- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Valaki próbált már equalizert a telohoz? Ami kihangosítva jó, vagy pl youtube, rádió.
Én néztem csak nem működik... -
Joe.36
addikt
válasz
obligat #3195 üzenetére
Köszönöm, biztos jó app
de nekem mindenhol itt Bp és környékén stabil 4G hálózatom van, a net is villámgyors, a víber gond meg magában a viberben van mert jó volt, de most itthon a biztos jó wifin is rossz.
Szerintem a Tmobilnál nincs voip tiltás, Z1C nem volt gond, Zenfone sem, csak most van, remélem jön rá javítás.
-
gusthy
veterán
válasz
obligat #3176 üzenetére
Ezt értem, viszont a végén csak a három magyar szolgáltató valamelyikének a hálózatán fogod használni a telefonodat, ezért nem látom, hogy mivel jársz jobban?
A VOIP tiltás nem tudom, hogy hogy van az Orange esetén, itthon a magyar szolgáltatók díjcsomagfüggően tiltják vagy engedik, de szerintem nincs ez nagyon másutt se. Lehet, hogy egyesek engedékenyebbek. Azt tudom, hogy az USA-ban szigorúbbak, az EU helyzetet nem ismerem.Azt hiszem, hogy ha elindul az EU roaming, akkor maga a piac fog óhatatlanul változni, én inkább egyelőre megfigyelem, hogy hogyan.
-
e-newsee
addikt
-
Chris984
csendes tag
Eddig jó kopp-kopp
Amúgy kezdetekben nem is volt ilyen baja... Feltöltő kártyás vagyok és miután fel lett töltve elméletileg utána jelentkezett, de nem 100 % ,hogy már nem csinálta előtte is, csak utána kerestek volna pont és mondták, hogy nem érnek el...
A Lényeg hogy most eddig ok fix 3G-re állítottam .
-
obligat
senior tag
válasz
e-newsee #3179 üzenetére
Nekem az íróasztalnál térerő sincs, a telefon négyosztatú skáláján az udvaron 2-őt mutat, és ez a legerősebb jel, ráadásul random módon leeshet ott is nullára. Egy pannon telepítette toronyra rálátok a kertből, bár legalább 1,5 Km-re van, a westel még a víztoronyra telepedett anno, az nagyjából 1Km lehet, de rengeteg ház van köztünk.
Amit nem is értek az az, hogy miért nem fésüli össze a pár szolgáltató a celláit. Ebben a formában egy kalap szamóca az egész. Az ember úgyis díjcsomagot vesz, nem szolgáltatót. Ha a szolgáltatón múlna a dolog, még tárcsás-vonalas lenne
-
e-newsee
addikt
Iponban megint jóárasítottak. No asszem most mán megrendelem.
-
e-newsee
addikt
válasz
obligat #3176 üzenetére
Hát nem tudom. Én a Zalai-dombságban lakom egy faluban. Annál nehezebben lefedhető vidék nem sok van az országban, de a 30-40km-es körzetben egy falut tudok, ahol nincs rendesen LTE, meg még egyet, ahol a falu végén olyan 100-200 méteren leárnyékolnak a dombok. Ezen kívül végig tudtam a kocsiban használni a netet. Vibert ugyan nem használok, arról nem tudok nyilatkozni, de a sávszélességgel nincs gondom.
-
obligat
senior tag
Én nem a mostaninál olcsóbb megoldást keresek, hanem jobbat. A csomagjaik rosszak, a szolgáltatás színvonala gané (vidéken, városokon kívül), tehát a voip tiltása mint utolsó csepp kiborította a bilit. Hagyom őket a fenébe. 98 óta ugyanannál a cégnél vagyok, szerinted leszarják? (mellette kipróbáltam a másik kettőt is, legalábbis a kártyás megoldásokat) Nos mostantól ez kölcsönös lesz, ha háromszor annyiért pofázok harmadannyit sem maradok.
-
viano
aktív tag
Nem hiszem, hogy olyat írtam volna, ami nem felel meg a valóságnak.
(Ellenben a te állításodról gyorsan kiderült, hogy nem megalapozott, mert rögvest került egy jóval jobb ár,
10% eltérés azért nem kevés!)Tehát barátságosabban, ha kérhetem!
Az, hogy téged nem érdekel, az egy dolog, de nagyon sokan az amazon-tól jóval bizonytalanabb helyeket (és nem európai típust is) bevállalnak a kedvezőbb árért cserében.Tehát ez igencsak fontos (ár)információ és alternatívája lehet egy China-shop vásárlásnak, műszakilag pedig az inteles Zenfone 2-nek, ha valakinek nem a játék az elsődleges szempont, hanem mondjuk a hosszabb üzemidő és cserélhető akku.
Hasonló a hardver pedig, ezen az áron csak Kínából van.
Ez pedig Eu. ill. WW típus, ahol nem a mókolással kell kezdeni a mobilos élményeket, nem beszélve most a többségről, aki nem is vállal ilyesmit. -
Joe.36
addikt
Zenfone kompatibilis a sony X11 el amit a mol kutakon van most akcióban?
-
Chris984
csendes tag
Hali skacok!
Engem az érdekelne, hogy csinált e már valakinek a telója olyat, hogy se hívni nem lehetett se hívni nem tudott.. ha hívom akkor azt mondja hogy jelenleg nem elérhető bla bla sms... A legfrissebb WW rom van a telón se root, se bootloader nyitás, sem semmilyen mókolgatás, plusz minden soft gyári. Térerő rendben stb. A Teló újraindításával a hiba megszűnt, de érdekelne, hogy ez mitől lehetett...
-
gusthy
veterán
válasz
tysonn198810 #3164 üzenetére
Úgy úgy
Valamiért minden gyártó máshogy hívja a telefonján. -
Sword
őstag
válasz
#70516736 #3160 üzenetére
És van olyan dialer, ahol van ilyen alapértelmezett / kivétel lista?
Egyébként nem értem, hogy miért kéne letiltani a gyári dialert? Bejövő hívásnál nem kell választanod, kimenő hívásnál megy egyszerűen a gyári zöld kagyló helyett, a third party-t teszed ki a képernyőre. -
Cynicelectro
aktív tag
Nagyon jól muzsikál az új UL-Z00A-WW-2.20.40.97 ROM.
Egy aprócska gondom azért akad, szó szerint, a videofelvétel akadozik. Belső memóriába ír, de külső SD is eredeti Samsung 32GB Class 10.
Autós tartót találtatok-e már hozzá, nem univerzálisra gondoltam?
Az akkuidőre tojok mostmár, mert megjött az eredeti Xiaomi 16000mAh Power Bankom. 14Font volt csak! -
gusthy
veterán
válasz
tysonn198810 #3159 üzenetére
Beálltások -> Asus egyéni beállítások -> Gyorsbeállítások -> Play to
Ezzel a redőny gombjai között megjelenik, Miracastot tud.
Nem tudom, erre gondoltál-e.
-
tysonn198810
tag
sziasztok!
ez a telefon tud screenMirroring-et?ha igen hol tudom beallitani?
-
törölt tag
Ha letöltök egy másik tárcsázót azt hol tudom alapértelmezetté tenni
Ha letiltom a gyárit akkor nem tudom felvenni a hívást mert nem jelenik meg semmi, de a gyári meg eléggé szarul kezeli a duplasimet mindig ki kell választani hívás elött melyikről tárcsázzon, jó párszor már félre nyomtam -
gusthy
veterán
Azt hiszem, félre lehetett érteni.
Szerintem is drága itthon a mobil, és főleg külföldhöz képest, bár mondjuk a Balkánhoz képest meg olcsó. Egyébként nagyobb országban nem drágább a fejlesztés fajlagosan, hanem olcsóbb (abszolút értékben nyilván drágább, de az egy felhasználóra jutó fejlesztési költség kevesebb).
Viszont mindez kb lényegtelen abból a szempontból, hogy az a stratégia nem fog menni a kollégának, hogy olcsón telefonál itthon Orange SIM - mel. Csak ennyi. -
Tawaga05
tag
Miért jó az ha valaki BOOT LOADER-t nyit?
Nem igazán értem ,valaki leirná?
http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/tool-one-click-bootloader-unlock-root-t3155884 -
madrac
senior tag
(#3138) gusthy: az alpári személyeskedést most fejezd be, mert nem őriztünk együtt disznót! nem először vezeted félre itt az embereket, ezt tettem szóvá. vicc hogy még te kéred ki magadnak! nekem nem fogsz hiányozni.
(#3139) bza1980: fölösleges ez az eröltetett ironizálás. nem állítottam sehol hogy mindenhez értek, viszont bele se kezdek egymagam rizikós dolgokba amikhez fingom sincs, meg értetlenkedek, pedig fel is hívtam ezekre a dolgokra a figyelmet a leírásom elején.. ráadásul te magad írod hogy informatikus vagy és telefonokkal foglalkozol... ez azért több mint érdekes...
(#3141) R4E/B: mégis ki vagy te? az ügyeletes megmondó ember? azt nem te fogod meghatározni hogy hova írhatok, pláne hogy nem volt jogos hogy te is személyeskedve és arrogáns módon belém kötsz, és kioktatsz, helyre teszel. nyugodtan rohanjál moderátorért, én is megteszem a megfelelő lépéseket ellened. nyugodtan támogasd tovább ilyen hangnemben a félrevezető és alpári stílusú fórum társakat.
A blog bejegyzésemet a rom telepítési leírással pedig ezennel töröltem.
További szép napot. -
viano
aktív tag
válasz
kekkola #3144 üzenetére
A linkből nem derül ki, hogy melyik készülékre gondolsz . . .
. . . egyébként úgy látom leginkább elfelejtheted az oldalon prezentált speckókat.Azt viszont megtudtam, hogy már nálunk is
kaphatóelőrendelhető a
ZenFone Selfie
(5,5" FHD IPS, Snapdragon 615, 3GB RAM, 32GB, 2× 13 Megapixel, 2× dual-tone LED-flash, 3000mAh, Dual SIM)
csak az ár is magyaros lett, 109 k. -
R4E/B
tag
válasz
twollah1976 #3143 üzenetére
+1
Karácsonykor remélem nem lesznek ilyen hsz-ek, mert akkor van a ZenFone 2 karácsonyi ünnepe, szeretet és béke van olyankor.
-
-
kekkola
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi boltban mi lehet az oka szerintetek, hogy a leírás szerint két teljesen egyforma gép a között 5000 ft különbség van? -
twollah1976
őstag
Szeressük egymást gyerekek!
-
viano
aktív tag
Bocs egy kicsit hosszú lett, UGRÁS, akit nem érdekel a mobiltelefónia.
Nem tudom, hogy számdékosan csúsztatsz-e, vagy csak (sajnos, mint a többség) nem veszel észre dolgokat?
Nézzzük a Domino Surf csomagot:
- az egyszerűség kedvéért legyen az alapdíj a 150MB ára (más csomagnál is kerül ennyibe),
- a 29 Ft/perc azonban csak hálózaton belül érvényes,
az összes többi irány már 39 Ft/perc.
A lényeg azonban most jön, a percalapú számlázás miatt ezekre a díjakra még nyugodtan rá lehet tenni 50%-ot, azaz valójában 45 és 60 Ft körüli percdíjakon lehet egy szerinted kedvező tarifa esetén telefonálni.
Így már azért kicsit közelebb áll a dolog a valósághoz.
Ez a példa is jól mutatja, hogy nagyon nincsennek rendben a dolgok mobiltelefónia ügyben és úgy veszik ki a pénzt az emberek zsebéből, hogy sokan észre sem veszik.
Hihetetlen mértékű és pofátlan lehúzás folyik itt kérem,
az igazi tragédia azonban az, hogy az illetékesek ugyanígy nem veszik észre ennek a gazdasági hatásait (a társadalmiakról ne is beszéljünk).A mobil percdíjak megitéléséhez is ismerni kellene néhány külföldi adatot, de ezeket kevesen ismerik és még kevesebb embert érdekel (mert ez egy ilyen érdektelen ország, ahol egyre kevesebb dolog működik normálisan).
Szóval Németországban bármikor lehet 10 € körül korlátlan percdíjas előfizetést találni, ebben már legalább 500MB adat is van és mostanában már 30 napos felmondással is elérhetőek ezek a csomagok.
(hogy egy jó akciót kifogva lehessen egy igazán kedvező szerződést kötni.)Ugyanígy nevetséges a fejlesztési költségekre való hivatkozás is, mert egy nagyobb területű országban jóval többe kerül a hálózat kiépítése (+ még a bérszínvonal), ennek ellenére tudnak jóval kedvezőbb tarifákat kínálni, ha akarnak.
Tehát úgy tűnik leginkább hozzáállás kérdése a dolog.Egy friss élmény:
rákattintottam egy Telenor mobilinternet csomagot ajánló bannerrre, nézegettem az adatokat, azaz nézegettem volna, mert a bennefoglalt adatforgalmat nem sikerült megtalálnom, egy > 5000Ft-os csomagnál, (igaz a többinél sem volt), mert az nem is lényeg, meg nehogy már itt hasonlítgassunk.
Egy neves cég megengedheti magának, hogy alapvető adatokat elsumákoljon - ez Mo. 2015.Egy működő piacgazdaságban ilyen húzásokért kőkeményen büntet a piac, ott valahogy nem szeretik az emberek, ha hülyének nézik őket, itt simán belefér.
A valósághoz hozzátartozik, hogy itt még úgy sem lehet választani, hogy melyik a kevésbé rossz, mert
kritikán aluli mindegyik mobilszolgáltató produkciója. -
R4E/B
tag
madrac
Fogd vissza magad öreg, ne okoskodj itt másoknak, gusthy jól írja és mások is akik egyet értenek vele. Én szerintem ebbe a fórumba ne írj többet hozzászólást légy oly kedves.
Ha elűzöd az embereket nyugodtan írd meg, mert akkor jelentem és tiltanak innen.Köszönöm figyelmed!
-
Cynicelectro
aktív tag
Drága barátom!
Nagyon szépen köszönöm a megtisztelő szavakat. Biztos vagyok benne, hogy te az élet minden területén kitűnően brillírozol, nagyon irigyellek ezért téged, meg persze a modorod miatt is. Úgy gondolom, a fórum, egymás segítésére jött létre, neked ez úgy gondolom nem jött át, de sebaj.
Egyébként, mindent úgy csináltam, ahogy a leírásodban van, a végén mégsem ajánlotta fel a frissítést pedig be volt másolva a gyökérbe. Sideload-al fel tudtam tölteni, de magától nem ismerte fel.
És nyugodtan megvethetsz de egyik programnyelvet sem tudom használni, de ettől még teljes az életem. -
gusthy
veterán
Eddig azt szerettem ebben a topicban, hogy nincs tele arrogáns pöcsökkel.
Ez elmúlt, úgy látom.
Sziasztok, eddig jó volt itt. -
madrac
senior tag
válasz
Cynicelectro #3122 üzenetére
Mondjuk azért ajánlaná fel, mert magától felismeri a felmásolt rom telepítő zip állományt. Fogalmam sincs mit kell ezen még pluszban érteni. Volt oda írva valami még hogy csinálni kell valamit? Nem volt...
Azért az is elég bátor dolog, ha valaki neki áll ilyen rom-olásnak aki még az alapvető parancssor kezeléssel sincs tisztában, vagy egyáltalán azzal, hogy hogy indítunk el egy futtatható állományt onnan, és hogy annak lehetnek paraméterei és milyen formában, vagy hogy mi a fene az a könyvtár meg hogy váltunk közöttük.... Az hogy a parancsok külön sorban (tudod soremelés, enter...), egymás alatt vannak, mindenhol egyértelműen ugyanazt jelenti, és nem azt hogy egybe kell írni!A leírást pedig nem szándékozom alapvető windows és parancssoros gyorstalpaló tanfolyammal kiegészíteni, meg azzal hogy hol van a számítógépen a power gomb.... Akinek ez nem megy, az kérjen meg valakit inkább aki megcsinálja neki, vagy vegye meg a jóval drágább WW-s hardvert itthonról és fizesse meg.
(#3127) gusthy: ekkora hülyeséget ne írj már megint!
az összes változatot lehet kapni kintről CN verzióban! Z3560, Z3580 proci, 2-4GB RAM, 16-64GB tárhely! Nekem is a fullos változat van! Z3580, 4GB ram, 64GB tárhely!
A gyors töltő megléte pedig attól függ hogy melyik változatot rendeli az ember. Azt most fejből nem tudom, hogy melyiktől felfelé adják hozzá, de a Z3580, 4GB RAM, 32GB modelltől felfelé biztosan, hisz azt árulják itthon széles körben mint WW modell.
CN verzióban nincs B20 LTE frekvencia támogatás WW rom-mal se, ennyi. -
gusthy
veterán
válasz
ATM_automata #3133 üzenetére
Egy korlátlan csomag nálunk is 30EUR körül van.
-
gusthy
veterán
válasz
osztraksajt #3134 üzenetére
Nem hiszem, hogy van értelmes díjcsomag 40-50 forintos percdíjon, legalábbis szerintem értelmetlen lenne..
Egy Like S díjcsomagban van 300 MB adat, teljesen lebeszélhető és 2800 forint.
Egy Domino Surf 890 forint 150 MB nettel és 29 forintos percdíjjal.
A 29 nettója telekom adó nélkül 19,80.Tény, hogy drágák a percdíjak, de ne írjunk hülyeségeket.
Amúgy a 3 Ft adón túl az ÁFA is itt a legdrágább. -
osztraksajt
őstag
válasz
ATM_automata #3133 üzenetére
Az a "rengeteg" különadó az összes beszélt percre vetítve nincs 3Ft. csak valahogy nem ennyit emelkedtek az árak az utóbbi években, hanem ennek a többszörösét. Szóval egy percig nem kell félteni az itthoni szolgáltatókat. És már a telekomadó előtt is kiugróan magasak voltak a percdíjak itthon európai összehasonlításban is. A cégemnél is egy közepes flotta van, ott is két éve a tizeniksz forintos percdíjakon beszéltünk, most már bőven a huszoniksz-nél járunk. 3Ft a telekomadó cégeknél, ez nem annyit emelkedett. A GVH ami pedig ténylegesen el tudna járni és meg tudná szorongatni őket, csak ül és pármillióra néha megbünteti egyiket másikat félrevezető hirdetés miatt. De ebbe ne menjünk bele mert csak felhúzom magam. Nem baj, elérték hogy ne telefonáljak. Ami kell azt elintézem online kapcsolódási felületeken meg személyesen. Pár éve simán költöttem havi 5-6k-t telefonálásra, de most költök rá max 1-2k-t. Lehet emelni a perdíjakat, csak nem biztos hogy attól több lesz a bevétel. A boltból biztos nem hívom fel a nejem hogy vegyek-e kenyeret 40-50ft-os percdíjon.
Nem véletlen hogy törnek előre itthon is a dualsim telefonok, és most nem csak a választék bővülésére és a munkahelyi/otthoni telefon dilemmára gondolok, hanem hogy mindenki próbál ügyeskedni hogy olcsóbban kijöjjön bizonyos kártyakombinációkkal. Körülöttünk meg ez teljesen értelmezhetetlen, van egy előfizetésük és kötnek olyan csomagot ami kell emberi áron.
-
ATM_automata
őstag
válasz
obligat #3104 üzenetére
Nem lesz helyettük más szolgáltató. Pont erről szól az egész, hogy ettől nem fognak megnyílni a piacok. Egyrészt ez elsődlegesen a telefonálásra vonatkozik - ahogy olvastam - és nem a mobilnetre, másrészt pedig korlátozott lesz mind beszélgetési mind igénybevételi idő tekintetébe. Harmadrészt meg most is van pl. vodafone és T európa országaiban, mégse tették egységessé, csak azért, hogy nekünk jobb legyen. Évek óta vannak pl, ausztriában 10-30 euro között korlátlan csomagok, meg 10 euróért 1GB Net / 1000 perc /1000 sms csomagok, amiket ráadásul előfizetés nélkül, sima feltöltős csomagba adnak ott...itt meg lenyúzzák rólunk a bőrt is, mert neked, meg nekem kell megfizetni azt a több milliárd forint külön adót, amit kivetettek rájuk. Szóval nem lesz mobilnet roaming, max egy minimális, mondjuk havi 100mb kerettel, ami arra elég, hogy ha 2 napra elmész külföldre, akkor tudjál emailezni.
Ezt érdemes pl, megnézni: BOB AT Vannak komoly csomagok és már évek óta működik.
-
gusthy
veterán
válasz
obligat #3128 üzenetére
De azért is fizetsz elő, hogy ő fejlesszen, különben nem fogsz tudni telefonálni. Az Orange nem fog Magyarországon cellákat telepíteni. Itthon mindenképpen valamelyik magyar szolgáltató hálózatán fogsz telefonálni. És ha drasztikusan csökken az árbevétele, akko drasztikusan csökken a szolgáltatás minősége (ami amúgy most egyáltalán nem számít rossznak nemzetközi viszonylatban).
A baj az, hogy drága itthon a telefonálás, de hidd el nekem, a 0 roaming nem fog gyors árcsökkenést hozni. Eleinte főleg az alsó árszegmensben esetleg.
Gondolj bele, nekem van egy 10eFt-os korlátlan díjcsomagom, és kb 30EUR. Ennyiből biztos, hogy nem jön ki egy olyan csomag, amiben korlátlan roaming van, figyelembe véve a fair use - t. -
DonLaca@
senior tag
-
gusthy
veterán
válasz
DonLaca@ #3126 üzenetére
A kínai verziónak igazából pár hátránya van, az első, hogy nem tudja a 800MHz-es LTE-t, tehát pl Vodafone esetén nem lesz LTE. (És vidéken kisebb a lefedettség.) Valamint lassabb a proci, és nem tudomtudom, hogy az árban benne van-e a gyorstöltő, ami azért magában is 6-7eFt. G3 után az egy must have, mivel az valamiért iszonyú gyorsan tölt.
Én is G3-ról jöttem. A kamera azért messze nem "borzalmas", nyilván a G3 lézer segédfényhez képest lassú.
De a G3 FHD kijelzője miatti döcögések és a multitasking hiánya a múlté -
DonLaca@
senior tag
Sziasztok. Keresem a G3 utódját és nagyon szimpatikus ez a készülék ( ZE551ML). Azt szeretném megkérdezni hogy a telefonra kiadott frissítések javítottak valamit a borzalmas kamera képminőségen? Ha igen akkor valaki feltöltene egy mostanában lőtt képet azt nagyon megköszönném. Illetve van valami hátránya ha kínai verziót veszek nem ww-ot? Vásárláskor mire kell odafigyelni? Típushibák vannak? Bár ilyen rövid idő alatt nem hiszem hogy ez eddig előjött volna.
-
Cynicelectro
aktív tag
Köszönöm, mindenkinek a segítségét, mégiscsak meg mókoltam, Sideload-dal felment...
-
Gabi 8906
senior tag
Mi a legújabb szoftver verzió ami elérhető jelen pillanatban?
Ami van a telomon:
5.0
WW_2.20.40.97_20150917 -
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Cynicelectro #3120 üzenetére
Nem ajánlja fel az automatikus frissítést...
Nem is értem miért ajánlaná fel. Ha tudnám mikor mit csinálok, és érteném a folyamatot akkor talán... -
-
boken
senior tag
válasz
Cynicelectro #3118 üzenetére
Én win 10 alól csináltam,semmi pluszt nem kellett bele irni csak soronkènt enter és ment.A leírás simán érthető es követhető.
-
Cynicelectro
aktív tag
Köszönöm a válaszodat. Ez miért nincs a leírásban, de az eredetiben sem? Hiába vagyok informatikus, soha nem DOS-oztam, a parancssort is maximum pingelésre használtam...
Esetleg a Win10 problémásabb flashelni?Még egy kérdés: XDA-n csak a flash-elést írja, ott nem írja a recovery, bootloader cseréjét, nagyon fontos a csere?
-
gusthy
veterán
válasz
Cynicelectro #3113 üzenetére
Hát ez így nyilván nem jó, a parancsokat így nem tudod egybeírni.
A Windows command line értelmezőben lehet több parancsot egymás után írni, csak közéjük kell írni, hogy &&A fastbootnak adj egy olyat, hogy -S 512M
Tehát pl
fastboot flash -S 512M system system.img
Vigyázz, hogy nagy S, nem kicsi.
-
gusthy
veterán
válasz
obligat #3114 üzenetére
Mondjuk attól, hogy teszem azt, roaming díj nélkül használhatod az Orange kártyát, még a magyar hálózaton maradsz, annak minősége pont olyan, mint most. Csak ebben az esetben nem a magyar szolgáltatónak fizetsz, úgyhogy neki még bevétele is csak kevesebb lesz, tehát nem fog fejleszteni.
Úgyhogy ez a stratégia szerintem nem old meg nagyjából semmit. -
boken
senior tag
válasz
Cynicelectro #3113 üzenetére
Én leírtam egy parancsot,enter,lefutott,következő,és igy simán ment.Romot nem kell kibontani.
-
obligat
senior tag
előtte tájékozódom, de a vége az lesz.
-
Gabi 8906
senior tag
Simán lehet frissíteni magát a telot online? Vagy be kellesz másolni a frissítést ha lesz?
-
Joe.36
addikt
válasz
obligat #3104 üzenetére
Nem a Telekom az oka, a víberel van valami gond, nem tudom mi, Z1C tökéletes volt, Zenfone 2 is aztán jött egy frissítés és engem jól lehet hallani, de én nem értem vagy alig a másik félt, a hiba wifi hálózaton is megvan, már újra telepítettem, nem tudom mi lehet a gond.
AzEgyetlen1
Nálam most nem jó, nem tudom az okát, amikor megvettem jó volt egy ideig. De mivel wifin is rossz nem a szolgáltató a hibás.
Pár víber hozászólás.....
Eddig ment. Most alandoan leál kilep. Frisitetem hátha de ugyanaz.
Nagyon jónak látom frissités óta leál a lenovo tabletten, a lenovo telefonon müködik ???
Szar A rohadt frissí tés óta nem működik!
Eddig jó volt,de ma folyamatosan kidob, meg leáll! 😔
Az egesz egy nagy kalap szar mert a frissites ota lefagy
-
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest