebb kínaiak élnek. Mindenre képesek.
Jelenlegi telómat az angol eBay-en vettem angliai címre, de hong-kongi cég adta fel és WW verziójú. Ráadásul úgy bundáznak, mintha UK Warehouse UK címre küldené, de a közel 2 hetes küldési időből világos hogy HK-ból jött, ugyanis a belső UK posta legfeljebb 3 nap. -
viano
aktív tag
Annyiban releváns, hogy az ASUS csinál TW/JP - verziós ZenFone telefonokat
és ezeket a tajvaniak árulják az Ebayen és az Amazonon, ezért egy 800-as freki a listában kimondottan félrevezető lehet.Nem formálisan van igazam, hanem még engem is megzavartál a nem igazán ellenőrzött információiddal, erre jössz a formális dolgaiddal, fent a válasz, hogy miért nem csak elméleti a probléma.
Egyre több HK és tajvani eladó van mindenütt és az Amazon sem foglalkozik vele, hogy rossz helyre (WW-s termék mellé) teszik be a cuccaikat.
Szép finoman persze elfelejtik feltüntetni, hogy honnan szállítanak.Egyébként a magyar mobilhasználók többsége nincs a legalapvetőbb frekvenciákkal kapcsolatos dolgokkal sem tisztában és ez így nagyon jó is a szolgáltatóknak, akik szinte titkolják is, az erre vonankozó információkat.
A maga részét még persze a média is hozzáteszi, elég fura, hogy egy LTE B20 -at nem támogató telefon itt is ajánlott minősítést kaphat. -
gusthy
veterán
Valóban, azt akartam írni, hogy mi, EMEA régiósok.
(egyébként valóban, igazad van, hívják a 18-19-et is 800-nak a cikk szerint, de azért érezzük, hogy kis eséllyel releváns, hogy két, idén kivezetésre kerülő, NTT DoCoMo frekvencia támogatása számunkra. Mindenesetre formálisan igazad van, valóban, őket is hívják 800MHz-nek is.) -
viano
aktív tag
válasz
soldi3r #6015 üzenetére
Úgy lehet kiszűrni, hogy nem Chinashop-ból rendelsz, ill. olyan helyről, ahol normális azonosítóval (termékszám) megjelölt cuccot árulnak és akkor a jelölés része a bűvös WW (Worldwide).
Hong Kong-i, taiwani stb. eladók elég ritkán árulnak WW-verziót.Leginkább csak az Amazon marad, de figyelni kell, mert ott is egyre több a kínai eladó.
Ja és nem biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb vétel, garancia nem árt, mert ezek a cuccok szinte ellenőrzés nélkül jönek le a szalagról.UK-ben vagy?
Ott szinte alig van hivatalosan ZenFone, úgy látom. -
viano
aktív tag
Csak belefutottam megint ebbe a 800-as LTE freki témába
(és kiderült, hogy mégis csak én emlékeztem jól.)Ez éppen egy ZenFone Deluxe speckóból van:
"HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100,
LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 8(900), 9(1800), 18(800), 19(800), 28(700)". . . és szépen ott virít a 18 és 19 Band-nél a 800MHz.
Szóval lehet, hogy a wikipédia (és hivatalosan ?) 850-esként jelöli ezeket a sávokat, de a megnevezésük is "Japan lower 800" ill. "Japan upper 800" és ezek szerint sok helyen 800-asként szerepelnek.
Amúgy sem a legszerencsésebb 850-esként jelölni ezeket, mert abból még 3 másik is van.
(De mondjuk a mi szempontunkból jó lenne, feltéve, hogy egységes a jelölés . . . csak hát nem az.)Szóval igencsak helytálló a kijelentés, hogy sávjelölés nélkül a frekvencia adatokat fenntartással kell fogadni és sokszor semmit sem érnek.
(Főleg, ha még a 2, 3, 4G is keverve van, mint egyik jeles boltunknál.)---------------------
"Az egész földgolyón csak mi, európaiak használjuk." (- mármint a 800MHz-t)A fentiekből kiderül, hogy ez a kijelentés nagyon elhamarkodott volt.
de még az LTE B 20-ra sem igaz, mert azt is használják Európán kívül,
az Öböl-országokban és Afrikában, stb. is.Csak az általad linkelt Wiki oldalt kell egy kicsit tovább görgetni és ott van.
-
válasz
chipi-85 #5877 üzenetére
04.01.én feladtam a telefont vissza Németországba.
Ma beszéltem az MPL-esekkel, holnap soron kívül átvehetem a telefont, ha minden jól megy.Szóval a Tinydeal német raktárba visszaküldéssel 1 hét alatt megforgatja a terméket! (nem javítással, hanem cserével)
Hogy a telefon működi-e, azt majd a későbbiek folyamán jelzem
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
A baj, hogy nagy a valasztek, de inkabb csak az 5.5"-es modellek kozott
Az LTE hiany nem zavar, net nem lesz a telefonon, emailezesre ott a BB Classic.
A GPS (+Glonass) a fontos es a 6". Na meg, hogy legyen tamogatva legalabb meg 1 evet. Megvarom a 601-et, ha nem akkor keresek masik 6"-est, az 5.5" keves. Talan akkor majd a Nexus 6, sokkal tobbert. -
viano
aktív tag
válasz
soldi3r #5999 üzenetére
Oneplus One azért már nem a legfrissebb modell, ez pedig a terméktámogatásban egyértelmű hátrány.
Az LTE Band 20-ról itt is le kell mondani.Én mostanában nem ebben, de még 100€ alatti kategóriában sem vennék B20 nélküli telefont, ez elvi kérdés is kellene legyen, nem támogatunk olyan cégeket, akik tesznek a jogos igényeinkre.
Főleg amikor bőven van választék, szinte minden szempontból megfelelő készülékekből is.Sajnos a média is nagyon támogat egyes kínai márkákat, csak az átlagfogyasztó számára nem derül ki, hogy a háttérben egyértelmű üzleti érdekek állnak.
Te írtad, hogy nem annyira sürgős a dolog, akkor nyugi, pár héten belül lesz jó áron a ZenFone 2 Laser (ZE601KL). Igaz már alapból is a legjobb ár/érték arányt nyújtja a 6 zollosok között.
Van pár 'menő' dolog, amiről le kell mondani, de cserében alig több mint a kategóriaátlag feléért lehet kapni egy nagyon jól összehangolt csomagot, átlagon felüli ASUS támogatással.Ezt ne az 5,5"-osokhoz hasonlítsd, 6-osban pedig alig találsz Dual SIM + microSD-s készüléket, amúgy sem nagy a választék.
Minden esetre először legalább egy-két dolgot fixálni kellene, hogy mit is szeretnél, mert úgy látom nagyon bizonytalan vagy. -
viano
aktív tag
Köszi a pontosítást!
Kicsit elkapkodtam a posztot, de a lényege az lett volna, hogy félrevezető a 'csak frekvencia' jellegű specifikáció,
főleg úgy, hogy korábban még a 2, 3, 4G frekiket sem külön listázták.
(Egyébként magyar shop is van - ráadásul elég ismert - ahol így ömlesztve tálalják!)Semmi olyat nem állítottam, vagy akartam sugallni, hogy a kínaiak 'kiveszik' a B20 támogatást.
Egyszerűen arról van szó, hogy éppen a nagyobb cégek nagy ívben tesznek az európai követelményekre és mennyire igazuk is van, ha népek így is az ő termékeiket veszik, annak ellenére, hogy nem kevés cég Európára tervezett modelleket is gyárt.
A probléma annyira súlyos, hogy a növekvő igényeket kielégítendő, a nagyobb szereplők is egyre több CN only modellt kínálnak.
Európa ezen a területen sem tudja "megvédeni" magát, egyre hatalmasabb a kupi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vallás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest